Katukai... teisingai surašei.
Aš labai mažai mezgu.
Pgr neigiamas. Bet 3 val nakties buvo ašarų. 38,6 ir gerklė. Gydytoja priims į karščiuojančių kabinetą. Nors tiek ramiau bus.
Iš vienos pusės taip. Aš irgi dėkoju už tuos mažus dalykus - kad lova šilta, kad vandens yra, elektros, maisto.
Bet iš kitos pusės galvoju - va pusbrolis rudenį mirė - kaip jam gerai jis nematė karo ir jau tikrai nebepatirs...Ir pan.
Mano sesers vaikui irgi kovidą nustatė. Požymių kaip ir nėra, gal gerklę kelis kartus paperštėjo. Mokyloj testavo ir buvo teigiamas, o paskui ir pgr teigiamas
Aš visada buvau įsitikinus, jog aš savo stresus ir emocijas "suvalgau". T.y. apsiraminu valgydama.
Tai supratau, kad tai veikia tik prie lengvų stresų paskutinėm dienom bele koks kąsnis užstinga gerklėj. Atrodo ir išalkstu, pilvas gurgia, pasiimu ir užtenka vieno kąsnio, kaip pasijaučiu pilna pilna.
Iš vienos pusės galėčiau džiaugtis, mažiau maisto-mažiau kg ir panašiai. Bet iš kitos pusės tai reiškia, kad iš tikro tai stresiuko nemažai ir pasekmės tai bus. O kad stresiukas greit baigsis, tai neatrodo.
Bet bet bet. Yr tokia teorija, kad prieš pagerėjimą ženkliai pablogėja. Tai vat norisi tikėt, kad čia jau tas pikas.
Katuk, man irgi labai stringa. Dar iš ryto būna, kad kemšu, ypač, jeigu ant stalo kažkokų likučių nuo vaikų pusryčių likę. O paskui vos kažkas įlenda ir tai jausmas , kad atgal viskas išeis. Įdėsiu kambarėlyje paskaitą apie baimę ir įtampą. Kaip ir viską žinom, bet yra vertingų niuansų, įvardija nemažai būsenų ir pagalbos sau priemonių.
Pas mane labai daug darbo šiom dienom, ir įprasto jau užtektų, o dar papildomų veiklų užsivedėm, tai kažkiek padeda. Bet jau skydliaukė jaučia, kad streso perdaug - spaudžia kaklą net...
jo, katuk, kai paanalizuoji, tai aplink vien geri dalykai
man geras dalykas musu visa seima isguldziusi corona... nu nes biskeli Ukrainos ivykius apvatina, kai reik teciu rupintis, jam nuotaika kelt,
man geras dalykas nutikes coronoje, kad dingo visi kvapai... siandien draugyte pasiguode, kaip erzino ja, prakaitu prasmirdusi boba... tai pagalvojau kad sioje vietoje kaip gerai, kad neuzuodziu, ir bobos bus mielos, bekvapes
nu ir aisku visi siu dienu ukrainos ir musu ligos ivykiai apetita visai uzmuse... as visada nevalgau, kai nervuojuosi, tai dabar pavalgau tik, kad kovot su liga, per lega... svoris krenta ir tai dziugina
nu vien geri dalykai... aisku,cia toks juodas jumoras, nu bet taciau...
Buvom karščiavimo kabinete. Daug karkalų. Antibai.
BET gavau kraujo tyrimus- CRB normose. Jei virusinis plaučių uždegimas, tai dar blogiau, nes antibai neveikia. Kiti rodikliai ne normose. Bandau priskambint gyd. Mama sako, prašytis į ligoninę, nes sunkiau gydyt tokį. Vėl 38,2 tempa.
mes iskart visi gavom stipriu antibu... vyrui matyt reikejo, nes isgere tas 3 tabletes ir pagerejo jam... o mums su teciu nebuvo jau taip blogai, tai svarbu turiu, jei blogetu ( tfu tfu tfu ....) ai, ir gautas nimezilis vietoj kaptoprilio, galejo jau vakar but pritaikytas, nu nes toks koju blauzdu skausmas buvo, jau toks stingdantis pedu saltis iki skausmo, kad broliene jau siule gert, nes jos kolege sergairgi su tokiais koju skausmais ir nimeziliu nu bet pakentejau. siandien skauda, bet kentet galima...
geras dalykas, kad vakar kavepinta kambarinio megztuko rankove, siandien sedint pasiremus, pradejo vos vos vos kvepet tada uosciau viska,tai ir dantu pasta kvepia vos vos vos, ir spirguciu rukytu su svogunu kvapas jauciasi, jis kitoks nei kad krienu
kokia laime , nors jei ir nosi reikia i inda ikist