Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte  :wub: kas per siūlas?

Man ir vartosi kažkodėl,bet pabandžiau telefone apsukt ir užsaugot. Tada lieka stačiai.

Nu sutrinti tie svogūnai. Nei kvapo,nei vaizdo neismato kad jų yra. Plius moliūgo dar įdėjau. Neragauja ir viskas. Patys kalti. Man daugiau liks  :D 

Liniuka, kaip jūs?? 

Atsakyti

O beje bandėt gal kas megzt iš lettlopi siūlų? Nors jaučiu dauguma kandimo bijot tai net iš tolo tokių nežiūrit  :D 

Atsakyti

aš ne iš telefono keliu, o iš kompo, o telefne tai man ne gulsčios nuotraukos  :hmm: 

siūlas- Drops Sky-jaučiu mano mylimiausias žiemos siūlas, į kompaniją kašmyrams

gaila paletė kiek skurdoka

Atsakyti

Drops sky tai čia šniūriukas toks?

Atsakyti

O spalva 06 žalsva?

Nenene, manęs jakas laukia :B  jakasjakasjakas.. 

Bet graži spalva, ane...

Atsakyti

katuk aha 06 :)

Atsakyti

Katuk  :4u:  - pakvėpuok, viskas išsispręs, kažkaip. Vis tiek gi nieko nebepakeisi.

QQutės FB apžiūrėjau megztuką, pasigėrėjau, norėčiau ir aš kažko panašaus, kad taip gerai tiktų :). Bet nežinau nei spalvos, nei siūlo, nei rašto. Žodžiu, deduosi į penkmečio planus, į šių metų, ko gero, netilps. Su mano darbų griūtim šiuo metu galiu dirbt dieną naktį, nėra kada megzt :(.

Niuma - labai faina ir dėl tavo noro pasportuot ir dėl auklėtojo ♥. Aš bijodavau sūnaus pastabų skyrelį atsidaryt... Matau, kad yra ir bijau, iš anksto nervuojuosi. Nors ten Pastabos ir pagyrimai, bet pagyrimų mažuma būdavo, Tai ka taip nutikdavo, būdavau be proto dėkinga tam mokytojui, kad mato vaiką ir nepatingi pasakyt gero žodžio. Tie žodžiai be galo augina vaikus ir guodžia mamas :wub: . Pastebėjau, kad ir mažės dienyną atsidarant, kai perėjo į Tamo, ta pats blogas jausmas ėmė lankyt. Bet įpratau pakvėpuot preš atsidarant ir nusiteikt, kad gali gi būti pagyrimas :). Dažniausiai jie realia ir būna pas ją, nes mokytoja puik, na, ir vaikas neblogas. Bet nuotolinis apdarė savo žalą - prijunkino prie planšetės, tai kartais užmiršta namų darbus. Tai sutarėm, kai tik pastaba apie nepadarymą - negauna tą dieną planšetės. Momentaliai suveikė prsimint. Bet reikia laikytis ir atšviežint susitarimus.

Atsakyti

Katuk, nu baisu :blink: Įtariu, kakad Ignalinoj mėginius sumaišė, nes šiaip PGR tai labai tikslus ir false positive mažai tikėtinas :hmm: 

Qqtes gražus megztukas :wub: Vis gundai tą siūlą pabandyt :rolleyes: 

Mes su M. jau visai sveikos. O vyras vis dar rezultatų laukia su peršalimo simptomais. Man tik įdomu, jei mums baigsis izoliacija savaite anksčiau, tai tikiuosi nepratęs ilgiau, nes vyras vis dar serga :hmm:​ 

Atsakyti

Kolegei aną savaitę PGR neigiamas buvo. Bet sunkiai sirgo ir tikrai sakė serganti jaučiasi. Tada dukrytė sukarščiavo savaitgalį- jos teigiamas. Vadinasi abi sirgo. Dabar visi trys sėdi izoliacijoj. 

Atsakyti

Nuėjau nuo namų iki Vyriausybės ir kitu keliu atgal. Tik 8000 žingsnių su biškiu. Jaučiuosi daug nuėjus, o dar reikia namie specialiai pamint.... 

Dukra mano gal ir serga, tik greitieji (per vakar ir šiandien  net 3 namie ir mokykloj) dar nieko nerodo. Silpna, gerklę kutena, akys negražiai blizga. Bet algoritmas toks, kad testuoja mokykloj. Gal šiaip biškį pašalus, nes gi panelė bastosi po pamokų ir po miestą dar, batai ne žieminiai, bet gražūs, vietoj pirštinių - tik bepirštės, nes labai gražios (mano megztos) ir telefonu patogu manipuliuot. Žodžiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 sausio 2022 - 20:45

Fainas bendras vaizdas man:

E00F204D-FBFE-43A5-96BB-B321CBA3E368_med

Atsakyti

Vyrui teigiamas, dabar jau visi su kilmės dokumentais :D Juokingiausia, kad Inmedica jo atsakymą atsiuntė man į sms :blink: Duomenų apsauga vadinasi :B 

Niuma, gražus spalvų derinys :wub: 

Aš irgi žiauriai gražių spalvų megztuką dryžinu :wub:​ Spalvas kaitalioju moheros pagalba prie to paties pagrindinio siūlo.

Atsakyti