Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rauginimo ir konservavimo druska nėra išimta iš prekybos. Ji yra Ukrainietiška. Niuma gali patvirtinti. Importuotojas Imlitex. Tiesiog ją šluote šluoja 

Atsakyti

ar ir tos rusiskos,  kuri rauginimui  tinka ir konservavimui ??? ;D  ir  kuri  isimta  is prekybos... nu rasiau juk kad JUOKAUJU...

Buvau berašanti "joduotos", bet atrodytų kaip pernelyg juodas jumoras.

Atsakyti

Galima keisti izoliacijos vietą, tik reikia informuoti nvsc.

Atsakyti

O man įdomu, druską perka, nes ukrainietiška, ar tiesiog kažkam ruošiasi? 

Aš realiai tą 1 kg paką naudoju jau gal 3 metus :D  kasdienai renkuosi rožinę, bet ir jos kažkaip itin daug nereikia. Bet gal aš kažko nežinau, ir ekstra atveju būtent druska bus reikalinga?

Gal jus kiek  pralinksmins žinios iš užribio.... užsieninės pardės užsidarinėja, kainos šoktelėjo dvigubai visko, ir pramoninių ir maisto, ir degalų taip pat... mano kortelė tuoj nebeveiks arba jei veiks, tai greičiausia nepriims tiesiog.

Šiaip neapykantos žmonėms aplink nejaučiu. Kol manęs asmeniškai nekabina. Kodėl? Vienas dalykas, eiliniai pasimetę, išsigandę ir susineraminę lygiai taip pat. Antras dalykas, aš jų ir neklausinėju, ką jie galvoja, o galvoja tikrai visi skirtingai. Ir taip taip, paklausiau Restar webinaro. Nu ir ten tokia pat nuomonė, kad turi žmonės teisę turėt skirtingas nuomones, svarbu, kaip jas išreiškia.  Kažkiek vyko bent jau pradžioj ir protestų, bet iš esmės nėra lyderio, kuris sukviestų, o pavieniai tik nukenčia asmeniškai. Todėl bijo. Bent jau kol kas. O šiaip rusų tokia natūra-juos visi skriaudžia ir engia. 

Asmeninė mano ateitis irgi labai labai labai miglota  :B 

Atsakyti

Kitą savaitę pasirodys lenkiška. Analogiška. Ir rupi, ir extra (smulki). Druskos bus :) 

Atsakyti

Vienas is pasakymu. Mesa sudysim, kai elektra atjungs. Nors jokio supracio apie tai neturi. Ir sodą šluoja. Ji lyg rusiška, bet jos man nereik, nes nei aš indaplovėje ją naujoju nei į skalbimo mašiną dedu. 

Kas daržoves konservuoja daug tai sueina. Mėsų marinavimams. Darbe nusipirkau pakeli laiptams pabarstyt, bet žiema baigės😁  namie jei mėsos nerūkom tai ilgam užtenka. 

Atsakyti

Na, aš poką gal per 2 mėn sunaudoju. Gal 3. 

Atsakyti

as tai  nematau  ko ten pardese  yra ar nera, tai ir neskauda visai ... nebus rusiskos,  bus prancuziska... svarbu, kad isvis  jos dar reiktu

tik  nuogirdos kad nera  druskos, kad nera sodos ir  kad nera  borjomio... 

Atsakyti

Rimi Borjomi išpardavinėja su akcija (buvau šiandien parduotuvėj- aparatas nuolaidas rodė). Maxima ir dar kažkuris tinklas, jei neklystu, išėmė iš prekybos. Neperku aš jo, nes per daug burbuliukų, bet kažkaip užstrigo info.

Hm, nesusikaupiu mezgimui. Max 2 eilutės vienu prisėdimu. Emilis į mokyklą pradės eit, kol sulauks savo megztinio. 

Atsakyti

Nežinau ar sveikinausi. Labos. Reik druskos ir nemažai, į šulinį. Ryt dairysiuos.

Atsakyti

Raminta, kiek tas nemažai? Sandėliuose pas mus yra ir po 25 kg pakuotėm, bet savaitgalį nedirba. 

Ar tom tabletėm reikalinga? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 04 kovo 2022 - 20:38

Ar ir tabletėm išpirko? Man filtrui irgi reiks

Atsakyti