Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, gal nea, nepakūdus. Nors labai norėčiau 😁 gal kažkiek per tuos dantis, kurių dabar neturiu, mažiau ir lėčiau valgau. Realiai- pirma diena po 10 dienų, kai nuskausminamų negėriau dar nuo implanto įsukimo. 

Viliaus fotografavimo ypatumai - iš viršaus. Neklauso kitaip, bet daug ir nesiginčiju. 

Atsakyti

Niuma, tau taip ilgai implantą skaudėjo?

Aš su vienu tai gal tą vakarą tik išgėriau, su antru išvis negėriau. Taip, jautru, bet kad skaudėtų nekenčiamai, tai nea.

Arba kaip ir jau minėjau-skausmo ribą užsikėlus smarkiai

Atsakyti

Aš su viršutiniu irgi nepamenu skausmo. Gal pora dienų. Bet ten buvo ištrauktas dantis prieš 4 mėn.

Dabar įsuko, kur danties nebuvo 18 metų. Man apatinis  žandikaulis jautrus ir šalia esantis dantis, ketvirtas. Gal liečiasi, ar kas. Nors nuotrauką po įsukimo padarė. Lyg ir gerai buvo. Turėjau šnd važiuot pas jį, bet kad izoliacijoj sėdžiu. 

Atsakyti

Mano antrojo nebuvo ilgėliau :D 21erius. Bet viršuj. Šeškė. Šūdinesnis jausmas, kai karūną uždėjo. Kaip kokią kaladėlę būčiau įsistačius. Bet va, praėjo pora savaičių ir pripratau

Atsakyti

Niuma, gražus megztelis :wub: 

Man implanto irgi neskaudėjo. O va uždėtą karūną irgi kokią savaitę jaučiau. Reikėtų susiruošti ir man pas savo gražų daktariuką. Reikia išrauti liekanas ir implantuoti. 

Atsakyti

Niuma, gražus megztelis :wub:

Man implanto irgi neskaudėjo. O va uždėtą karūną irgi kokią savaitę jaučiau. Reikėtų susiruošti ir man pas savo gražų daktariuką. Reikia išrauti liekanas ir implantuoti. 

Tai prašom prašom, aš jį jau perspėjau, kad planuoji ateit :D​ 

Atsakyti

Pas tuos pačius vyrukus vaikštot? :)

Neturiu nei vieno implanto. Brolis mano už 12 ar 13 tūkstančių susidėjo. Beveik per tai ir išsiskyrė... kažkaip taip sutapo/susidėjo viskas, jegu ne dantys, gal būtų buvę ktaip dar kol kas... Dabar visas gražus pilna burna vienišas viengungis. Be žilų plaukų, nors už mane 5 m vyresnis. Vis stebiuosi jo plaukų spalva, sakau, gal dažai :).Bet mūsų šeimos tuo klausimu nebloga genetika. Tarp kitko apie tuos plaukus :).

Nusidirbau, ką meeeeeeeegzt...

Atsakyti

Aha turim su Katuku tokį simpatulką :D​ 

Atsakyti

Aš pas kaunietį į Marijampolę važinėju :D dviem dantim paskaičiavo 1,2 tūkst pigiau, nei Ksune suskaičiavę buvo. Jis dabar Kaune įsirenginėja kliniką, beg turiu įtarimą, kad ir toliau ten teks važinėt 😁

Aš irgi dar pernai vasarą nei vieno implanto neturėjau. Šią vasarą, jei viskas pagal planą, bus 4. 

Atsakyti

Gyčiui nuo rytoj dvi savaitės nuotolinis mokymas. Vienai klasei išleido įsakymą, nes 6 patvirtintas covid, pusę vaikų nėra mokykloj. 

Atsakyti

Mūsų mokykloj 4 pirmos klasės išeina į nuotolinį. Likusios 3 lieka. M. klasėj tik 2 sergantys.

Atsakyti

Sveikos,

Pasitikrinom su Vilium- pas mus nerasta. Va taip ir izoliuojuosi su visais sergančiais. Teoriškai- dar 2 kartai liko ir pačios sirgimas. Pas mane šeimoj sergam po vieną 🤣

Dzin, kad visi bendrai gyvenam. 

Atsakyti