Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Norit greit numest svorio?

Tik pirma reikia priaugt 🤣 Daug 🤣

Šiandien - 4 savaitės, kaip atsikraustėm. Minus 5,5 kg 🤐 Prieš tai iš stresų valgiau. Dabar - nebe. 

Atsakyti
Kita vieta irgi dar nedžiugina: 
Laba diena,
Taip, laisvas. Vila su kubilu 370e, vila su kubilu ir pirtimi 470e.

Paklausiu pernykštės pirties dėl kubilo :) 
Atsakyti

Tai mums nereik rankšluosčių ir higienos priemonių, savo turim :).

Aš irgi už Rygą pavasariop. Žiūrėjau į Wooly akcijas - nu nieko man nereikia. Gyvai gal ką ir nusižiūrėčiau.

Brolis pasidarė kažkurią iš skrandžio mažinimo operacijų pavasarį. -40 dabar, bet dar liko.q

Valgau karštą obuolių pyragą su ledais  :B​ .

Atsakyti

Pernykštė užimta tą savaitgalį. Su klaustuku, bet vis tiek negali pažadėt, nes dviem naktim užsakyta.

Dar vienų kainų laukiu. 

Atsakyti

Įkėliau FB dar vieną. Kaina ir vieta - tinkami.

Atsiliepimai - įvairūs. 

Atsakyti

Labai produktyvi diena, bet lauke beveik nebuvau ir paskutine šilta diena nepasidžiaugiau. Bet užtat namai sutvarkyti, cepelinų su džiovintais baravykais privirta,  slyvų pyragas iškeptas.

Megztuko liko kokių 10 atnaros eilučių. Reikėtų ką nors į traukinį pasiimt, kad nebūtų daug galvojimo ir kelių babinų :hmm: 

Atsakyti

Aš atvirkščiai - vakar visa diena namie su maisto gamyba., kepimais, tvarkymusi ir nemažai pamezgiau sūnaus megztinio. 

Šiandien - mugė Kairėnuose, pirkom aviečių daigų, braškių, juodą serbentą didelėm uogom, 3 gėles. Tai iki šiol einam keliais, rausiam, ravim, sodinam :). Prisėjau garstyčių į tuščias lysves. Supykus praroviau gėlyną, tai dabar dar liko tuščios vietos daugiau, negu turėjau ką sodint :). Reiks taisyt padėtį kažkaip :). Nuostabi vasariška diena  :wub:​ .

Atsakyti

Įdėjau komentrą: visa sodyba mūsų už tą sumą. Avansas 80.

Jamam? 

Atsakyti

Man Laukinė kriaušė atrodo daug jaukesnė nei Čiukiškės. Tie karčemos suolai... Bet jei daugumai tinka, tai man irgi tiks🙂

Atsakyti

Labos čia.  Pasidžiaugiau geru oru. Pasiilgsiu jo, bet kalendorių pažįstu. Daržas sutvarkytas, savo daržovių dar turim, gyvensim. Kaimynus vėlyvais pietumis pavaišinom, pabendravom. Ech smagu. Sunkus laikas darbe nusimato, kaupiuosi.

Atsakyti

Liniuka, aš šiandien irgi žiūrinėjau daugiau foto ir pati noriu labiau kriaušę :D 

Ypač, jei nepadaugės nakvojančių skaičius, tai galim imt 8vietį :) būtų ir pigiau. 

Aš nesakysiu, kad man 8 diena ant ribos gaunas pagal galimybes... 🤐🫣 Bet šiuo metu nusprendus važiuoti su nakvyne :) 

Atsakyti

Įdėjau komentrą: visa sodyba mūsų už tą sumą. Avansas 80.

Jamam? 

Nematau naujų komentarų, nežinau, apie ką kalba. Man gerai bus visur, kur yra sofutė ir jaukiau nei sakė su suolais.  Ne dvigulės lovos irgi būtų geriau:, bet kaip bus - taip, svarbiausia - kompanija. 

Atsakyti