Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Pagaliau tikras savaitgalis ant nosies. O tai jau vakar norėjau linkėti gero savaitgalio, toks jausmas buvo išsekimo savaitės pabaigos.

Kacumota - kokią liemenę numezgei, gal parodytum? Liniuka, o tu apie kokią svajoji? Nes aš jau kurs laikas noriu dar vienos, bet niekaip neiškristalizuoju minčių. Man labai patinka maniškė šita: https://www.ravelry....tar/sixty-years, ir šilta, ir spalva universali, ir puikiai nešiojasi, tik kaip buvau neapsisprendus dėl kaklo, taip ir liko jis toks neaiškus, na, ir po striuke susigrūda dėl nuleistų pečių.  Vėl norėčiau tokios polaisvės, kad ir pečius dengtų labiau, o dėl kaklo neapsiprendžiu - ar kad matytųsi, kas po apačia pasivilka, ar kad ne. Parodykit, ką jūs esat gražaus sau nusižiūrėję?

Atsakyti

Mano planuose kažkada irgi yra liemenė. Pilka a la sidabrinė. Siūlai yr. Konkrečiai ant marškinių. Nieko nesu nužiūrėjus, nes megzčiau turbūt visiškai simply trikampiu kaklu. Arba kaip Restar sixty yers :D  bet ne, man reik trikampiu kaklu, va. dukrai pernai mezgiau. Nuo apačios, dalimis. zuikio dainos.

Pajudinau vakar jakutį :rolleyes:  bet vis dar pažąstų nepasiekiau :D​ 

Atsakyti

Mano pilki siūlai liemenei irgi laukia :) 

Noriu panašios kaip Restar rodyta- nuleistais pečiais, bet gerom akim ir kaklu atviru- apvaliu, kad marškinukus išsitraukt galėčiau.

Knisuosi su siūlais. Lace atskyrinėju iš 3 į 2. 🤐

Tam pačiam žakardui. 

Atsakyti

Iš drops sky ir drops mocheros. Originalas https://www.garnstud...id=10479&cid=19Man tokio skylėtumo niekaip nesigavo nebent pirštais būčiau mezgus Priedas  received_3179113312317359.jpeg   93,6KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_462277255394214.jpeg   99,72KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1319134948574759.jpeg   85,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba

Liemenės dabar ant bangos. Dukra nešioja mano kažkada vyrui megztą irgi trikampiu kaklu. 

Ir aš laukiu savaitgalio. Šiek tiek nuliūdau, kad ryt lis, nepavyks išeit pasivaikščioti, bet kažką ramiai namie paveiksim visi. Pradėjau skaityt Mažą gyvenimą, nes jau senokai ją turiu. Žinau, kad tai nebus pakylėjanti knyga, tai ir nesipuoliau pradėt  :) Baigiau Kūnas mena viską. Apie traumas ir ką jos daro su mūsų smegenimis. Labai ilgai skaitėsi, matyt neaktuali man ši tema dar, arba ir apskritai. Visaip save įtikinėjau pabaigt, kad galėčiau imtis kažko naujo. Žiūrėsiu ar nebus taip pat su Mažu gyvenimu  :)

Ir labai noriu pamatyt Drąsiau drąsiau filmą. Gal kas jau matėt? Planavau šį savaitgalį, bet va, Korona sustabdė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 04 vasario 2022 - 11:14

Liemenė man visiškai nesuprantamas rūbas. Man rankom šalta, jei šalta, o jei nešalta, tai tada per karšta ir liemenę rengtis.

Netgi mažajai dukrai, kažkada dar nedidelei jos prašymu buvau numezgus tokį kaip megztinį su trumpomis rankovytėmis. Bet atėjus žiemai pati paprašė, kad rankoves primegzčiau. :)|

Atsakyti

Kerpena, aš irgi neturiu nė vienos liemenės :D 

bet vat įsitaisiau tokius marškinius, kurie prašyte prašos kažko ant viršaus :D bet ne megztinio. Dėl grožio.

Anksčiau nešiodavau į darbą, visai gerai būdavo.

Atsakyti

Nesu dar konkrečiai sugalvojus. Žinau tik kad nenoriu sasyskos, kaklas turi būti trikampis ir raštą plius minus žinau.

Niuma, skaudžiai skaitosi siūlo išsukinėjimas :B Nu bet kokio velnio sugalvojai žakardint iš plonybinio siūlo :D​ 

Atsakyti

Tokio, kad recepto grožį atskleistų.

Noriu tokio rezultato:

Priedas  received_255757026575839.jpeg   60,32KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_307623631385145.jpeg   54,88KB   0 Parsiųsta kartų

O iš tokio, kaip dabar mano- rankovių atskyrimas gautųsi ties alkūnėm. Pavyzdukas čiupinėjosi žymiai ploniau

Priedas  received_652365245956092.jpeg   110,71KB   0 Parsiųsta kartų

Bet jau iš antro karto pagavau antviršinį trečią siūlą. Vieną kamuolį baigiu išsisukt. 

Atsakyti

Kacumota - ačiū  :4u: . Jaukutė šiltutė jaunajai madistei.

Mano dukra 3 liemenes iš skuduryno nusipirkus :). Tai megzti neprašė dar. Nu ir gerai, nes aš nieko ir sau nespėju.

Aš anksčiau nesuprasdavau žiemą išvis trumpų rankovių, bet kai dabar visur patalpose šilta, mašinon greit šoki, arba net kai daug vaikštau - būna karšta, tai su šilta striuke liemenė visai puikus rūbas. Ypač su moheryte :). Supratau, kad vienos universalios nenusimegsiu :). Noriu ir trikampiu kaklu, ir kokiu kitokiu.

Niumos peripetijos skaudžiai skaitos, bet man nuo pat pradžių sadomazo atrodė :), lyg siūlų normalaus storumo nebūtų. Bet čia turbūt, kai nori sunaudot likučius - dar daugiau jų prisiperki :D.

Niuma, rašto grožį gali gi ir vienspalvis pagrindas iš vieno sūlo atskleisti, derinamas su kokiu pereinamų spalvų siūlų. Bet sakau, tie protingi skaičiuojantys žmonės neieško lengvų kelių. Mano super galia - susirasti paprastesnį kelią :). Nebūčiau ir tų siūlų sukus į  1 kamuoliuką, nes porą kartų esu gal sukus - nepasitesino, vis nuo kurio siūlo atlieka tokos kaip kilpos. Aišku iš daug, ir dar žakardinant, daugiau painavos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 vasario 2022 - 12:16

Su tais žakardais ant koketkos taip jau yr-reiktų siūlo storį atitaikyt...

Nors ir mano jakutis gausis tik variacija originalo. Nes ornamentas bus smulkesnis gerokai. Tai vat klausimas, ar nereiks man irgi pavargti žakardus ardant :D​ 

Atsakyti

Turėjau galvoje, kad galėjai iškart reikiamo storio siūlo megzti, o ne iš trijų plonybinių sukti. Ir taip su žakardu vargo užtenka.

Atsakyti