Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šita siūlo spalva laukė 3 metus savo modelio.

Beeeeeet kai kas priminė, kad turiu tamsiai žalio merino iš Aido prisipirkus. Tinkamo storio. Einu mėginuką megzt 🤐😎 gerai, kai draugės mano siūlus žino geriau už mane pačią. 

Atsakyti

Kacumota, faina liemenė, puiku, kai vaikai vertina  mamos talentus.

Egloshke, kuo ta koronė nusipelnė didžiosios raidės :D  Mažas gyvenimas iš tikro manęs nenuvylė, kai baigiau. Ir nepaliko kažkokio tai slogučio. Minčių buvo visokių, bet tikrai nebuvo taip.blogai. Nusiteik, kad maždaug iki vidurio bus gan nuobodoka.

Atsakyti

Katuk, dėl koronės  :lol:  O šiaip tai ji nemažai nuveikė :lol:​  Jau, kaip sakant, galėtų ir uždaryt duris iš kitos pusės.

Atsakyti

Siūloholikės išpažintis- nuvažiavau į Midarą paleista iš izoliacijos. 2  matkelių cotton gold krikštasūnio megztiniui, nes sakau siųstis neverta prisipirksiu ko nereikia :)

Grįžau su 3 matkeliais kojininių siūlų, penkiais šilkmoherio. Nu ir tuos 2 reikalingus aišku papirkau :)

Atsakyti

Koks košmaras likt be uoslės ir skonio pojūčio. Nafig Negalvojau kad taip.... Atrodė gi ne skauda tai ko parintis. Laikau pirštus sukryžiavus,kad trumpam.

Atsakyti

Oi, Qqute :D. Man tai lengviau internetu neprisipirkti, ko nereikia, nei gyvai. Kokios spalvos šilkmoherio? ir kam suplanavus naudot?

Atsakyti

Mane Niuma kalbom apie žakardus  tuoj iš kelio išves.

Nemezgus dar.Bet ir nereiškia,kad užsiimsiu net jeigu siūlų nusipirksiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha, Kacumota, aha.... sakiau, kad liūdesėlis.. bet gal bent sukūsi :D  nes man tai nei valgyt nesinorėjo, kai nėr malonumo

Qqte, nieko naujo :D  bet bent jau pasivažinėjai. Man tai irgi kail Restar, noras pakyla tik pajautus gyvai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu jau.

Kol storas sukūs,tai kūdas ir numirs.  :B​ 

Atsakyti

Kacumota - tai ir jūsų namus koronė aplankė? Viena ar draugiškai sergat?

Šiandien planuoju nunešti knygas grąžinti į bibliotekas :). gerai, kad tos knygų grąžinimo dėžės yra, tai galiu ir nedarbo metu eit. Paskui kitą kartą bus proga nueit ką isširinkt dienos metu :).

Atsakyti

-Mama, ką mezgi?

- Nežinau..

Priedas  received_653540955847916.jpeg   117,6KB   0 Parsiųsta kartų

Bet jau žinau. Išsirinkau. Du viengijus. Einu pradėt. 

Gal sekmadienį turėsiu, ką parodyt

Atsakyti

Oi, Qqute :D. Man tai lengviau internetu neprisipirkti, ko nereikia, nei gyvai. Kokios spalvos šilkmoherio? ir kam suplanavus naudot?

Alyvinės nu tos šių metų madingos

Planuose derint prie šilko tokios spalvos kaip tik babiną turiu tik dar neapsisprendžiu ar megzt su atskirus daiktus ( maikę iš šilko o ant viršaus moherini megztuką peršviečiamą, ar jungt į vieną ir užmestuką megzt,priplanavus tokių kelių spalvų

Atsakyti