katuk, labai gražus tavo parodytas megztinis, ypač jo spalvos.
O heixas - čia mezgimo būdas, modelis, ar siūlas? Girdėta, bet nepamenu.
Nu va, gavau aš SMS - atlikote covid tyrimą Nr...... bla bla, informuojame, kad jums tyrimą reikia pakartoti, registruokitės ..... Zdrastie . Aš tai jokio tyrimo neatlikinėjau jokio. Šįkart jokių inicialų, nieko. Ar tai reiškia, kad mažės kaupinys? Anksčiau bent inicialus atsiųsdavo. Ta nedarysiu nieko, kol kas nors nesiteiks aiškiau išsireikšti.
Uf. Man kažkaip šie metai vis pilni siurprizų. Dėl da tų. Važiavau tik matavimus nuimt būsimam dančiui. Varžtas yras.
Sako,- o kodėl apatinio nesitvarkai?
Sakau, Kaune sakė neįmanoma- per mažas tarpas likęs.
Grįžau su dar vienu varžtu burnoj. Prieš metus planavau du implantus. Paskui- vieną. Dabar gausis, kad 4 turėsiu 😬
Nu va, gavau aš SMS - atlikote covid tyrimą Nr...... bla bla, informuojame, kad jums tyrimą reikia pakartoti, registruokitės ..... Zdrastie
. Aš tai jokio tyrimo neatlikinėjau jokio. Šįkart jokių inicialų, nieko. Ar tai reiškia, kad mažės kaupinys? Anksčiau bent inicialus atsiųsdavo. Ta nedarysiu nieko, kol kas nors nesiteiks aiškiau išsireikšti.
O tau inicialai labai padėtų? man nelabai, o turiu draugę-visi trys vienodais inicialais
Aš irgi nekreipčiau dėmesio, kažkaip apie nieką SMS