Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Manau sektai reikia organizuoti išvažiuojamąją sesiją į Anykščius vikunijos vilnos pačiupinėjimui :D

Priedas  Screenshot_20220320_120112_com.android.chrome.jpg   85,85KB   0 Parsiųsta kartų

Susitvarkiau namus, susigrėbiau spyglius. Oras :wub: Net striukės nereikia.

Atsakyti

Man įdomu, ar kas ją perka :hmm:  nu kas sau gali leisti tiek mokėt.

Oras tikrai nerealus :wub:  ir paukščių koncertai....

Svarstau, kad gal reiktų išbandyt langų valymo Karcherį :hmm:  ar dar nušalsiu ką nors?

Atsakyti

Kažin ar atsiras tokių turtingų. Bet kai pagalvoji, tai 9 gijos turbūt nebūtų atsivežę, jei nematytų galimybių parduot :hmm: 

Katuk, neįsijausk, sušilsi valydama, paskui pūstels vėjas ir turėsi peršalimą.

Atsakyti

Tai čia 9 gijos tokia prabangybe prekiauja. :)

O aš dar niekaip nesusiejau, ko į Anykščius važiuoti. Galvojau, gal kas nors vikunijas ten augina. :D

Atsakyti

Gadget vikunijas nesyk yra minėjus, gal susigundys 3 g nusipirkt :).

Uf, pasėjau pomidorus. Vėl, aišku, perdaug, nors ir taip širdų skauda, kai reikia pasirinkt, ką sėt, o ko ne. Bet šiemet drąsiai rinkausi, labiau pagal spalvas, ilgai negalvodama. O bus kaip bus. Gal kas ir užaugs. Labai nemėgstu pavasarinių sėjų ant palangės  :B . Ir laikas man visai netinkamas būna, ir nuotaika, ir vietos nebuvimas  :B .

Dar nieko nemezgiau.

Atsakyti

Aš bandžiau megzt. Bet reziume- išardžiau Emilio megztuko kūna. Per siauras, pasirodo. Megztukas, pagal kurį mezgiau irgi jau link išaugtinio. nu. Auga vaikas.

Einu pažakardint, kol sugalvosiu dėl raudono, ką daryt. Gal nuo kaklo ratu. 

Atsakyti

Aš 9 gijoms parašiau, klaudimėlį, kiek kainuos eksursija. Sakė, paliesti duos nemokamai.

Bus sudėtinga, jei man gyvai spalva PATIKS.

Atsakyti

O kaip paskui daiktą iš jos nešiot???

Atsakyti

Nešiojimo būdu, manau.

Yra viena nuostabi moteris, kuriai tikrai megzčiau vikunijos kepurę.

Atsakyti

Aš tiesiog nedrįsčiau jos užsidėt. Avdrug pamesiu ar siūlą ištrauksiu... kandys per vasarą sukapos.. vistik kokie 300 pinigo būt ant galvos :karsta:​ 

Atsakyti

Nu jo... Aš tai galvoju, kad 100 proc geriausias kašmyras turbūt jutiminiu požiūriu ne kažn ką tai vikunijai nusileistų. Ir nekainuotų taip neadekvačiai kaip Putino striukė  :B . Šneka mano praktiškumas. O pašėlę moterys neprivalo tokios būt :D.

Beje, užsimaniau dar va tokio mezgtinio, bet aprašymas kažkaip brangokokai atsieina, turin omeny, kad visai paprastai atrodo. Gal kur kas raštelį tokį sutikot?

https://www.ravelry....rary/georgie-10

Atsakyti

Aš tiesiog nedrįsčiau jos užsidėt. Avdrug pamesiu ar siūlą ištrauksiu... kandys per vasarą sukapos.. vistik kokie 300 pinigo būt ant galvos :karsta:​ 

Gi nuo brangesnių auskarų ausys nelinksta?

Aišku, metalo ir brangakmenio kandys neėda.

Man.reikia.pačiūpyt!

Atsakyti