Matai kokia ta Restar išradinga ir turi kas idėjas įgyvendina.
Liniukos tas žalias kulniukas labai pavasariškai nuteikia
Aha, Waidaw dingo galvoju, gal savaitgalis buvo aktyvus, šiandien gal atsiras..
O aš tau rodžiau savo keksiukus??? (ai, FB rodžiau) Supaprastinai man rinkimąsi gerokai
. Vat galvojau, kad man Vinčio kulną primena, bet man, jaučiu, kad netiktų toks, mėgstu erdviau per keltį, ypač kitiems šeimos nariams tai aktualu.
Katuk - aš sugalvot gudri, kai žinau, kad yra kas įgyvendina mano idėjas . Nelabai jis turi tokios plonos faneros, tik dvigubai storesnės, bet rado kažkokio plastiko gabalą, iš kurio išpjaus antrą pėdą. Tas vyro brolis kartais kuria stebuklus, o kartais - visiškas nesąmones, mano akim
. Iš jo pripeištų paveikslų gal nei pusės nesam pasikabinę, nes 1) nelabai turim jau kur 2) ne visi man patinka, ypač, kai kekvienam vakui pripiešia ir Kalėdų, ir Velykų ir dar gimtadienio proga. Bent jau anksčiau taip buvo. Aš jau pykstu ant tų jo paveikslų. Bet tai ko jis dar iš visokių atliekinių geležėlių pridirba
.
sveikos, gražių kojinių prirodėt
aš sapnavau Restar kad mėginu išaiškint kodėl kažkokį megzztuką mezgu reglanu o ne nuleistais pečiais
savaitgalį tarp mokslų irgi kojinikes pabaigiau
upload_medium2.jpg 329,3KB
0 Parsiųsta kartų
Varge tu vargeli, kas per atmintėlė... Bet ne visiems dalykams, nors tiek gerai.
Qqutė - šaunuolė! Tai per mokslus tu čia pradingus. Kojinės kam? Mamai gal? Kojinių karalienė, visas aplenkei. Ale tai kaip visada, jeigu su suknelėm, megztiniais aplenkdavai, tai kas čia yra su kojinėm .