Labas.
Labai gražių kojinių ne viena pora buvo parodyta, bet kažkaip neparašiau.
Šiandien gimnazijoje su vyru ir dukra buvom susitikime su auklėtoja, tokie vadinami trišaliai pokalbiai. Taip nenorėjau eit, nes galvoju paklaus ko apie dukrą, o aš nieko apie ją nežinau. Bet toks pakylėtas pokalbis įvyko, tiek išgirta buvo dukra, kad net man gera pasidarė. Be to išėjau į dienos šviesą, prasiėjau per senamiestį. O tai paskutiniu metu kažkokia visai nakties ir tamsos žmogus pasidariau,. Dieną prakiurksau namie, vakarais tik išeinu.
Įtampa gal ir man kiek atslūgo, bet kartais ima ir pasidaro nei iš šio nei iš to negera, sukausto baimė. Paskutinėmis dienomis antroje dienos pusėje toks silpnumas užeina, beveik alpulys. Turiu nusnausti bent kiek, nors tikrai esu išsimiegojus. Gal ta pavasarinė saulė jėgas ištraukė, net kambary būnant. Nes man būdavo taip ir anksčiau, kai labai saulėta pavasarį, o medžiai dar be lapų.
Megzt praktiškai nemezgu. Net kojinių. Užsimiršimui skaitau knygas. Matyt prisideda ir tai, kad serialus ir filmus rusiškai žiūrėjau, o dabar nebesinori lįst į rusiškas svetaines.