Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai... teisingai surašei.

Aš labai mažai mezgu.

Pgr neigiamas. Bet 3 val nakties buvo ašarų. 38,6 ir gerklė. Gydytoja priims į karščiuojančių kabinetą. Nors tiek ramiau bus. 

Atsakyti

Iš vienos pusės taip. Aš irgi dėkoju už tuos mažus dalykus - kad lova šilta, kad vandens yra, elektros, maisto.

Bet iš kitos pusės galvoju - va pusbrolis rudenį mirė - kaip jam gerai jis nematė karo ir jau tikrai nebepatirs...Ir pan.

Mano sesers vaikui irgi kovidą nustatė. Požymių kaip ir nėra, gal gerklę kelis kartus paperštėjo. Mokyloj testavo ir buvo teigiamas, o paskui ir pgr teigiamas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 kovo 2022 - 09:45

Aš visada buvau įsitikinus, jog aš savo stresus ir emocijas "suvalgau". T.y. apsiraminu valgydama.

Tai supratau, kad tai veikia tik prie lengvų stresų :D  paskutinėm dienom bele koks kąsnis užstinga gerklėj. Atrodo ir išalkstu, pilvas gurgia, pasiimu ir užtenka vieno kąsnio, kaip pasijaučiu pilna pilna.

Iš vienos pusės galėčiau džiaugtis, mažiau maisto-mažiau kg ir panašiai. Bet iš kitos pusės tai reiškia, kad iš tikro tai stresiuko nemažai ir  pasekmės tai bus. O kad stresiukas greit baigsis, tai neatrodo.

Bet bet bet. Yr tokia teorija, kad prieš pagerėjimą ženkliai pablogėja. Tai vat norisi tikėt, kad čia jau tas pikas.

Atsakyti

Katuk, man irgi labai stringa. Dar iš ryto būna, kad kemšu, ypač, jeigu ant stalo kažkokų likučių nuo vaikų pusryčių likę. O paskui vos kažkas įlenda ir tai jausmas , kad atgal viskas išeis. Įdėsiu kambarėlyje paskaitą apie baimę ir įtampą. Kaip ir viską žinom, bet yra vertingų niuansų, įvardija nemažai būsenų ir pagalbos sau priemonių.

Pas mane labai daug darbo šiom dienom, ir įprasto jau užtektų, o dar papildomų veiklų užsivedėm, tai kažkiek padeda. Bet jau skydliaukė jaučia, kad streso perdaug - spaudžia kaklą net...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 kovo 2022 - 12:35

jo, katuk, kai  paanalizuoji, tai  aplink vien geri dalykai :)

man geras  dalykas  musu  visa  seima  isguldziusi  corona... nu nes biskeli Ukrainos ivykius  apvatina,  kai  reik  teciu rupintis, jam  nuotaika kelt,

man geras  dalykas nutikes coronoje,  kad dingo visi  kvapai...  :D  siandien   draugyte pasiguode, kaip erzino ja, prakaitu  prasmirdusi  boba... tai  pagalvojau  kad sioje vietoje  kaip gerai,  kad neuzuodziu, ir   bobos  bus mielos, bekvapes :D

nu ir aisku  visi  siu dienu  ukrainos ir musu  ligos  ivykiai   apetita visai  uzmuse... as visada nevalgau, kai  nervuojuosi,  tai dabar  pavalgau  tik, kad kovot su liga, per lega... svoris  krenta  ir  tai  dziugina :D

nu vien geri dalykai...  aisku,cia toks juodas jumoras, nu bet taciau...

Atsakyti

Buvom karščiavimo kabinete. Daug karkalų. Antibai.

BET gavau kraujo tyrimus- CRB normose. Jei virusinis plaučių uždegimas, tai dar blogiau, nes antibai neveikia. Kiti rodikliai ne normose. Bandau priskambint gyd. Mama sako, prašytis į ligoninę, nes sunkiau gydyt tokį. Vėl 38,2 tempa. 

Atsakyti

niuma :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Mama sako - mama žino. Prašykis. :4u:​ 

Atsakyti

Nu. Dar gydau namie. Be antibų. Gali būt covidinis virusinis uždegimas. Stebėsiu toliau. Tik turiu įtarimą, kad ryt nusivešiu iki ligoninės. 

Atsakyti

Niuma, taigi crb ir virusinį rodytų. Jei normoje tai nėra jokio uždegimo  :hmm: 

Atsakyti

CRB bakterinį rodo.

Neutrofilai, leukocitai, monocitai- nenormose.

Ketvirta para tempa virš 38. Tik šią naktį pradėjo kosėt. Karkalų plaučiuose pilna. 

Čia virusinio plaučių uždegimo eiga.

Atsakyti

mes iskart visi  gavom stipriu  antibu...  vyrui matyt reikejo, nes isgere  tas 3  tabletes ir  pagerejo jam... o mums su teciu nebuvo jau taip blogai, tai svarbu turiu, jei  blogetu ( tfu tfu tfu ....)  ai, ir  gautas nimezilis vietoj kaptoprilio, galejo jau  vakar  but  pritaikytas, nu nes toks koju  blauzdu skausmas  buvo, jau toks stingdantis  pedu saltis iki skausmo,  kad  broliene jau siule gert,  nes jos kolege  sergairgi su tokiais  koju skausmais ir nimeziliu :D nu bet   pakentejau. siandien skauda, bet  kentet  galima...

geras dalykas, kad   vakar  kavepinta  kambarinio megztuko rankove, siandien sedint pasiremus,  pradejo  vos vos vos  kvepet :D  tada  uosciau  viska,tai ir dantu  pasta  kvepia vos vos vos, ir  spirguciu rukytu su svogunu kvapas  jauciasi, jis kitoks   nei  kad  krienu :D  kokia  laime ,  nors jei ir nosi reikia i  inda ikist

Atsakyti