Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

niuma, pas mus irgi panašiai.

Tik mes izoliacijos kol kas išvengėm. Vyras pavasarį su jauniausia dukra sirgo, bet jie buvo pas tėvus tuo metu, todėl mes išvengėm izoliacijos. O aš rudenį sirgau, tai tada pasiskiepijusiems nereikėjo izoliuotis.

Pro langą labai graži žiema.

Atsakyti

Pas mane dabar vienas nesergantis izoliuojasi nuo visų likusių  :lol: 

Atsakyti

Pasižiūrėjau į savo spintą ir pamaniau, kad nespalvotas pasaulis ne taip jau ir blogai, palyginus su bekvapiu  :rolleyes:​ bent jau man 

Atsakyti

Graži žiema ir lauke :). Bet kažkaip nebuvau susivokus, kiek reikės valyti mašiną, apsnigtą, apšalusią nuo šeštadienio :). Be reikalo išsiėmiau naująsias pirštines iš kišenės, galvojau, kad ne šalta gi, tik nuvažiuosiu iki poliklinikos.  Bet tai greit pirštuotas sušlapau, nes reikėjo biškį nuvalyt kaimyno mašinos langą ranka, kad telefoną pamatyčiau, nes užstatė mašiną... Tai taip su šlapiom ir pavažinėjau.

Vakar pradėjau Balloon Cardigan dukrai. Bet taip visai mizernai, nes ta pati dukra užsimanė apsikabinti, taip buvom buvom, kol žiauriai miego užsimaniau ir net prieš 23 val nuėjau miegot. Tai tik 14 cm kaklo juostelės, nuo kurios pradedamas mezginys, megztelėjau...

Atsakyti

Nite, nejauti kvapo? Liūdesėlis be uoslės

Niuma, jūs matyt visi turit savo mėgstamas atmainas :D  ir laukiat, kada ateis jums skirtoji

Plę, nežinau ką daryt su važiavimu. Ir norisi, ir baisoka :D  žiūrėjau, jog anam gale LT, pradedant Kaunu, nesninga :hmm: bet keliai turbūt nuo to ne gražesni....

Vakar išsitraukiau kompą ir pasipiešiau exceliu ornamentą. Net atsispausdinau :rolleyes:  nu bet privargau tai visą vakarą :karsta:​ 

Atsakyti

Och. Užuojauta, Nite.

Aš trečia diena delioju, suku, bandau siūlus žskardiniam.

Va taip ir gaunasi- kas atrodo matematišksi pagal gramus ir metrus turi sueit, praktiškai pagal sukrumą neatitinka visai.

Turiu Drop Lace (100 g - 800 m). Sudedu po 3siūlus, gaunasi pagsl storį 100 g- 267 m.

Turiu bbb meriną 100 g - 1500 m. Galvojau dėt 4 ar 5 siūliukus. Pasirodo pagal putlumą po skalbimo jo užtenka 3. Iš keturių jau per storas. 

Atsakyti

Žiūriu, tiksliųjų mokslų atstovės mėgsta komplikuotis gyvenimą :D.

Katuk, į kurią tu pusę važiuoji, nebeatsirenku :). Vilniuje viskas gerai, manau, kad keliai, kuriais tu važinėji, turėtų būti normalūs, nes barstomi, važnėjami ir gana nešalta, tai greit tirpsta.

Liūdesio dėl kvapo dingimo nepamenu, labiau dėl skonio man gyvenimas nemielas buvo...

Atsakyti

Restar, kol kas Vilniaus apylinkėse. Labiausiai neramina kelias iki Vievio, ir nuo Kryžkalnio iki pasienio. Aišku, ir RF sritis.

Ir deja, bet užmiesčio keliai tokiu kelininkų stropumu neblizga...

Atsakyti

Aš kvapo dingimą nuo sinusito  iki šiol pamenu. Bet tada buvo nesenai Vilius gimęs. Man toks siaubas buvo, kad negaliu savo vaiko kvapo užuost. Dvi savaites kankinausi.

Na, ir aišku, valgio gaminimas. Pusės patiekalų gaminimo laikas  man aiškus dėl pasikeitusio kvapo. 

Atsakyti

Man be uoslės buvo baisiausia kokį nešviežią produktą panaudoti. Imu kokią žuvį ar mėsą iš šaldytuvo kelias dienas pabuvusią ir negaliu pasitikrinti pagal kvapą.

Atsakyti

Man be uoslės buvo baisiausia kokį nešviežią produktą panaudoti. Imu kokią žuvį ar mėsą iš šaldytuvo kelias dienas pabuvusią ir negaliu pasitikrinti pagal kvapą.

Čia aš visai neliūdėjau, kad negaliu užuosti - viską kišau vyrui  :lol: .

jau noriu megzt, o dar kalnas darbo. Ir dar žingsnių nueiti 6500 liko...

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220202_152926.jpg   236,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti