Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kuri norit patestuot aprašą? 

https://www.ravelry....ow/4177859/1-25

Atsakyti

Niuma, Mildai klacid išrašė. Aš klaritromiciną gėriau bet ne dėl mikoplazmos. Man visai nesukelia jokio kosulio. Labiau rytais kaip gerklę perštėtų bet atsikėlus praeina. 

Atsakyti

Waidaw - gal tai refliuksas po nakties jaučiasi? 

Atsakyti

Koks fainas oras šiandien, toks lengvas Šaltukas, balta visur :wub: 

Tinginio savaitgalis namuose. Aš jau po izoliacijos, tai bent iki maximos nuėjau. Laisvė :D 

Mezgu rankovę. 

Atsakyti

sveikos

nu ką ko gero ir pas mus įsisuko..nu gal ne covid gal covid, vaikis su 38,4. Testas tik pirmadienį.

Tai dabar kaip suprantu abu turim izoliuotis?

Atsakyti

Qqte man atrodo jei tu su trečiu skiepu tai nereik izoliuotis?

Anytai buvo kontaktas tai net testuot nenorėjo jos. Bet dėl apsiraminimo padarė. 

Atsakyti

kad ten tos taisyklės tiek keitėsi kad jau pasimečiau, dabar jau lyg visiems šeimos nariams izoliuotis reikia 

Atsakyti

Reikia izoliuotis po kontakto su sergančiu. O jei dar nepatvirtintas tai izoliuojasi tik laukiantis testo, bet ne šeimos narys. Taip suprantu :hmm:​ 

Atsakyti

Aš irgi taip, suprantu, kaip Liniuka. Netgi pačioje pradžioje, kai to izoliacijas pačios griežčiausios,taip buvo, kad  kontaktams reikėdavo izoliuotis tik kai nustatydavo.  bent jau mes nesiizoliavom, kol laukėm sūnaus rezultatų

O mūsų sūnui, kaip ir galvojau, nenustatė koronos. Matyt šiaip koks virusiukas. Jam kosulys, kuris nuo slogos prasidėjo, vyras irgi sloguoja. Mes su dukra  lyg dar nieko nejaučiam. Nors ryte atsikėlus kosėjau šiek tiek, bet paskui visą dieną nieko. Bet man jau nuo Kalėdų taip - retkarčiais užeina - atrodo jau sloga ima, tai nei iš šio, nei iš to kosėt imu, o paskui praeina ir  nieko. Matyt, kai tas stebėjimas padidintas, tai iš karto suklūsti labai, - kas čia bus.

Atsakyti

Nuo pirmadienio vėl keičiasi tvarka. Izoliacija tik šeimos nariams. Darbiniam kontaktams nereikės, tik rekomendacija nuotoliniam darbui ir testavimuisi greitaisiais. 

Atsakyti

sveikos

nu ką ko gero ir pas mus įsisuko..nu gal ne covid gal covid, vaikis su 38,4. Testas tik pirmadienį.

Tai dabar kaip suprantu abu turim izoliuotis?

Vaikas su simptomais tai jau šiaip ar taip izoliuosis – į mokyklą juk neleisi :) , o pačiai, kol niekas nepatvirtinta, jei yra galimybė, rekomenduojama dirbti nuotoliniu būdu – tik tiek. Mums taip žodžiu paaiškino telefonu paskambinus į NVSC, kai dukros namie atliktas greitasis antigeno testas buvo teigiamas, o PGR-ui buvom tik užregistravę.

Kadangi dirbti nuotoliu galimybės neturiu, tai ėjau į darbą (darbe tądien atliktas PGR – neigiamas), sūnų su neigiamu greituoju testu išleidome į mokyklą, nes ugdymas buvo tik kontaktinis. Kai tą pačią dieną sukarščiavo ir sūnus, o dukros sulaukėm teigiamo PGR rezultato, trūko kantrybė – spjoviau į visus "dirbti su respiratoriumi ir testuotis" ir pasiėmiau nedarbingumą vaiko slaugai. Dabar jau trys šeimoje esame teigiami, tik vyras dar laikosi. Kitaip tariant, taisyklės taisyklėmis, bet kai kuriais atvejais jos suveikia keistokai – na nežinau ar kažkas labai daug išlošta iš tos vienos papildomos kontaktinio ugdymo dienos, kai sūnus ko gero per ją pasidalino virusu su klasiokais, arba labai kažkas prarasta, kad izoliuotis pradėjau viena diena per anksti, kai vis tiek darbe nebūsiu dabar jau ilgai. :rolleyes:

Atsakyti

Nu man noro kažkaip nėra vaikščiot ir nešiot, kad ir kas ten būtų(gali laisvai ir gripas būt), o testas pirmadienį bet kokiu atveju iki jo nedirbsiu

man gal norisi kad reikėtų privalomai izoliuotis nes taip užkniso kaip ant adatų dirbt-lyg iš namų bet va iškviečia ir turiu lėkt, vakar vos ne su šlapia galva lėkiau. Tai ramiai "legaliai" iš namų be konktaktų padirbčiau, o pagal iškvietimą kas nors kitas pabūtų :)

Atsakyti