Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai supratau, kad apie Restar liemenę nė nekriuktelėjau....

Modelis liuks, spalva ne man, siūlo nečiupinėjus. Bet vat tas vaizdas kažkokią mintį pasėjo mano galvoj, ir ji vis auga ten :D  gal net ir į kažką realaus išaugs :rolleyes: 

Baiginėju dar vienas kojines :rolleyes:​ 

Atsakyti

Štai

Priedas  received_1540653289653640.jpeg   100,64KB   0 Parsiųsta kartų

Pagrindas-likutis Vincio "švarių rankų" sruogelės, galiukai iš su Qqte apmainytųjų. Sunaudota viskas iki paskutinio cm :D

Megzta nuo pirštukų. Pirštukai megzti pagal kulną, kai ant pagalbinio siūlo mezgama trapecija sumezgant kraštines, o paskui kita pusė prirenkant po akį šone iki pagalbinio siūlo, toliau-ratu. Kulnas mano mėgstamas bumerangas. Užbaigta padvigubintu sumezgimu.

Kadangi su vėjeliu mezgiau, vėl atsipalaidavau :oh:  ir per laisvai pamezgiau

Atsakyti

Koks gražus spalvynas  :wub: 

O kelties pakilimo nedarei prie kulno?

Man taip gražu bumerangas bet nemoku gerai ten pakelt o kitaip kojos neįkišu

Atsakyti

Yra mano knygoj ir su pakėlimu, maniškių tai kojos siauros, nereikia.

Atsakyti

Superinės Katuko kojinių spalvos. Čia tas atvejis, kai likučiai padaro unikalų variantą ♥. Ir knyga tau į naudą - įkvėpė kojinių bumą :).  Toks kulnas visai visai ne mūsų šeimai, dėl to ir nuo pirštų galų nenoriu megzt, nematau jokio privalumo tame, man nuo viršaus suprantamiau, kada tą kulną pradėt.

O liemenė - kokios foto, tiek ir dėmesio :). Gera, kad ne dėl jo mezgu :). Tiesą sakant, aš net rudą dukros dėka pradėjau "matyt", o šitas modelis man labai patiko, norėsiu ir sau.

Atsakyti

Katuk, tikrai vienos gražesnių kojinių :wub: 

Atsakyti

Kojinių bumą man įkvėpė situacija pasaulyje... tiesiog negaliu susikaupt niekam didesniam. 

Bet dabar sėdžiu ir mėtausi... ar dar kojinių, ar eit liemenę skaičiuot... reiktų pirma suktuku padirbėt....

Atsakyti

Labas!

Kad jau pirkau siūlų, tai prisiregistruoju ir SM.

Pirkau 3 kg kavos. Druskos parūpino DRAUGYSTĖ  :wub:​ 

Stresuot dėl dalykų, kurių pakeisti negaliu? Per gerus turėjau mokymus, kad pasimirščiau.

Darau, ką galiu. Karas ir tie ypatingi mokymai parodė/parodo, kad savaime suprantamų dalykų nėra. ,

Atsakyti

Ką pirkai? Kodėl pirkai?

Atsakyti

Gadget - atėjai  :wub: . Apie siūlus galima ir išsamiau, o ne 3 kg kavos :D.

Baigiau ir aš savo gražiąsias keksiukines kojines. Nedegu noru pradėt dar vienas, nors turiu vieną tikslą joms. Bet kadangi neturiu ničjokio mezginio, o ryt vėl vebinaras, tai gali būt, kad ir vėl kojines pradėsiu. Nes megztinių pradėjimui paprastų dienų vakarais dažniausiai trūksta smegenų jau.

Atsakyti

Katuk, škia, LAVAZZA 50 OFF.

9 gijose pirkau geltonai mėlynoms riešinėms alpakytę. PATIKO. Paskui saulėmeilė parodė mezgamo megztuko įkvėpėją. Prireikė kaip į tualetą ryte! Pirkau salotinės alpakytės.

Nuorodas dėt? 

Atsakyti

Kavos nuorodas? Žinom, turim, rasim.

Alpakų? Mes jau pavasario laukiam :D  aš vakar net kedus išsitraukiau :rolleyes: 

Ir šiaip, siūlų pirkimas-veto. Kai vyras akivaizdžiai pamatė, kad per mano siūlus netelpa būtiniausi daiktai.... kol nesumažinsiu bent 50 litrų esamų, naujų pirkimas tik suderinta su juo, ir tik JO megztiniui :lol:  aš tam pritariu visu 100 proc.

Nu pvz, perki liemenei siūlus..... 750 gr.... kiek liemenių išeitų???

Pagalvojau jau seniai, kad galėčiau dalintis su mezgėjom, bet plę, mano spalvynas niekam kitam netinka. O tų, kur tinka, kiekiai lievi.

Va taip ir gyvenam. 

Šiandien vos atsikėliau....

Atsakyti