Aš tokio brangumo ir auskarų neturiu
Restar, tas raštelis tai hipotetinei kepurei tiktų
Mano praktiškumas niekur nedingęs. Betgi TURI BŪTI juntamas skirtumas tarp 3500 ir 150, nu!!! O tada... Kokia aš mezgėja, jei būsiu nemezgus tokios egzotikos, kai ta iš už jūrų marių sunkaus prieinamumo (aš ir antikvarines knygas tik pavarčius perku) ATVAŽIAVO, ir yra mano dažnai lankomam mieste? Va. Savaitgalį, be kitų puikių dalykų veikimo, dar ir mezgiau. Kašmyrą su linu. Kaifas.
Mėginuke medvilnė su kašmyru.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-204436203.jpeg 83,35KB
0 Parsiųsta kartų
Na, brangus daiktas nebūtinai išskirtinis savo išvaizda ar kokiom tai savybėm jutiminėm. Tai gali būti tiesiog labai retas daiktas.
Aišku, kad būt įdomu pačiupinėt ir pažiūrėt į tą stebuklą, bet mano smegenai atsisako suvokti jo kainos adekvatumą. Mėgstu išskirtinius daiktus, bet jo išskirtinumas turi būti matomas plika netreniruota akimi
tai va. Kada ekskursija?
Meistras kuris kažkada mums spintą statė stumdomomis durimis, pasakojo, kaip kažkokiam turtuoliui darė spintą, kur antresolės išvažiuoja ir nusileidžia, kad patogiai daiktus pasiimtum. Sako - ta spinta kainavo brangiau nei mano automobilis.
Tai čia panašiai - nusimezgi megztinį, kurio kaina, kaip senesnio automobilio.
Aš auskarų irgi tokių neturiu . Ir neturėsiu, matyt. Nes ir poreikio tokio nėr. Investuoju į savo gyvuosius turtus. Bet kiekvienam savo.
Gadget foto savam stiluj , kaip gerai, kad bent kai kurie dalykai nesikeičia
. Nors mėginuką gal ir norėtųsi pamatyt
.
Savaitgalis buvo itin mažai mezgiminis... Nes kojinę megzt nebedžiugina, tik biškį pajudėjau. Nieko naujo nepradėjau...
jeigu kas raštelį rasit - plyz - nepaslėpkit .
Restar-ieškojau. Rašto. Buvau kažką užčiuopus bet asmeniniai reikalai atitraukė.
Šiaip raštas atrodo visai paprastas, iš kai kurių foto galima išsiskaičiuot. Jei man reiktų, jau būčiau seniai išbandžius
Gadget-o kur geltona alpakytė?
Jei kam įdomu, mezgu nerealaus švelnumo ir minkštumo sidabrinį meriną liemenė, dalimis, nuo apačios. Lygiuoju mezgimu. Bet vistiek ne tokiais tempais, kaip norėtųsi.
Apseiliotas .
Katuk, nu ir aš pasižiūru, agalvoju, kad galėčiau ir ... nieko nedarau. Tiksliau, darau ką kitą. Matyt, mažai reikia . Labai sunkiai gaudau įkvėpimą mezgime, t.y. kūryboje. Lengviau daryti negalvojant visai... Atrofavęsis šiuo metu vienas organas...
Salotinė.
Dar neapseiliota, nu.
Iš kur tas elektrinis seilinys? Ir koks planas iš jo?
Katukas pokalbį palaiko
Mano santykiai su mezgimu paskutiniu metu tokie laisvo pobūdžio be įsupareigojimų Nors vakar keliose pardėse kažkas susukirbėjo dėl vienos vasarinės liemenės ir medvilninės trumparankovės pyniuotos bliuzelės
Screenshot_20220321_122125_com.android.chrome.jpg 119KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20220321_122430_com.android.chrome.jpg 110,66KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20220321_121953_com.android.chrome.jpg 98,52KB
0 Parsiųsta kartų