Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man gal norisi kad reikėtų privalomai izoliuotis nes taip užkniso kaip ant adatų dirbt-lyg iš namų bet va iškviečia ir turiu lėkt, vakar vos ne su šlapia galva lėkiau. Tai ramiai "legaliai" iš namų be konktaktų padirbčiau, o pagal iškvietimą kas nors kitas pabūtų :)

O čia jau nuo tiesioginio vadovo požiūrio labai priklauso – mano atveju buvo "dzin", net nesiteikė kaukės užsidėti, kas įstaigoje jau seniai griežtai privaloma ir visi kone krauju esam pasirašę... Bet tikiu, kad ne visur taip. :)

Atsakyti

Bent jau mums visiems tai sloga buvo kitokia nei paprastai. Nosis stipriai užgulta, bet taip ir nepradeda bėgti. Šiaip paprasta sloga tai vis tiek prasimuša. Ir dar mums su vyru uoslė dingo, o dukrai ne.

Kad žmonėms sergantiems liepia dirbti tai man skamba baisiai. Ar valstybė prisiims atsakomybę, jei legaliai sergantis darbe užkrės sveiką ir šis mirs? Kažkokia šizofrenija ta pandemija ir jos valdymas...

Kaip skauda petį :B Paskutiniu metu tik lengvai mausdavo keliant ranką, o šią šiandien parduotuvėje savitarnoje skenuojant prekes kaip pradėjo diegti nuo kiekvieno judesio :B Dabar žiauriai skauda judinant. Bet mezgant visai neskauda, tai gal ir nekenkia :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka o tau su nugara viskas tvarkoj?

man pvz petį būna skauda nuo nugaros, reiktų masažų ir aišku žiūrėt katra padėtis netinja

Atsakyti

labai temperatūra nenori krist, iki 39 pakilo, sugirdžiau ibuprofeno 200, po kurio laiko pamatuoju 39 su dalim  :huh2: 

sedi lovoj žaidžia, nepasakytum kad tiek...sudaviau dar puselę...nusispardė, gal jau kris?

Atsakyti

Qqute :4u: . O kaip su gerkle jam? Kol nebuvo koronų, tai maniškiams nuo gerklės kildavo temperatūra labai. O kaip jūs testuotis važiuosit - sesė veš? Nes su taksi brangoka, jegu ilgoj eilėj laukt. Mes ryt važiuosim. Noro jokio, nes beveik niekam nieko kaip ir nebėr. Na, bus įdomu.

Liniuka, sergantiems neliepia dirbt  :B, tk besimptomiams . (Kai kas ir neliiepti dirba iš namų, nors ir sunkiai jaučausi pernai, bet kas darbus padarys....). Nesąmonė, kai besimptomius vadina sergančiais. Gal kada nors biškį atskirs terminus. Turime mes tų virusų ne vieną ir juos nešiojam. Visoke streptokokai ir co. Ir niekas neuždaro ik gyvenimo galo dėl to, netiria ir neskaičiuoja. Praes ta psichozė ir su šitu virusu, jam tampan tiesiog įprasta ligele.

Atsakyti

Qqte, neskauda man nugaros. Skauda grynai peties sąnarį, o kai mažiau skauda, tai eina skausmas į žastą, gal ten kokios sausgyslės ar raiščiai :hmm: Panašiai skaudejo kai tenisininko alkūnę turėjau, bet ten bent priežastis buvo aiški nuo ilgo tvoros dažymo. Praėjo per 9 mėnesius :B 

Gal paracetamolis geriau tempą muša? Tik kartu su ibuprofenu negerai gert.

Restar, o besimptomiai nėra nešiotojai ir negali užkrėsti?

Atsakyti

Restar gerklė tvarkoj, nelinkęs jis į anginas šiaip. Neskauda sakė nieko, truputį sloga lenda..

Temperatūrą šiaip taip numušėm, valgyt prašo :D

Atsakyti

Ne ne sesė, taksi teks, sesė nelabai ir gali vairuot, jinai po operacijos :(

Liniuka gali ir neskaudėt man laaabai panašus skausmas buvo kaip tu pasakoji, ir eina nuo raumenu kurie peti laiko, o jie nugaroj, aš tų raumenu nejaučiau o masažistas kaip pačiupinėjo sako ar peties neskauda kartais, nes sako čia viskas i viena sutraukta, sako nuo darbo prie kompo buna, ranka i prieki ir ten persitempia....

Atsakyti

Restar, streptokokai šiaip ne virusai :D  ir oru neplinta, kaip ir ŽPV, erkinis encefalitas, roto, noro ir dar visa krūva virusų. Todėl jie ne tokie pavojingi, ir jokio reikalo juos skaičiuot. Gripo virusai plinta oru, ir būna net mokyklos uždaromis epidemijos momentu. Buvo ir iki pandemijos momentais prisikapstę. Gal tik ne tokio masto. 

Bet manau kad tikrai dabar jau einama link masinio imuniteto įgijimo, būtent dėl to ir besimptomius leidžia į mases :D 

Bet kokiom ligom sergantys neturėtų šlaistytis, dirbti ir pan. Bet sąmoningumo prievarta neišmokysi.

Qqte,  :4u: tikėkimės nieko baisaus taviškiui.

Mezgimo srityje numegztas jakučio rostokas :D​  bandau pogonus.

Atsakyti

aš dar nemezgiau šiandien, pradžioj tvarkiausi, paskui nervinausi

dabar svarstau ką imt - ar vakar vaikiui pradėta megztini ar kojines ar pradet nauja :D

Atsakyti

Man toks nuovargis, sunkiai šiandien suvaikščiojau, vos vilkau kojas ir šiaip, o dar sniegas, slidu. Dabar gal bandysiu paimt kokį mezginį, nes kiek turėjau laisvo laiko, tai skaičiau "Čilberio moterų chorą".

Tu, Katuk, kaip visada, teisi :D. Yra ten ir tų virusų visokių, net coronavirusų. Dar vėjaraupiai, Epšteino-Barro virusas (įsiminau nuo to laiko, kai mažius sirgo mononukleoze), rotavirusas - nu jie gana užkrečiami... man turbūt tas pandeminis nuovargis. kažkiek saugausi (nes respiratorių įsigijau), kažkiek nekreipiu dėmesio...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 sausio 2022 - 21:00

Qqte, o kad sesei?

Man toks įtarimas, kad nuo atsispaudimų pradėjo skaudėti petį. Nors darau su treneriu, tai gal taisyklingai :hmm:​ Nors ką ten gali žinot.

Atsakyti