Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka dar neperskaičiau, bet per pusnis bridau. Į darbą. Nesergant :) kas ten parašyta pas dulkį?

Atsakyti

Ai jau radau. Nu taip išeina reiks, tuo atveju jei nėr kam perduot funkcijų. Mano atveju yra pamaina numatyta.

Atsakyti

Sūnus buvo darytis testo, tai sakė kokias 50 min. pralaukė eilėje.

Tai galvoju, gerai, kai nuvažiuoji toks daug maž gerai besijaučiantis, bet jei tau temperatūra, kaulus laužo ir visaip kaip silpna, tai stovėti valandą eilėje labai ne kas.

Atsakyti

Mano brolis tokiu atveju važiavo į karščiavimo kliniką, ten ir testą padarė

Atsakyti

qqte, o kur tokia yra?

Žinau,kad kai prasidėjo korona, tai buvo mūsų poliklinikoj karščiavimo klinika, bet paskui panaikino, tai galvojau, kad tokių nebeliko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2022 - 14:04

prie mūsų poliklinikos (Antakalnio)tai yra, brolis skambino tiesiog į poliklinikos registratūrą nes daktarei neprisiskambino o registratūroj nukreipė iš kart. Nežinau gal ji ten kaip nors kitaip vadinasi

Atsakyti

Jo kaune irgi jau gerokai kleboniškio miške eilutė buvo. 

Kmuk girdėjau sesutės skundėsi kad labai iškritę medikai ir nėr kam dirbt.

Na ką maniškei alergija plius mikoplazma. Smagumėlis. Tai dar padarėm kraujo tyrimą alergijai nustatyt. Bus matyt ko čia vengti. Jaučiu prašysiuos ir aš to kraujo tyrimo, nes 14 alergenų tyrimas tai toks šiaip sau. 

Atsakyti
Waidaw, po antibų nuo mikoplazmos turėtų labai pagerėt savijauta. O kaip kitiems? tau, broliui? Nes čia uždarų patalpų liga, bjaurus reikalas. Turėjom. Man tik treti antibai suveikė.
Atsakyti

Vyrams nieko. Aš antibiotikus prieš Kalėdas geriau tai nežinau ar turiu šitą gėrį. Sakai reiktų ir mums visiems tirtis? 

Atsakyti

Tokia savaitė, kad... noriu tik patylėt. Dar rytoj reikės anksti keltis, važiuoti, paskui vakare važiuoti darbo reikalais.

Pasigirsiu: https://www.ravelry....kojines-pedutes. Ča su Ristina sutarėm mainus už jos pora lininių bluskų, kurias dar vasarą gavau.

Priedas  271846427_602378817497296_5503242194351942680_n.jpg   232,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 sausio 2022 - 19:16

padubliavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 sausio 2022 - 19:15

Vyrams nieko. Aš antibiotikus prieš Kalėdas geriau tai nežinau ar turiu šitą gėrį. Sakai reiktų ir mums visiems tirtis? 

Kokius gėrei? Mikoplazmą ima tik 2 antibai. Ospamoxas jos neveikia. 

Man po visų plaučių uždegimų galiausiai, kai niekaip negerėjo, pati tikrinausi dėl mikoplazmos ir po 2 mėn ligų išrašė eritromiciną. Jei neklystu, po 2 tab - 4 kart reikėjo gert ar ne 3 savaites. 

Po to jau pasikeičiau polikliniką. Kai pati turėjau ieškot ligos. Nes kosėjau iki pykinimo. 

Vaikų gydytoja žinojo šitą 'brudą', tai vaikams irgi išrašė, bet kitus. Nepasakysiu dabar pavadinimo. Emiliui būdavo pasikartojantys kosuliai. Ji man ir papasakojo daugiau. 

Atsakyti