Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, labai gražus tavo parodytas megztinis, ypač jo spalvos.

O heixas - čia mezgimo būdas, modelis,  ar siūlas? Girdėta, bet nepamenu.

Atsakyti

helixas čia toks mezgimo būdas, spiralė kitaip

man irgi to megztinio katuko spalvos laaabai patinka

grįžau, galima apsimėtyt likusius darbus ir kojinėms akis užsidėt bent

Atsakyti

Gal kuri turit lentutę kojinių dydžių su akių skaičiais ir t.t.

?

Atsakyti

https://knitweek.ru/...iya-noskov.html

[url=http://www.radikal.ru]6741e5164467.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 20 sausio 2022 - 14:27

Nu va, gavau aš SMS - atlikote covid tyrimą Nr...... bla bla, informuojame, kad jums tyrimą reikia pakartoti, registruokitės ..... Zdrastie  :B . Aš tai jokio tyrimo neatlikinėjau jokio. Šįkart jokių inicialų, nieko. Ar tai reiškia, kad mažės kaupinys? Anksčiau bent inicialus atsiųsdavo. Ta nedarysiu nieko, kol kas nors nesiteiks aiškiau išsireikšti.

Atsakyti

Uf. Man kažkaip šie metai vis pilni siurprizų. Dėl da tų. Važiavau tik matavimus nuimt būsimam dančiui. Varžtas yras.

Sako,- o kodėl apatinio nesitvarkai?

Sakau, Kaune sakė neįmanoma- per mažas tarpas likęs.

Grįžau su dar vienu varžtu burnoj. Prieš metus planavau du implantus. Paskui- vieną. Dabar gausis, kad 4 turėsiu 😬

Atsakyti

Nu va, gavau aš SMS - atlikote covid tyrimą Nr...... bla bla, informuojame, kad jums tyrimą reikia pakartoti, registruokitės ..... Zdrastie  :B . Aš tai jokio tyrimo neatlikinėjau jokio. Šįkart jokių inicialų, nieko. Ar tai reiškia, kad mažės kaupinys? Anksčiau bent inicialus atsiųsdavo. Ta nedarysiu nieko, kol kas nors nesiteiks aiškiau išsireikšti.

O tau inicialai labai padėtų?  :D man nelabai, o turiu draugę-visi trys vienodais inicialais  :lol: 

Aš irgi nekreipčiau dėmesio, kažkaip apie nieką SMS

Atsakyti

Pas mus irgi du M.V.

Restar, o tai mokykla nepranešė kaulinių rezultato?

Atsakyti

Dar nepranešė. Ketvirtadienio naktį paprastai būna. Kol apie nieką, tai tegu užsi... :B 

Kaip gera pabūt ofise vienai be nei vieno žmogaus aplnk zyliojančio :). reiks dažniau papraktikuot. Visai šilta šiuo metu.

Atsakyti

Mes abudu irgi S.V. :) jokios naudos iš inicialų :)

kaip skauda viską po vakar treniruotės..reiktų namus tvarkytis, bet pakrutėt negaliu, nu tai sėdžiu, mezgu

Atsakyti

Ir mes turim du vienodus :D​ 

Atsakyti

Pas mus du sutaptų.

Išgėriau Nimesilio. Pamiegojau. Ir net vištienos troškinį ką tik įkišau orkaitėn. Vyrui bus 'pietūs'.

Eisiu lovoj ramiai pamegzt. 

Atsakyti