Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sesė grožio operaciją darėsi :) pasakojau kai važiavom man regis kad darysis :)

Man vakar trenerė aiškino kad turbūt nuo mezgimo riešai skauda, nors realiai jie neskauda o tiesiog neteisingai rankas įtempiau. Sakiau nuo mezgimo man nieko nesidaro, čia šventas reikalas  :D 

O petį atsimenu irgi galvojau kad nuo atsispaudimų ar nuo hantelių. Kaip tik neseniai buvo ilgasis karantinas prasidėjęs, irgi per zoom treniruotės. Tada mečiau,peties nepraėjo. O tada vieną dieną atsusėdau prie kompo ir supratau iš kur skausmo šaknys- ogi per žema kėdė pagal stalą. Pasistačiau reguliuojamo aukščio kėdę ir per 2 dienas skausmas praėjo visai

Atsakyti

Kaip šiandien Simas?

Tai va svarbiausia surasti, kur yra skausmo priežastis, tada galima ir tvarkytis. Aš dar kol kas nežinau.

Atsakyti

Labas. Vakar nukrito temperatūra tai lakstė po namus :)

Naktį vėl kilo, blaškėsi baisiai. Sugirdžiau vaistų, bet vistiek blaškėsi naktį. Miega dar dabar, vėsus lyg...

Atsakyti

Mes greit prasisukom išsitirt atvažiavę. Jei ir buvo kokie simptomai, tai jau nebėr, tikiuosi, kad ložnaja trevoga... 

Atsakyti

Prasinešiau po parduotuves, iš mašinos per tris kartus krepšius nešiau :B  Čia vadinasi išleisk moteriškę į laisvę po 3 savaičių :D​ 

Atsakyti

Liniuka ogo, o tau ką tris savaites izoliuotis reikėjo  :blink:​ 

Atsakyti

Ką pirkai? :D 

Mes kai grįžtam į Klngrd, tai panašiai, ir dar į 5tą aukštą :karsta: 

Qqte, man rodos tu pogonus įvaldžius pakankamai gerai. Kokiom proporcijom mezgi tuos etapus (1pogonas, 2rankovė,3kūnas+rankovė). Mane domina 2-rankovės platinimas. Iki kurios maždaug vietos :hmm: ar cm, ar proporcijom matuoji, ar iš akies :D​  kiek žiūriu pamokėlių, vis nesuprantu iki galo.

Atsakyti

Katuk žinok iš akies, pogonus esu mezgusi tik sau tai matuojuosi ardau jei reikia :)

Pogonai turbūt ardomiausia mano technika. Jei kokį reglaną jau pataikau būna ir visai be ardymų tai pogonai taip lengvai nepasiduoda. Labai svarbu per daug neįsivažiuot pirmam etape, negražu kai per toli peties linija nueina..

Atsakyti

Ai biški skudurų, biški maisto turguj, biški parduotuvėje, dar katinui maisto, aliejų pagaliau prisiruošiau pasiimti, tai ir gavosi pilna bagažinė maišų. 

Qqte, iki izoliacijos šiaip sirguliavau, tai nuo sausio 3 niekur nevaikščiojau. Nors gal ir buvau maxej kartą.

Atsakyti

Patyrinėjau savo abu kur gerai guli, rankoves platinau iki pat apačios tik ten kur jau pradėjau platint ir kūną tai paretinau rankovės platinimą rudam o ružavam iki galo vienodai lyg

Atsakyti

Nu jo jo,qqte, gal tiesiog neaiškiai klausimą sufomulavau :D  kada pradedi kūną platint, va klausimas :D 

Bet tai aišku, neišvengsiu matavimosi :D  ir gal net paardymo, ir gal net visos konstrukcijos keitimo :D  mano siūlas zaraza, labai smarkiai po skalbimo pasikeičia, tai tas neskalbtas matavimasis, manau, tikslumo neduos...

dėl pogono ilgio žinau, seniai seniai kažką mezgiau panašiu metodu, tik ten buvo gatavas receptas, tai labai galvos nesukau, kur ten kas, o ir nebepamenu. Bet man rodos dabar jau per ilgą pamezgiau :rolleyes:  dar truputį pamegsiu, ir reiks matuotis. 

Šiaip mezgasi visai neblogai, smagumo gal didelio nėr, nes siūlas iki skalbimo toks į knatą panašus :D  ir turiu įtarimą, kad kažkokie pūkai nosį erzina,vis čiaudau protarpiais. Nors jis kaip ir neturi to pūko. Tai nežinau, gal aš kokiam jako plaukui alergiška :hmm:  ot bus gražu :D 

Apie skausmus  kalbėjot... tai tfu tfu,net pagalvojau, kad kažkokių varginančių  skausmų šiuo metu neturiu... arba skausmo riba nusitrynus :D  nes kai dėjo implanto karūnėlę, atsisakiau nuskausminimo. Nu nes man ir neskaudėjo, nesupratau, kam to reikia. Tai gydytojas kelis kart nusistebėjo, kaip aš taip atsisakiau. Mazochistė kažkokia pasijaučiau :D 

Ai, ir nusipirkau kilimą :D  Klaipėdoj. Nors pati ten nebuvau. Dabar jis važiuoja į Klngrd, o po to važiuos vėl atgal į LT. Ir taip būna :lol: užtat sutaupiau net 100 eurų :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk nu kai lieka kokie 5 cm iki sujungimo ant abiejų megztinių taip. Bet mezgiau tai intuityviai, matavausi ir žiūrėjau kada reikia. Gavosi pagal cm taip pat. O patį pogoną sunku neįsivažiuot. Man jis baigiasi kartu su įgilinimu kaklo

Atsakyti