Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Matai kokia ta Restar išradinga :D  ir turi kas idėjas įgyvendina.

Liniukos tas žalias kulniukas :wub:  labai pavasariškai nuteikia

Aha, Waidaw dingo :hmm:  galvoju, gal savaitgalis buvo aktyvus, šiandien gal atsiras..

Atsakyti

Restar, tarp savo ir tavo keksiukų ilgai rinkausi :D Ir dar toks nuo rudo iki balto pereinantis gundė.

Kulnas čia toks, kur numezgi kojinė be kulno, tiesiog vamzdį, o tada praardai gabalą ir ten įmezgi kulną :) Vincis pamokė :4u:​ 

Atsakyti

O aš tau rodžiau savo keksiukus??? (ai, FB rodžiau)  :D Supaprastinai man rinkimąsi gerokai  :lol: . Vat galvojau, kad man Vinčio kulną primena, bet man, jaučiu, kad netiktų toks, mėgstu erdviau per keltį, ypač kitiems šeimos nariams tai aktualu. 

Katuk - aš sugalvot gudri, kai žinau, kad yra kas įgyvendina mano idėjas :D. Nelabai jis turi tokios plonos faneros, tik dvigubai storesnės, bet rado kažkokio plastiko gabalą, iš kurio išpjaus antrą pėdą. Tas vyro brolis kartais kuria stebuklus, o kartais - visiškas nesąmones, mano akim :). Iš jo pripeištų paveikslų gal nei pusės nesam pasikabinę, nes 1) nelabai turim jau kur 2) ne visi man patinka, ypač, kai kekvienam vakui pripiešia ir Kalėdų, ir Velykų ir dar gimtadienio proga. Bent jau anksčiau taip buvo. Aš jau pykstu ant tų jo paveikslų. Bet tai ko jis dar iš visokių atliekinių geležėlių pridirba  :oh:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 kovo 2022 - 11:12

sveikos, gražių kojinių prirodėt :)

aš sapnavau Restar kad mėginu išaiškint kodėl kažkokį megzztuką mezgu reglanu o ne nuleistais pečiais :)

savaitgalį tarp mokslų irgi kojinikes pabaigiau

Priedas  upload_medium2.jpg   329,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, tavo keksiuką mačiau ir čiupinėjau gyvą ketvirtadienį :D 

Qqte, kaip mokslai sekasi?

Atsakyti

teoriją išlaikiau, beliko vairuot išmokt :D

Atsakyti

O jau važinėji?

Atsakyti

Jo jau pora kartų važiavau :) sunku laikus su instruktorium suderint nes man populiariu laiku reikia :)

Atsakyti

Varge tu vargeli, kas per atmintėlė... Bet ne visiems dalykams, nors tiek gerai.

Qqutė - šaunuolė! Tai per mokslus tu čia pradingus. Kojinės kam? Mamai gal? Kojinių karalienė, visas aplenkei. Ale tai kaip visada, jeigu su suknelėm, megztiniais aplenkdavai, tai kas čia yra su kojinėm :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 kovo 2022 - 15:40

Ane :hmm:  ketvirtadienį? Man atrodo, aš ten po stalu buvau palindus. Nieko nemačiau, negirdėjau.... mėginukų tik kalną pamenu iš kelių rankų.... ai, dar Restar kepurę neapsakomo minkštumo....

Atsakyti

Restar šitos mano dydžio tai matyt man:)

Dabar vyriškas mezgu, didesnių dydžių, bandysiu kareivukam atiduot jei dar ims

Atsakyti

Keksiuko man niekas nerodė, bet visai netyčia radau paliktą be priežiūros ant sofkės :D O kadangi ten Restar sėdėjo, tai ir nusprendžiau, kad jos :D 

Atsakyti