Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su kilmės dokumentais :D. Bet tai jis ilgai PGR nesidarė, nes simptomų nebuvo? Aš vyrą paraginau išsitirt, kai paskutinis vaikas susirgo, kad nereikėtų po to ilgai izoliuotis, nes ten tokia durna tvarka buvo, kad nesergančiam paskui ilgiausiai tekdavo. Pavyko gaut teigiamą, nors ir be simptomų buvo. Mačiau foto, kokios ilgos eilės prie testavimosi....

Atsakyti

Nu Liniuka, kokio ten kraujo jūs :D 

Bet tai ai, gerai visiems vienu metu. Svarbu, nesunkiai

O kur tos Niumos spalvos :hmm:  kažko man nerodo?

Atsakyti

Tai ir kai simptomus pajuto dar porą dienų maivėsi, kad nesidarys, geriau tiesiog namie pabus. Bet suveikė argumentas, kad 210 dienų gal sekančio skiepo nereiks :D​ 

Atsakyti

qqte, labai gražiai atrodai su tuo megztuku. :super:

Čia, kaip mano vyriausias sūnus vienu metu gaudavo į paštą kažkokią mano sesers buto informaciją. Niekaip nesuprato, kodėl, lyg jokių sąsajų nebuvo, tokių, kad būtų galima sumaišyt paštus. O jei atsitiktinumas, tai irgi nutik taip, kad tetos buto informaciją siųstų.

Va tėvui tai į telefoną, kažkokios bendrijos infromacija ateina. Nors gyvena privačiam name. Kadangi jis nemoka su žinutėmis elgtis, tai paprašė vasarą pažiūrėti, kokių ten jam žinučių yra. :) Bet čia tai spėju kokį skaičių numerį užsirašydami  suklydo ir taip gavosi.

Atsakyti

Katukai, spėju, kad Liniukai gražus Restar įkeltas žakardinis megztukas 😉

Drakius šnd pasimaitino. Vasariniais siūlais. Kol aš dirbau ir mankštinausi :D Šiltas siūlas kaltas su savo nuolaidom. Iš serijos: nesvarbu, kiek išleidau, svarbu kiek sutaupiau 🤣

Iš viso turiu vasarinius bent 3 ar 4 margus skirtingus siūlus ir beveik visiem projektus žinau. Kas megs? 

Atsakyti

nu va pasibandžiau helixu kojines, su paprastu kulnu, dar norėčiau su tuo strong kulnu irgi helixu nusimegzt, bet vaikis užsiprašė kojinių, tai gal jam pirmiau, siūlus išsirinko žalsvai melsvai pilkus :)

nu bet jau rytoj aišku :) jei nepulsiu kišenėtos megsti, ar megztuko-kišenėtos dar nesusiskaičiavus o megztukas jau laukia tik pradejimo :)

Atsakyti

Kuo tas helixas ypatingas?

Aš vakar paėmiau kojinę-netraukia... numečiau, galvoju, susiskaičiuosiu jakutį.... nu ir visai galva neveikia, kažkoks ten rūkas ar bardakas, mintį pametu, jokios sistemos :cray: 

Gal turite/žinote kokį gerą receptą reglanui nuo viršaus, galėčiau pritaikyt.

Nors iš tikro tai net nežinau, ar noriu reglano..  galvojau dar ir apie avantiūrinį... o dar ir kaklo nežinau kokio noriu, gal aukšto, o gal ne... geriau įterpt tamsios spalvos jame, o gal geriau ne....

Ai, žodžiu, chaosas tęsiasi :D​ 

Atsakyti
Katukai, man labai pasiteisino šitas paskutinis dvigubu kaklu. Recepte kaklas didelis ir storas siūlas. AŠ susimažinau kaklą ir persiskaičiavau akis pagal save, bet visas platinimas: kas 2 eilės platinamos rankovės ir kas 3 eilės kūnas. Gražiai, be raukšlių nugulė.
https://www.instagra.../p/CU3F4NigQQG/

Dar raštuotą nemokamą turiu:
https://www.instagra.../p/CMlrefohSNf/
Dar antpetinį turiu:
https://www.instagra.../p/CXVSCv3rbL3/

Ir dar daug visko biggrin.gif
Atsakyti

katuk nu mezgi  dryžuotai bet nereikia siulu keitinėt ir galiukų nėr tik pradžioj ir pabaigoj, galima sunaudoti mažesnius kamuolaičius kur cielom kojinėm neužtektų, tai tik tuo, nieko daugiau stebuklingo :)

pas mane kai koja nedidelė tai nesueina visas kamuolys, lieka vis tokie galiukai :)

Atsakyti

Niuma, tau  :oro_buckis:  visada rasi, ką pasiūlyt.

Tavo reglanas labai liuks, bet aš gal noriu tokio laisvesnio, pvz kaip originale :D  bet kaklas netinka tam modeliui, kokio aš noriu.

Raštuotas netinka, mano gi modelis yr paveiskliukinis, tuoj pakartosiu.

Apie antpetinį galvojau, gi net teta Olia turi video, ir net avantiūra yra iš panašios konstrukcijos. Ir šitas parodytas labai gerai atrodo. 

Bet :lol:  gi vistiek visur reik persiskaičiuot pagal save (siūlo storis, anatomija  etc.)

Ir dar kirba mintis, kadangi maniškiai mezginiai nugaroj man traukia žemyn, kad reiktų paformuoti kaklo iškirptę ir nugaroj, tai čia vėl skaičiuotis....

Žodžiu, tereikia susikaupt...

Qqte, supratau! Ir žinau tą būdą ir net planuoju išbandyt, nes man irgi lieka liekanų iš skirtingų spalvų, nors ir ne tokios mažos tos kojos :rolleyes:  bet aš matyt į aukštį patrumpinu iš tingėjimo :D 

Beje, aš gi tas kalėdines mezgiau iš dviejų siūlų po 1/2 eilutes, tik kad ne margų.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20211122-135846_Pinterest.jpg   423,58KB   0 Parsiųsta kartų

Va mano noras. Ir spalvos beveik tokios pat.

Priedas  received_247779444003228.jpeg   50,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Helixą kažkap faina megzt dryžuojant po 1 eilutę. Tiesiog. Nepabandysi - nesužinosi :).

Reglanų ir ne reglanų yra visokiųr pas mane, nelabai turiu laiko ieškot.  Šitas lyg kambarėly turėtų būti: https://www.ravelry....-frills-sweater, mezgiau.

Atsakyti