Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Normalios spalvos ir man - tos, kur ne ryžos :). Bet tikrai ne tu viena mėgėja. Pas mane rogutiniai merinai irgi pakapoti... Irgi kandžių liekanų nesimato, bet netikiu, kad savaime sudūlėjo. Faktas, kad nieko naujo man nereik  :B .

Lusasita - tai tu turi ką aukoti, jeigu spintos durys neužsidaro :). beje, ir siūlais su ukrainietėm galėtume pasidalinti :). faktas, kad ne primo būtinumo reikalas joms dabar, bet gi, manau, kad nemažai mezgančių tarp jų būtų.

Atsakyti
Kažkur FB mačiau skelbimą, kad atvykusios į LT ukrainietės rankdarbiais užsiima ir siūlų ieškojo. Bet lyg Klapėdoj.
Atsakyti

Gadget-gražus įkvėpėjas. Salotinis :hmm:  tik Gadgetui. Nu ir alpaka of koz. 

Nu!

Atsakyti

Labas.

Labai gražių kojinių ne viena pora buvo parodyta, bet kažkaip neparašiau.

Šiandien gimnazijoje su vyru ir dukra  buvom susitikime su auklėtoja, tokie vadinami trišaliai pokalbiai. Taip nenorėjau eit, nes galvoju paklaus ko apie dukrą, o aš nieko apie ją nežinau. Bet toks pakylėtas pokalbis įvyko, tiek išgirta buvo dukra, kad net man gera pasidarė. Be to išėjau į dienos šviesą, prasiėjau per senamiestį. O tai paskutiniu metu kažkokia visai nakties ir tamsos žmogus pasidariau,. Dieną prakiurksau namie, vakarais tik išeinu.

Įtampa gal ir man kiek atslūgo, bet kartais ima ir pasidaro  nei iš šio nei iš to negera, sukausto baimė.  Paskutinėmis dienomis antroje dienos pusėje toks silpnumas užeina, beveik alpulys. Turiu nusnausti  bent kiek, nors tikrai esu išsimiegojus. Gal ta pavasarinė saulė jėgas ištraukė, net kambary būnant. Nes man būdavo taip ir anksčiau, kai labai saulėta pavasarį, o medžiai dar be lapų.

Megzt praktiškai nemezgu. Net kojinių. Užsimiršimui skaitau knygas. Matyt prisideda ir tai, kad serialus ir filmus rusiškai žiūrėjau, o dabar nebesinori lįst į rusiškas svetaines.

Atsakyti

Kerpena, man tai toks betikslis tas pokalbis buvo, dėl mūsų auklėtojos. Matyt, labai skirtingai organizuoja mokytojai. Mums neleido nei prasižioti, kiek aš  benorėjau įsiterpti, tik Džiugo sveikatos klausimu leido pasisakyti - griežtai. Kamantinėjo tik vaiką ir pati nieko nesakė. Mano požiūriu, klausimus kai kuriuos būtų gerai jam iš anksto buvę žinoti, kad spėtų pagalvoti. Nes priremtas prie sienos nežinojo, ką sakyti. Pvz. kuo jam tėvai autoritetai. Nesam mes ten kokie ypatingi, kad iškart negalvojęs atsakytų.  Na, ir jautėsi išankstinių nuostatų iš auklėtojos. Stilius šaltas ir abejingas. Tai aš nusivylus, iš geros mntes padarytas nevykęs šnpštas. Ir, nors turėjo tik 1 a la drausiminę nuobaudą (nes valgykloj nebuvo maisto likę, tai su draugais nuėjo iki Rimi...) per 4 metus, spėju, kad neįstos į  9tą klasę, nes panašu, kad abipusė antipatija su auklėtoja. 

Atsakyti

Restar, bet ne auklėtoja gi sprendžia ar įstos.

Atsakyti

Kerpena, jo, suplakiau aš čia viską  į vieną.Tiesiog kai ne genijus, nedalyvauja niekur aktyviai, turi tą pastabą, o ir auklėtoja nemėgsta, tai visuma tokia nepalanki gali susidaryt. Vis tiek gi, jeigu ant brūkšnio būna keli, tai ir auklėtojos nuomonė kažkur nueina. O bus kaip bus, matyt, taip, kaip turi būti geriausiai. Limit sūnui daug geriau ėmė sektis kitoj mokykloj.

Atsakyti

Limit sūnus kitoj mokykloj žydi žaliuoja😅

Bet VJG auklėtojas geras buvo irgi.

Apie kitus reikalus tyliu😀

Šiandien planuoju baigt vieną kojinę💪

katuko kojinės nuostabios🥰

Turtai siūliniai dar labiau🥰

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 kovo 2022 - 17:29

Man vyro brolis ką tik paskambino, sakė, sutvarkė man medinius blokatorius ir dar plastmasinių padarė :D, tai po 2 poras turėsiu. Nors kam man jų tiek - nei neprašiau. Ale bus matyt, ko jie ten verti. Jeigu ką - sode laikysiu. Sakė, gali atvežt, jeigu labai reikia. Nu ką reiškia labai reikia :D - ne mirtinai, bet vakar baigtos kojinės ir neskalbiu, nes neturiu kaip džiovint profesionaliai  :B . Lyg anksčiau būčiau turėjus  :lol: . Žodžiu, gausiu.

Ale žingsnių šiandien kol kas tik 300 nueita... Ir mezginio ničjokio nepradėta - sunkus gyvenimas...

Atsakyti

Iki VCUP pirmyn atgal skirtingais keliais - 1 val ir keliolika minučių ir nėra 10000 žingsnių... Bet užtat su tikslu - pirkau sūnui to paties kremo ir šampūno, kur Kalėdom dovanojau.

Ir praturtėjau patiuninguotais blokatoriais :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 kovo 2022 - 21:40

Restar, gerai meistrų turėt , viską padaryt galinčių ir sutinkančių. :)

Pasirodyk, ką ten tau pritiuningavo.

Atsakyti

Nu ką, pradedu girtis. Tiunginuoti dalykai štai čia. Mediniai - kur pirkau iš Waidaw. Katukas gali parodyti savo ir pamatysit skirtumus. Pas mane buvo pašlifuotos ir nulakuotos, ir praskyliuotos - pakabinimui ir geresniam džiovinimui. Na, o plastikinė - viena, kadangi trūko, o kitą porą padarė tiesiog, nes šiukšlių konteineryje pamatė kyšantį tinkamo plastiko gabalą :).

Priedas  275768477_713439879791993_4896449294335982246_n.jpg   284,23KB   0 Parsiųsta kartų

O čia jau išdžiovintos kojinės ant tų blokatorių :). Pačios pačiausios ♥. 

Priedas  275722431_3148963075319708_2588028130143704806_n.jpg   173,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  275687292_1351632098621023_6524284827652025670_n.jpg   346,68KB   0 Parsiųsta kartų

Pradėjau vakar kvarbatkuotas nostabaus spalviteto ♥. (visiškas kontrastas šitoms, nes ne sau).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 kovo 2022 - 10:22