Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Smalsute caritas man regos renka

dėl raudono kryžiaus nesu tikra gal irgi, bet pas juos ten reikalavimai....

Atsakyti

Baigiau antrą kojinę, kur turėjau atsivežus. Galės maudytis.

Pagal eilę - Emilio raudonas megztukas ir žakardinį toliau tęsiu. 

Tik šiandien intensyvi diena su šeima. Mega- parduotuvės- pietūs, vakare koncertas. Vyro gimtadienis ryt. 

Atsakyti

Smalsute caritas man regos renka

dėl raudono kryžiaus nesu tikra gal irgi, bet pas juos ten reikalavimai....

Caritas kaip tik ne, standartiškai pasiskelbęs, kad vaikiškų šiuo metu nepriima: https://www.socialinetarnyba.lt/ Suaugėliškų tai esame seniau kelis kartus vežę. Nors klausimas kaip dažnai ta informacija atnaujinama, jei vis dar rašo apie rudeninius drabužius, kai jau beveik pavasaris. :mastau:

Atsakyti

Gal skambint galima :hmm: į Caritas. Vilniuje žinau, kad atvyko vaikų grupės į MRU, į Grybo g. vaikų centrą. Bet kažin, ar jie norės padėvėtų. Visur reik skambint, klaust, koks poreikis.

Aš irgi užbaigiau kojines. Ir padžiovinau su naujais instrumentais :rolleyes:

Vėl imsiu kojines, siūlų dar turiu...

Priedas  received_540052187542296.jpeg   50,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir mano kojinės. Labiau melsvos, nei violetinės. 

Galėjau pėdą daryt vienspalvę, bet dar buvo dryžiukų. Čia kažkada iš Aido pirkau 3 kamuoliukus kaipvienspalvio siūlo, o kai gavau, prasklaidžiau, užmačiau, kad viduj spalvotas :) 

Priedas  received_288407956742085.jpeg   402,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mm   labai fainos. Ir dryžiai kaip tiksliai pataikyti.

Mano tai biškį nesutampa, bet kadangi namie nešiot, tai nesuku galvos.

Oras tai fantastiškas, bet nuotaikos tai kažkokios liūdnos.... reik kokių rutininių darbų prisigalvot...

Atsakyti

Dryžiai eina iš paties siūlo :) Antram kamuoliuky trumpesnė mėlyna dalis atnaroje buvo, bet ne problema- prijungiau. Tik mazgelių daugiau. Šiaip, tos visos spzlvos ir turėjo but aulo dalis, bet nenorėjau tokios ilgos kojinės. Kirpau :) Ir man patinka šitų vaizdas. Sugalvosiu kaip Emiliui numegzti iš likučių ir trečio kamuoliuko. Ar taikyt vienodus dryžiukus, ar skirtingas spalvas į skirtingas kojines dar pagalvosiu :) 

Baigiau raudono kūną. Liko tik kišenukas. Susiūsiu pečius ir rankoves pradėsiu :) 

Atsakyti

Aš irgi baigiau kojines, dabar jau gali pavasaris ateit :D Dar virbalą po nagu taip normaliai susivariau :B Ir antrą kojininį sulaužiau. Gaidys ne virbalai :B 

Niuma, labai tie dyžiukai gerai žiūrisi :4u:​ 

Atsakyti

Užtat gražūs :D  virbalai.

Man tai teisingo piršto kraujagyslė trūko. Ir tokia matyt iš riebesnių. Visas pirštas mėlynas.

Ta poga nusipirkau magnio. Ir pirmadienį skambinsiu gydytojai. Aš vis apsimetu  kad nėr man jokių š ligų ir pati nusprendžiu nebegerti vaistų :D  a vat nė velnio :B  teks.

O kojines mezgu irgi iš likučių.  Atradau dar Vincio švarių rankų sruogelės likutį, tai kažką ten kombinuoju, bus tokios apytrumpės, bet gražios :D​ 

Atsakyti

Kojinių padavė :). Labai fainos, linksmos. Liniuka, ko tu nerodai? :).  Mano irgi gražios, ryškios bus :). Panašu, irgi tik kojines būsiu mezgus visą savaitgalį, kiek ten to laiko mezgimui turėjau. Vakar baigiau vieną, miegodama pamezgiau kitos pradžią, būtų gerai šiandien visą strong kulną padaryt.  Ir beveik sugalvojau, kokio megztuko noriu, bus su savais patiuningavimais, tik reikia nuspręsti, pagal kokį modelį nuo viršaus pradėsiu, nes tingiu pati galvot.

parodysiu nelabai nufotografuojamą liemenę dukrai. Panašu, kad nespėjau numegzt - jau per karšta jai :). Išvis nustebau, kad sutiko apsivilkt ir papozuot kelias sekundes. Tai ką ten spėsi per tiek išlaužt :D. Bet man pačiai labai patinka, tokį modelį dar norėčiau megzti ir sau, tik laisvesnį. Bet sunešiosiu ir šią, jeigu dukra ignoruos. Ypač patinka siūlo lengvumas. https://www.ravelry....s/Restar/cassis Spalva realiai ryškesnė, sodresnė, bet man neišeina pagaut.

Priedas  275230197_693069268493740_301518568509855884_n.jpg   432,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220314_082304.jpg   720,46KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20220314_082241.jpg   455,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

taip patiko savaitgaliaut 3 dienas... Ir dabar tarsi tęsinys, kol neužpuolė skambučiai ir nauji darbai.

Kaip suprantu, gerai, kad aš beveik paskutinė (sekmadienį popiet) pro Vincio keksiukus prasisukau, nes jeigu būčiau anksčiau ėjus, būčiau turėjus didesnę dilemą, ką išsirinkti :). Liniukos ir kulnas kažkoks pamandrintas?

Skelbiama Waidaw paieška :). Kojinių blokatoriai gauti - sąskaitos nr - ne :). Aš atidavau savaitgalį saviškius vyro broliui, kad pagamintų antrą trūkstamą blokatorių einamiausiam - 43-45 dydžiui, padarytų skyles patogesniam džiovinimui beigi kaip nors impregnuotų ar nulakuotų, ką jau jis sugalvos. 

Atsakyti