Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lusasita - tai tu turi ką aukoti, jeigu spintos durys neužsidaro :). beje, ir siūlais su ukrainietėm galėtume pasidalinti :). faktas, kad ne primo būtinumo reikalas joms dabar, bet gi, manau, kad nemažai mezgančių tarp jų būtų.

kolkas laukiu  atsakymo  is vienos  pazistamos, kuri  priglaude  ukrainieciu.   siuliau siulu, virbalu  jei tik noro  yra, ir aisku megztuku

Atsakyti

Labas,

Tai kaip paprastiems žmonėms dabar kojines megzti? Neturintiems visų šitų jūsų pribumbasų :) O kojinių gražumas  :rolleyes: 

Pasidariau šiandien PGR, jei neigiamas - ryt laukia flembektomija. Šiąnakt jau su prabudimais miegojau, nors nieko ten baisaus  :ax: 

Atsakyti

Restar :clap_1: visa šeima auksarankių.

Man bus gerai ir tokie, kokie yra. Tuo labiau, kad kol kas kojinės nuošaly. Pradėjau liemenę. Visiškai simply. Beje, Liniuka saviškės dar nebaigė :hmm: 

Egloshke :4u:  natūralu jaudintis, net ir žinant, kas ir kaip bus.

Atsakyti

Restar kokios gražios kojinės  :wub: 

matau išbandei tą kulną   :super: 

aš vienas dideles baigiau, gal kokio 45 dydžio antras pradėjau paprastas elementoriškas lygiu raštu..kažkaip nuobodoka darosi :)

Atsakyti

Restar labai gražios kojinės. :wub:

O tuos juodus, kaip supratu irgi padarė?

Aš tai turiu vieną blokatorių, 39 dydžio. Man atrodo užpraeitom Kalėdom dukra paklausė mano norų ir aš ten privardinau visokių mezgimo priedelių. Tai gavau tą blokatorių ir buvau baisiai nustebus, nes net nepagalvojau, kad jie pardavinėjami po vieną, įsivaizdavau, kad poromis. Bet  tai numezgu kojinę, išplaunu ir padžiaunu užmovus, kol kitą numezgu, ta išdžiūsta.

Maniškis toks tuščiaviduris, išlankstyta stora viela.

Netgi didesnio dydžio kojines sūnums ant jo džiovinau, vis tiek geriau, nei paprastai paguldžius.  Pakratau dar ant to blokatoriaus kojinę, kad ji pavažinėtų, per "pėdą", tai kažkaip vis tiek  formą įgauna geriau.

Atsakyti

Restar :clap_1: visa šeima auksarankių.

Man bus gerai ir tokie, kokie yra. Tuo labiau, kad kol kas kojinės nuošaly. Pradėjau liemenę. Visiškai simply. Beje, Liniuka saviškės dar nebaigė :hmm:

Egloshke :4u:  natūralu jaudintis, net ir žinant, kas ir kaip bus.

Nebaigė :B Guli sau ramiai ant sofkės :D​ 

Atsakyti

Aš blokatorius iki šiol tik fotosesijoms įsivaizdavau!!! O jie dar ir džiovinimui, geeeras. Laba diena

Atsakyti

Kerpena - padarė 3, kur ne mediniai. Man vyras buvo padaręs iš tiesiog vielinių pakabų, net nežinau kokio dydžio, gal kokio 38-40 išeina. Bet ir saviškes užmaudavau ant jų, nors kiek paformuodavo. O šiaip anksčiau neturėjau ir nereikėjo :). Jeigu ne parodai, tai kam ten blokuot jas.

Qqute - išbandžiau. Ir paplatinau dar kitom mezgėjom tavo man video atsiųstą :D. Užkrėtei mane tobulėti kojinių mezgime :).

Egloshke  :4u: . Ar tas keiksmažodis su venom susijęs? Tegu viskas būna sklandžiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 kovo 2022 - 13:58

Gadget, aš stengiuosi gan tvirtai kojines pamegzti. Jei dar koks raštas sutraukiantis, tai labai jau sasyska gaunas. Todėl džiovinant visai patogu suteikti tokią tinkamą apsimauti formą. 

Liniuka-prašom pasiaiškinti apie tą gulėjimą :B​ 

Atsakyti

Neturiu kietamegztito problemytių.

Atsakyti

Turi skystamezgito problemytių :D. Ans kojinėms ne itin palankus. Nebent tu megztų nenešioji :). Nes man tai būtinas atributas nuo rudens iki pavasario, o sode troboj dar ir vasarą kartais. Jau net  2 naujas poras turiu :victory2:​ , tai tas 3 praplyšusias jau galiu mest :).

Atsakyti

Aha, tikrai. Aš šiaip esu laisvo mezgimo šalininkė :D  bet kojinėms tiesiog privalu megzt kietai. 

Atsakyti