Pirma Rokis. Mes siandien prasitestavom.matysim.o siaip jo-palata
niumos "nežinau|" sukėlė prisiminimus. Prisimenu buvom su vaikais pas vyro tėvus. Vyriausias, tada kokių 10-12 m., ateina popas mane ir sako:
- Senelis jau antra diena kažką daro su šašlykine. kai paklausiau, ką daro - sako "nežinau". Na kaip ji gali nežinoti, jei daro?
O aš galvojau - kaip gerai jį suprantu. Pati kartais mezgu, ką nors, lyg žinau ką norėčiau numegzti, bet nesu tikra. Tada nervina, kai kas klausinėja. Jei paklausia, sakau "nežinau". O senelis tada padarė iš tos šašlykinės vaisių ar grybų džiovyką.
niumos "nežinau|" sukėlė prisiminimus. Prisimenu buvom su vaikais pas vyro tėvus. Vyriausias, tada kokių 10-12 m., ateina popas mane ir sako:
- Senelis jau antra diena kažką daro su šašlykine. kai paklausiau, ką daro - sako "nežinau". Na kaip ji gali nežinoti, jei daro?
O aš galvojau - kaip gerai jį suprantu. Pati kartais mezgu, ką nors, lyg žinau ką norėčiau numegzti, bet nesu tikra. Tada nervina, kai kas klausinėja. Jei paklausia, sakau "nežinau". O senelis tada padarė iš tos šašlykinės vaisių ar grybų džiovyką.
Oj prisimenu kaip tu kikenai kad nežinai ką mezgi man kaip tavo vaikui nesuprantana irgi kaio galima daryt it nežinot ką
O.iš tų pirties kvadratukų kas nors gavos?
Mane Niuma kalbom apie žakardus tuoj iš kelio išves.
Nemezgus dar.Bet ir nereiškia,kad užsiimsiu net jeigu siūlų nusipirksiu
Pf. Kurį kurią?
'Mes taip senai pažįstamos, kad nebeaišku, kuri kuriai blogą įtaką darom'.
Tuoj per tave dar siūlų prisipirksiu.
Svarbiausia - yra ką apkaltint, ir galima ramia sąžine pirkt .
O aš šiemet dar siūlų nepirkau Reikia taisyti padėtį
Baigiau kašmyrinį, bet siūt jau tingiu šiandien. Rytoj važiuojam į kaimą, tai imsiuosi liemenės.
Šiandien darbe klausėmės paskaitos apie gyvenimo būdo įtaką onkologinių ligų prevencijai. Iš principo nieko naujo. Bet užstrigo, kad refliuksą būtina gydyti, vartoti vaistus jo slopinimui, nes rūgštys stempleje išgraužia opas, o kiekviena žaizda didina onko riziką. Taip pat skrandžio bakteriją reikia naikinti dėl tų pačių priežasčių. Ir dar kad vaikščiojimas yra tinginių sportas ir mažai naudos duoda Ai dar kad miegas turi įtaką visiems organams ir jų sveikatai.
Kacumota Mane irgi traukia lopapeysą megzt. Bet nėr iš ko. Tai apsiraminu ir kojinę toliau judinu
Niuma, o tu nenori prisitaikyt kokį margą einantį siūlą o kitą vienspalvį? Gal gražiai gautųsi? Aš šiemet irgi nepirkau siūlų. Ir pernai nepamenu kada..
O.iš tų pirties kvadratukų kas nors gavos?
Nesigavo. Kvadratukų kiek pirty pamezgiau, grįžus apžiūrėjau, kad nelabai tas siūlas kvardratukais gražiai sugula. Tai numezgiau gabalą ale megztinio apačią po pažastimis, kad spalvų juostelės būtų vertikalios. Tada viršuje surinkau ir norėjau toliau megzti. bet padėjau mezginį į šalį, nes pradėjau Kalėdoms kojines megzt. Dabar va neseniai išsitraukiau ir nesimezga jis man toliau. Gal ne toks akių skaičius surinktas, gal dar kas negerai, nesu tikra ir nežinau ardyti, ar dar pamegzti ir pažiūrėti. Tai taip ir užstrigus.
W@idaw, 04 Vas 2022 - 21:22, parašė: KacumotaMane irgi traukia lopapeysą megzt. Bet nėr iš ko. Tai apsiraminu ir kojinę toliau judinu
Niuma, o tu nenori prisitaikyt kokį margą einantį siūlą o kitą vienspalvį? Gal gražiai gautųsi? Aš šiemet irgi nepirkau siūlų. Ir pernai nepamenu kada..

received_488735765933927.jpeg 91,73KB
0 Parsiųsta kartų
P.S. sausį iš drakiau grobio jugi perleidau virš 1 kg siūlų į kitas rankas. Tai visai geram balanse esu. Buvau pamiršus ataskaitą darydama. Bet šiandien šitų margų ieškodama dar atradau siūlų, kuriuos buvau pamiršus.
https://www.ravelry....ariposa-tee-kal- liemenei idėja.
Niuma, kaklo forma tokia keistoka, net nežinau, kur pritaikoma.
O aš siūlau vidosikų su žakardo mezgimu kaip laikyti ir keisti siūlus
Nu kaip liemenė tai tokia aptemptoka per daug, va kaip bliuskute vasarine gražu
KOJINĖS KOJINĖS KOJINĖĖĖS
gavau užsakymų įkvėpimas vis dar nepraėjo