Šita siūlo spalva laukė 3 metus savo modelio.
Beeeeeet kai kas priminė, kad turiu tamsiai žalio merino iš Aido prisipirkus. Tinkamo storio. Einu mėginuką megzt 🤐😎 gerai, kai draugės mano siūlus žino geriau už mane pačią.
Kacumota, faina liemenė, puiku, kai vaikai vertina mamos talentus.
Egloshke, kuo ta koronė nusipelnė didžiosios raidės Mažas gyvenimas iš tikro manęs nenuvylė, kai baigiau. Ir nepaliko kažkokio tai slogučio. Minčių buvo visokių, bet tikrai nebuvo taip.blogai. Nusiteik, kad maždaug iki vidurio bus gan nuobodoka.
Siūloholikės išpažintis- nuvažiavau į Midarą paleista iš izoliacijos. 2 matkelių cotton gold krikštasūnio megztiniui, nes sakau siųstis neverta prisipirksiu ko nereikia
Grįžau su 3 matkeliais kojininių siūlų, penkiais šilkmoherio. Nu ir tuos 2 reikalingus aišku papirkau
Kacumota - tai ir jūsų namus koronė aplankė? Viena ar draugiškai sergat?
Šiandien planuoju nunešti knygas grąžinti į bibliotekas . gerai, kad tos knygų grąžinimo dėžės yra, tai galiu ir nedarbo metu eit. Paskui kitą kartą bus proga nueit ką isširinkt dienos metu
.
-Mama, ką mezgi?
- Nežinau..
received_653540955847916.jpeg 117,6KB
0 Parsiųsta kartų
Bet jau žinau. Išsirinkau. Du viengijus. Einu pradėt.
Gal sekmadienį turėsiu, ką parodyt
Oi, Qqute
. Man tai lengviau internetu neprisipirkti, ko nereikia, nei gyvai. Kokios spalvos šilkmoherio? ir kam suplanavus naudot?
Alyvinės nu tos šių metų madingos
Planuose derint prie šilko tokios spalvos kaip tik babiną turiu tik dar neapsisprendžiu ar megzt su atskirus daiktus ( maikę iš šilko o ant viršaus moherini megztuką peršviečiamą, ar jungt į vieną ir užmestuką megzt,priplanavus tokių kelių spalvų