Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, tokiais atvejais supranti, kiek nedaug žmogui reikia iki laimės. Kad galėtum kažką suuosti. Aš vis pasimėgauju akimirka, kai išeinu vakare, kad šviečia žvaigždės ir ramu - niekas nedega, nesprogsta aplinkui. Mėgaujuosi eidama...

Atsakyti

Neturiu ką pasakyti. Skaitau.

Ir galvoju niekis tas kvapas, atsiras, ne po savaitės, tai po mėn, po dviejų....

Atsakyti

manau  niekam nebus geriau, jei rasysiu, ka is tikro jauciu, kokia mano is tikro  sveikata...kokios namie  vyksta  kalbos apie su sibire tremtyje buvusiu  teciu.., kokie  jausmai matant  Ukraina,    as cia apie tai nekalbu garsiai  SAMONINGAI (  klausau restar  ikelta  vebinara) ...  tik   garsiai  pasakau  , kad  mano  jausmus, isreiskia  spaudimo matuoklis, nu bet  ...

ingriduska, atsiprasau, jei tau pasirodziau BEJAUSME :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Lusasita, nesi bejausmė. Tavo situacija sudėtinga šuo metu irgi. Visi turim visą puokštę jausmų. Many verda. Bet sąmoningai tausoju energiją, kurios dabar labai daug kam pas mane reikia. Tai mažiau kalbu, nelabai reiškiuosi viešai. Visi jausmai, visi džaugsmai, visos baimės, visos mintys turi teisę egzistuoti. Ir turim pasirinkimą, ką su tuo daryti.

Atsakyti

man  labai trukumas bendravimo, kai izoliacijoje  nuo  penktadienio,o ir dar  teks sedet iki antradienio ...  tai  vat  forumai , fb , man vienintele saviraiskos vieta... nu net   druskos  atsargu nusipirkt  negalejau ir negaliu (  nepriimkit  vel uz tikra, juokauju)  vyras izoliacijoje uz 25 km...  o  tetis 94 metu  su labai silpna klausa,  tai  irgi gyvas pokalbis   gana sunkus ...

galeciau iseit  i  kiema, tai galva pravedinciau ir  gal cia  maziau    tipo  juokauciau...  bet yra kaip yra

Atsakyti
Jo PGR neigiamas. Greitasis šiandien irgi neigiamas (čia tuo atveju, jei pirmas neparodė).
Nu va, pabendravau dar su dviem gy. Tame tarpe ir Abelo wub.gif Antibų nereik, bet davė instrukcijas, kada važiuot į ligoninę.
Prikalbinau įkvėpt salbutamolio (ventolino). Akivaizdžiai atsigavo.
Moterys, auginančios vaikus- gali į CV rašytis, kiek metų derybinės praktikos turi...

Supratau, kad namie jaučiuosi kažkiek ramiau, nei darbe, kur daug kalbų. Nuo skrydžių į Ameriką iki ėjimo į šaulius (moterys). Tik naktį susitresinau, kai atominė degė.
Atsakyti

sveikos  :4u:  :4u:  :4u: 

balionai visoms nes reikia tikrai visoms ir sergančioms ir besinervuojančioms

aš pusę nakties miegojau zuikio miegu, nu kai pamačiau kad AE gaisras, ryte pabudus pamačiau kad užgesino išleidau vaiką, galvojau pamiegosiu tai prasidėjo skambučiai iš darbo

per pietus turėjau pirmą vairavimo pamoką, ir neįtikėtina kažkiek apsiraminau, labai fainas ramus instruktorius, ramus balsas nu ir kažkaip pavyko nors trumpam mintis atjungt

šiaip nesu tryda bet paskutiniu metu lygiai kaip ir visos neturiu apetito, tachikardija, nerimas, skausmai širdies plote, ašarų gniutulas gerklėj

pas vaiką pasipylė prasti pažymiai, o aš negaliu rankų pakelt ir jam padėt kažkaip, ir taip iki 12 minimum prie tų pamokų sėdi (aišku sėdėjimas nereiškia kad mokosi)

vis dar mezgu kojines, nenoriu žiūret į jokį didesnį mezginį

Atsakyti

Lusasita, o tai ko vyras negrįžta namo jei ir jūs sergat?

Atsakyti

Nu taigi serga - izoliuojas, negali judėti, manau.

Atsakyti

nu net   druskos  atsargu nusipirkt  negalejau ir negaliu (  nepriimkit  vel uz tikra, juokauju)

Barbora ir besiizoliuojantiems druskos kol kas atveža. :rolleyes:

Atsakyti

nezinau ar sergant  covid, galima  blaskytis  , ir lakstyt  is vienos izoliacijos vietos i kita... mes laikomes izoliacijos  nuostatu... siandien paskutine diena jam

Atsakyti

Barbora ir besiizoliuojantiems druskos kol kas atveža. :rolleyes:

ar ir tos rusiskos,  kuri rauginimui  tinka ir konservavimui ??? ;D  ir  kuri  isimta  is prekybos... nu rasiau juk kad JUOKAUJU...

Atsakyti