Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane gyvas susitikimas buvo, kai Gyčiui kokie 3 mėn. Tai 2010 m pradžioj. Kavukas ir Gadget su dukrom traukiniu atvyko, Vincis, Itukas, Meškutė, Pinta. Galvoju, kas dar..

Naujos margės:

Priedas  received_362053268922327.jpeg   57,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

katuk, o kada tu iš pirmo  Klnr grįžai? Man atrodo, kad aš tada  kaip tik prisijungiau prie jūsų - tu dar buvai ten, bet jau ruošeisi grįžti..

Pirmas gyvas susitikimas buvo Panoramoj, prisimenu, kad Ingriduskos sūnui knygą arba perdaviau, arba ji grąžino, o kas kitos buvo neprisimenu gerai. Tik prisimenu, kad šalia kavinės trypčiojau bijodama užeit, ir pamačiau kaip Ingriduska atvažiuoja laiptais, su dar kažkuo. Pasirodo atmintis tikrai ne pati geriausia, anksčiau labai gerai detales prisimindavau.

Beje, gal kuri žinot, kaip jai sekasi? Kaip jos vyras - ar jis Ukrainoj liko, ar jis buvo kažkur kitur komandiruotėj. Nuolat vis prisimenu.

Atsakyti

man nuolat  Ingriduska  rupi, jei kas zinot  paasakokit , kaip ji...

Atsakyti

Pirmas kartas 2007-2010. ( 2008 buvo krizytė😀 pasaulyje)

Antras 2013-2016 (2014 irgi krizytė, tokia rimtesnė)

Trečias 2019-2022 (taip sakant, krizių nepagailėjo trečiasis...)

Atsakyti

gal jau Katuk nebevažiuokit ten daugiau  :unsure:​ 

Atsakyti

Tai gal tada katukas kaip tik išvažinėjo iš Lietuvos,  ar buvo neseniai išvažiavus, gal  tai  buvo 2013, nes tikrai ne nuo 2010 esu su jumis

Bet tai net jei 2013 prisijungiau jau netoli  10 metų. Siaubas, kaip laikas bėga.

Atsakyti

baigiau 10 porą kojinių šiemet, ir dar noriu, tik reik sugalvot kokių

Atsakyti

gal jau Katuk nebevažiuokit ten daugiau  :unsure:​ 

Manai yra dar šansų? :D​ 

Atsakyti

Sveikos, mielosios,

Gyva, esu pas vaiką.

Nuotaikos įvairios. Kas nori miegot svetainėj ant sofos, tyliai būt kol jie dirba iš namų.

Jausmai sumišę, pasimetusi, išsigandusi.

Atsakyti

Ingriduk  :console: , neapsimesiu, kad įsivaizduoju, ką patyrei. Jeigu aš, ramiai sau namie gyvendama gulu ir keliuosi su sukąstu žandikauliu, drebančia širdim puolu prie info - kaip jie ten laikosi, protas atsisako suvokt, kap ten kenčia žmonės, jeigu aš jau nuo greitosios sirenų krūpčioti ėmiau....

Ar tau galim kuo padėti? O gal nori susitikt?

Atsakyti

Labai noriu susitikt. Man bus malonu.

Jei jau pildosi norai turėti mergaitiškus pokalbius, tai reik imti juos ir mėgautis.

Penktadienį laisva arba kitą savaitikę, kada galit.

Aš beveik visada laisva.

Atsakyti

Labai noriu susitikt. Man bus malonu.

Jei jau pildosi norai turėti mergaitiškus pokalbius, tai reik imti juos ir mėgautis.

Penktadienį laisva arba kitą savaitikę, kada galit.

Aš beveik visada laisva.

Atsakyti