Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ahoj, Prasiskyniau kelią kažkiek pro metų uždarymo darbus.

Grįžtu į covid palatą. Mes irgi visi izoliuojamės. Mano Adomui teigiamas PGR nuo šiandien. Bet jau buvo tikėtina, nes klasėje krito visi kaip lapai. Adomas jau beveik sveikas, bet visi tupim namuose.

Per tuos darbus tik baktusėlį vulgaris nusimezgiau.. Bet už tai mano būsima 16-metė kai šovė man vieną dieną. Sako, mama reikia siūlų, virbalų, megsiu. Nu tai aš iš pradžių, siūlų aš turiu iki pensijos ir nieko artimiausią dešimtmetį neplanuoju pirkti, megzk iš to kas yra. Bet, kai pradėjo vardint, kokių spalvų jai reikia, kokio storio.. Nu ką..siūlų atsargos pasunkėjo kilogramu su trupučiu. Dabar namie esame dvi mezgėjos, bet ir Adomas reikalauja, kad pamokinčiau. Mezgimas pas mus plinta kaip Covid.

Einu paskaitysiu, kas įdomaus pas jus nutiko :) 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 02 vasario 2022 - 17:37

Šiandien kažkokia tuščia diena :) nesusikaupiu niekam normaliai. Nei žakardo nepradefu. Kojinių sau noriu. Emilio megztuko priekį baigiau. Dar nugara ir rankovės.

Atsakyti

aš baigiau storakojines ir nežinau kurio projekto griebtis-kišenėtos ar vaikio kapišoninio. Ar dar vienas kojines pradėt :)

Atsakyti

O aš pagaliau atvažiavau :wacko: 

Tai keliai šūdiniausi aplink Vilnių, nuo Raseinių išvis sausa ir giedra.

Bet vistiek važiavau lėėėtai ir ilgai

Atsakyti

Ai, taigi sveikinu su GP pabaiga :D​ 

Atsakyti

Sveikinu su saugiu parvykimu :). O GP pabaigą galėjo anskčiau paskelbti, be reikalo antikūnų testą dariausi  :B . Rasta vis dar truputį daugiau negu spalio mėn.

Egloshke - koks puikus mezgimo užkratas :4u: . Tikiuosi, kad parodysi bent proceso dalį, jeigu rezultato reikės ilgai laukti.

Nežinau, kiek man jėgų užteks dar ir mezgimui, nes jis toks su galvojimu. Vakar nesugebėjau aprašymo dalies pagauti, nežinia, kaip šiandien smegenys veiks. Nedaug laiko mezgimui leka po darbų užsitęsusių ir vaikščiojimo. Mano apylinkėse tikra pasaka ♥.

Priedas  271590005_332450475435513_7193926789662974384_n.jpg   79,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Cha, sninga :bigsmile:  ir dar taip gausiai.

kaip aš laiku grįžau...

Atsakyti

Egloshke, smagu, kad tarp darbų nosį įkišai :4u: 

Pasportavau, nauja programa šiandien, rytoj turbūt mirsiu :D Nepamezgiau nei akelės, labai darbinga diena. Labai laukiu vasario 16, kai baigsis baisiai atsakingas projektas, kuriam vadovauju :B 

Reiktų savaitgaliui naujo mezginio. Galvoju gal man reikia juodos oversize liemenės :hmm:​ 

Atsakyti

Vis tik per vakarą išsivedinėjau konstantas žakardiniam ir net pradėjau kelias eiles. Ten mezga 100 g- 425 m, tai su savo storesniu siūlu turiu rinktis S arba M dydį. Juokinga :)

Atsakyti

Niuma, o norėtum kokį XXL :D  nemanau.

Nu kaip džiaugiuosi, kad priėmiau sprendimą važiuot vakar. Per naktį prisnigo nemažai. Ne kaip Vilniuj, bet irgi pakankamai :D 

Sakot, kovido šalutinis-tvarkymasis :hmm:  krausčiau krepšius, tai kai užsivedžiau spintos generalinei :lol:  metu visokius panešiotus neišvaizdžius rūbus, likusius dėlioju tvarkingai. Atrodo šiaip palaikau tą tvarką, bet vistiek atsiranda kažkokių neaiškių ankstesnių minčių pasekmių :D  pvz kojinės su pasitrynusiais pirštukais. Dar ne skylė, bet jau šviesiau. Tipo, namie sunešiosiu. Plę, ką aš negaliu sau leist normalių kojinių, net namie :mad2:  lauk. Ir t.t. ir pan...

Atsakyti

Nu o ką aš žakardinio XXL mezgiau :)

Atsakyti