Katukai, tavo kojinės gražios labai.
Vakar nemezgiau. Miegojau atmerktom akim iki 21 val, o paskui jau tikrai miegojau. Kažkaip prie žemės traukia.
Katukas siūlus litrais matuoja
RF įtaka katuko matams akivaizdi.
Įkvėpimas
received_508489454048978.jpeg 167,48KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas, išlendu ir aš iš apkasų. Nieko nemezgu, apskritai, porą savaičių kas rytą laukiau pranešimo, kad jis nusišovė arba jį kas nors nušovė. Na ką, atrodo ir prie karo teks priprast, šokas praėjo, noras bendraut grįžta..
Kavos nuorodas? Žinom, turim, rasim.
Alpakų? Mes jau pavasario laukiam
aš vakar net kedus išsitraukiau
Ir šiaip, siūlų pirkimas-veto. Kai vyras akivaizdžiai pamatė, kad per mano siūlus netelpa būtiniausi daiktai.... kol nesumažinsiu bent 50 litrų esamų, naujų pirkimas tik suderinta su juo, ir tik JO megztiniui
aš tam pritariu visu 100 proc.
Nu pvz, perki liemenei siūlus..... 750 gr.... kiek liemenių išeitų???
Pagalvojau jau seniai, kad galėčiau dalintis su mezgėjom, bet plę, mano spalvynas niekam kitam netinka. O tų, kur tinka, kiekiai lievi.
Va taip ir gyvenam.
Šiandien vos atsikėliau....
Aha, tie litrai ir man įdomiai skamba. Bet čia turbūt maišai yra tokios talpos? Man kai niekur gabentis nereika, tai tokiom talpom neoperuoju .
Ir smalsumas pagavo, kokios tos išskirtinės Katuko spalvos . Man atrodo, kad pas mus visokių spalvų mėgėjų pilna, o man tai, pvz, spalvų mėgimas labai keičiasi, nelabai turiu pastovumo. Nesakau, kad tavo siūlų labai noriu (tik tas nuolatinis cekavumas
), bet man tai nuskambėjo, kad drakius tvirtai saugo savo grobį apglėbęs
. Mano, beje, irgi toks pat
. Neipats naudoja, nei kitiems siūlo...
as vis dazniau siuo sunkiu laikotarpiu pagalvoju, kad siulu turiu tikrai perdaug... o dabar dar ir megzt visai negaliu. beprasmiskai saudau burbuliukus telefone vakarais... abu su vyru saudom, kiekvienas savo. taip biski galva uzimta buna...
Man jau net gėda, kad aš mezgu. Savaitę buvo tikrai blogai, o paskui tarsi kas atjungė tą baimę ir įtampą. Psichika pasitvarkė pati, negali lgai ištverti tokių sąlygų.
restar, nu dar veikia mane ir , nebeuzsidarancios nuo megztuku , spintos durys ar man tiek ju reik ... vyrai apmegzti, kojiniu nebereik, persilta, dukra viskas kanda ...
Restar ir aš mezgu, tik man negėda
bet mezgu tik kojines, ir tas prasidėjo anksčiau negu karas nu tai ir nesiprievartauju ką nors didesnio imt
dargi ir siulus perku ir irgi negėda, kojinėms
Kartoju savo litrus Šita dėžė talpina lygiai 100 litrų. Dar maždaug pusė tiek kituos namuos. Labai patogus matavimo vienetas, ypač kai reik skubiai didesnį kiekį sumatuot. Ir kažkur įtalpint
received_972233523688079.jpeg 117,49KB
0 Parsiųsta kartų
Spalvų kažkiek matosi. Dominuoja visokie mėlyni, žali, oranžiniai atspalviai. Dar yra pilkų kažkiek-šitų tai drakius įsikibęs laikosi Restar-moherų praktiškai neturiu.... pagrinde merinas, kokia nors dratinė medvilnė
o visokių normalesnių sudėčių, kaip ir sakiau-kiekiai tokie nenormalūs. Arba sąžinė neleidžia siūlyt kam nors, nes pvz-skersuoja. Arba pūkuojasi.
Gadget-gražus įkvėpėjas. Salotinis tik Gadgetui. Nu ir alpaka of koz. Nes mano merinai tai svertų kilogramais, nebe litrais

Tai tame ir esmė, kad reik kažką derinti dėlioti, galvoti, pliusuoti. Tas priglaudimas ir būtų tik priglaudimas, o ne iš kart naudojamas. Tai koks skirtumas, kokiuos namuos dėžutėj prigludęs.
Beje, nežinau, ar nuo gulėjimo, bet kai kuriose senesnėse babinose pastebėjau patrūkinėjusius siūlus. Kandžių likučių nemačiau, tai taip ir nesupratau, ar tiesiog sudūlėjo, ar vistik gyvūnėliai maskuojasi. Pridėjau levandų dėl visa ko