Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Nesimezga totaliai :( valgyt gamint irgi nesinori. 

Qqte rusės labai giria tuos arcobaleno. Bet lyg jie nebegaminami jau? Aš nei šių nei opal nebandžius. 

Restar,mačiau mezgei iš lettlopi. Kaip tas siūlas? Ar smagu megzt iš tokio? 

Atsakyti

Ai, arcobaleno. Mano kaime tai nebėr.

Megzti smagu, bet  vistiek kojinės apsiburbuliavo...

Atsakyti

tai va švelnūs tai tikiu kad gali apsiburbuliuot

beje Katuk nepameni kiek akių iš to siūlo dėjai?toks jausmas kad siauresnės gaunasi, bet gal kad stulpeliu mezgu, gal atlaisvės

Opal megzt kietesni šiukštesni bet išskalbus labai  :wub: ir nesiburbuliuoja

Atsakyti

Waidaw, nu kaip čia tau pasakius, aš tai nenormaliai mezgiau iš to siūlo :). Sukau, sukau, tai nuo to susukimo net kartais nutraukdavau, išplonėdavo.  Bet aš nesu objektyvi - natūrali vilna man tiesiog patinka. Rankos nėra tokios jautrios, kaip kitos kūno dalys, bet jautruolėms tikrai nesiūlyčiau. O pati kokiai lopapeisai gal kada gyvenime išbandysiu. Gal :). Bet pirštinėm jie geruliai :).

Opal man tobulausi sūlai kojininiai. Nors gal tik kokį kamuoliuką jų sumezgus :D. Bet verti kainos, nes nešiojasi gerai, tokio tvirtumo turi gero.

Atsakyti

Qqte, nepamenu. Bet aš per didelius virbalus paėmiau, 2,5 nr, gavosi laisvokos.  Dabar jau visas mezgu su 2ukais :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš 2,25 paėmus virbalus tai man pats tas gal ir 2,5  būt gerai

Bet 60 akių toks jausmas kad man ankštokos gaunas. Aišku paaiškės išskalbus.

Atsakyti

Kažka iškepiau.

Man skanu kiek galiu suprast.

Mezgime tik nepagaunami norai, jokio konkretumo.

Iš opal mezgiau vienas ir padovanojau

Atsakyti

Kacumota, ką mezgi?

Restar nu man vilna nekanda nei rankų nei kūno. Kauni ant nuogo kūno megztuką galiu vilktis ir nieko. Man tik tas siūlas nesuverptas atrodo keistai megzt. Bet dauguma lopapysas mezga iš jų. Gerai persidengia spalvos. 

Atsakyti

Tai bandyk tada, jeigu nesi jautri. Gal tu Plotolupi turi omeny, kad nesuverptas? Nes Letllopi tai suverptas, tvirtas, tik viengijis.

Pasivaikščiojom su vyru palei Nerį, grįžom palei Vilnelę, centre draugus susitikom, papliurpėm apie keliones :). Žingsniai - check :). Dar kokas 2,5 val galiu ir pamegzt.

Atsakyti

Merginai liemene numezgiau.

Nesioja kol kas.

Galvoju,kad gal jau vasarinius reik imt kai tokia greita

Atsakyti

Tyliai baltai papavydėjau Restar...

Atsakyti

QQute  :console: . Laukdama kol jis išsiruoš, tai jau gailėjausi, kad pasiūliau eiti, nes dažniausiai einu viena - greit susiruošiu, greit vaikštau. Bet su vyru renkamės įdomesnius maršrutus, drąsiau išklystu iš kelio ir galiu įsikibti į parankę, ypač į kalną. 

Megztelėjau truputuką. Lana gatto silk mohair kamuoliuke mane gąsdno, atrodė šiurkštoka, bet mezginy puikiai jaučiasi.

Atsakyti