Nu jo jo,qqte, gal tiesiog neaiškiai klausimą sufomulavau
kada pradedi kūną platint, va klausimas
Bet tai aišku, neišvengsiu matavimosi
ir gal net paardymo, ir gal net visos konstrukcijos keitimo
mano siūlas zaraza, labai smarkiai po skalbimo pasikeičia, tai tas neskalbtas matavimasis, manau, tikslumo neduos...
dėl pogono ilgio žinau, seniai seniai kažką mezgiau panašiu metodu, tik ten buvo gatavas receptas, tai labai galvos nesukau, kur ten kas, o ir nebepamenu. Bet man rodos dabar jau per ilgą pamezgiau
dar truputį pamegsiu, ir reiks matuotis.
Šiaip mezgasi visai neblogai, smagumo gal didelio nėr, nes siūlas iki skalbimo toks į knatą panašus
ir turiu įtarimą, kad kažkokie pūkai nosį erzina,vis čiaudau protarpiais. Nors jis kaip ir neturi to pūko. Tai nežinau, gal aš kokiam jako plaukui alergiška
ot bus gražu
Apie skausmus kalbėjot... tai tfu tfu,net pagalvojau, kad kažkokių varginančių skausmų šiuo metu neturiu... arba skausmo riba nusitrynus
nes kai dėjo implanto karūnėlę, atsisakiau nuskausminimo. Nu nes man ir neskaudėjo, nesupratau, kam to reikia. Tai gydytojas kelis kart nusistebėjo, kaip aš taip atsisakiau. Mazochistė kažkokia pasijaučiau
Ai, ir nusipirkau kilimą
Klaipėdoj. Nors pati ten nebuvau. Dabar jis važiuoja į Klngrd, o po to važiuos vėl atgal į LT. Ir taip būna
užtat sutaupiau net 100 eurų