Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, o apart geros nuotaikos, kokie dar pokyčiai nuo sporto? 

Man net pavydu truputį, kad atradai tai, kas džiugina. Aš paskutiniu metu niekaip neprisiverčiu net pasitampyt. Vien pagalvojus kažko net supykina.... bet turint omeny, kad čia būdama neturiu tiek galimybių bent prasivaikščioti, tai verkiant reikia kažko... 

Atsakyti

Nuotaikos pokyčiai - jau labai labai daug man :). Mažiau laiko švaistymo, nes dar reikia vaikščiojimui skirti. Vaikai daugiau knygų skaito, nes vis reikia tikslo, kur nueit - tai minu į bibliotekas :D. Daug geresnis miegas. Pasitikėjimas ir pasitenkinimas savim truputį ūgtelėjo :). Bet suprantu, ką norisi sužinoti - ar svoris krenta :D. Deja, nenudžiuginsiu, nes svarstyklės sugedę. Pradžioj nepasimatavau apimčių, gaila, nes jaučiausi plonėjanti, o svarstyklės mažiau nerodė. Tai patikėjau, kad raumenys ėmė svert :). Paskui pajutau, kad kelnės ėmė smukt darbinės net dvejos, tai suprantu, kad tikrai pakrito bent per pilvą. Bet negaliu patikrint. Raumenys tikrai sutvirtėjo, nes labai visapusiškos treniruotės. Jaučiu, kad dažniau norisi atvesti pečius atgal natūraliai, laikysena pagerėjo, raumenų tonusas. Nugaros skausmai iki 0 nedingo, bet ir nesitikiu, bent jau neužeina lygioj vietoj, galiu ir pastovėt, ne tik eit. Tai kadangi neturėjau kosminių lūkesčių, mano akim - viskas tik į gerą. Įsipareigojimas ir prievartinis išėjimas iš namų - visgi didelis gėris.

Atsakyti

Ne, žinok, man kažkaip pats svoris grynas nėra tiek svarbu. Visi kiti tie išvardintieji dalykai tikrai yr puikus pokytis.

Greičiausiai dėl mano užsisėdėjimo pradėjo ir nugarą dažniau mausti, nuolat turiu sau priminti išsitiesti, šitoj vietoj mezgimas tikrai nepadeda....

Ech...kur tos mano mankštelės išsaugotosios, kuri ten mažiau pykina :D​ 

Atsakyti

Restar, smagu ir net pavydu tavęs klausyt :4u: Man irgi norėtųsi rasti ką nors tokio džiuginančio. Ir dar kad prie namų būtų.

Atsakyti

Restar, tai jei radai tinkamą sportą, gi gali tęsti. Ar ne? 

Grožiuosi siūlais. Darbus ką tik baigiau, važiuoju pas sesę. Su mezginiu!

Atsakyti

Gal teko girdėti, ar kas kur priima striukes? Ieškodama dičkiui pavasarinės, išverčiau pora vietų ir radau gerų ir vyriškų, ir mergaitiškų. Antrieji brolis ir sesė perdaug greit viską išauga, nespėję panešiot.

Restar, jei dar nespėjai atiduoti, tai tikrai vertas dėmesio Niumos neseniai užrodytas skelbimas: https://www.motherho...hP3u4AODpnf-kĀ Pagal šiuo metu nurodytus poreikius 5-15 m. vaikams dabartiniu oru tinkamas striukes manau priimtų su džiaugsmu.

Buvome tame Technopolio punkte (netoli Ozo) :ax:  , tai nors aplinkui ir remontas pačiame įkarštyje, paramos rinkimo patalpos erdvios ir tvarkingos, su daug daug lentynėlių, kelios moteriškės į jas dėlioja iš dėžių išpakuotus drabužius. Tikrai nėra viskas bet kaip suversta, panašu, kad daiktai ir laukiami, ir vertinami. Besikeičiant sezonui manau dar kartą apsilankysim.

Atsakyti

Gadget, mano sportas yra nemokamas projektinis, max 6 mėn. Tai geriau nerasiu :).

Smalsute -dekui, šiandien tik skalbiau ir saulėj džiovinau. Neturiu aš jokio įkvėpimo tu rūbų rūšiuot ir pakuot visai... Reikia itin daug pastangų tam susikaupti.

Šiandien nei akelės nepamezgiau. Pavaikščiojau, nes visa dieną sėdėjau, paskaičiau, o tada mano plepusis draugelis prisistatė :). Vienu metu vos neuzmigau, bet dabar jau ir eisiu.

Atsakyti

Tai radus mylimą sportą, galima jau ir mokamą versiją instaliuotis ;)

Atsakyti

Galima, jei tik bus. Mini batutai ateina iš Kauno, sausį kai googlinau, tai Vilniuj daugiau niekur nemačiau.

Namie bardakas, nes vyras ištraukė ir vidury kambario pastatė indaplovę, laimei, gal nereiks kol kas naujos pirkt, lyg pavyko pačiam pataisyt. Keičia virtuvėj maišytuvą, visą dieną į wc tenka lakstyt bet ką paplaut. Jau nekalbu apie tai, kad savo įrankių palocius išsivertęs bet kaip bet kur. Mane paralyžiuoja tokia situacija, ničnieko daryt nenoriu. Nu, tik pietus padariau grįžus po pamokos, vaikštynių, Batų kalno, Senukų ir bibliotekos... Noriu ką pradėt megzt, tik neapsisprendžiu ką. Dar pora aprašymų su - 50 proc noriu nusipirkt... 

Atsakyti

Jei labai nori, tai reikia :D 

Aš apturėjau puikią dieną! Pagaliau pririnkau žingsnių, puikiu oru, puikoj vietoj ir su puikia kompanija! 

Ir mūsų Vilnius žiauriai gražus :wub:​ 

Atsakyti

Katuk, koks sutapimas :bigsmile: Aš irgi po Vilnių su puikia kompanija puikiu oru mėgavausi :bigsmile:​ 

Atsakyti

Tai jūs čia dviese kartu vaikštinėjot ar atskirai? :) Reiktų ir man ryt kompanijos pasivaikščiojimui. Priplanuota darbų namie (paprikų taip ir nepasisėjus laiku, bet pomidorus jau būtina mirtinai), bet žingsniai patys nesusivaikščios.

Sekmadienis viena iš sunkiausiai įveikiamų dienų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 kovo 2022 - 20:30