Iš kur tas elektrinis seilinys? Ir koks planas iš jo?
9 gijos, nebėr, jis pats atėjo!
Planas - vasarinė palaidinė.
Cha, man teko neseniai suskaičiuoti ne tik siūlus. Sukneles taip pat. Šįkart ne litrais. Turiu. Nemažai. Kažkiek naminių, kažkiek proginių, kažkiek žieminių, kažkiek vasarinių. Megztų. Ne visos mėgiamos. Ne visos tinkančios. Yra keletas ir su etiketėm, t.y. dar nepranešiotos. Ir faktas, kad tuos daugiau nei du metus retokai tenka apsivilkti suknelę. Bet esant tinkamom aplinkybėm stengiuosi. Tas priverčia truputį pasitempti, išsitiesti, gal net atsipalaiduoti.
Paskutinė įsigyta gal rudenį pilkas maišas iš Reservedo
vis dar su etikete. Bet jau įsigijau jai tinkamą viršutinį rūbą-bomberio stiliaus striukytę. Šiam sezonui kol kas neplanuoju naujinti asortimento
nebent rankų darbo megztiniais
Nu va va - tai viršutinis rūbas netinka, tai batai pre suknelės. O aš neketinu viršutinių rūbų daug turėt ir derint, o su batais išvis - kokius gaunu, kad tilptų koja, tokius ir turiu. Sugalvojus, ko noriu ,nenueisiu į parduotuvę ir nenusipirksiu . Bet gyvenimas man vis tiek gražus, kad ir labai paprastas skudurine prasme. Turiu kitų priklausomybių
. O suknelų gėrį buvau jau atradus ir labai juo tikiu. Kada nors sugrįš tai ir į mano kiemą.
Bjauri pilnatis šįkart, neprisimenu, kada taip prastai miegodavau. Gal ir dėl to, kad slėgis ties ribinėm normom.
Šiais laikais kedai prie visko tinka
Dėl dydžio suprantu, pasirinkimo laisvė tikrai sumažėja. Man pvz visus batus reik matuot, jei noriu patogiai vaikščiot, bo nes koja labai įnoringa, tai irgi nėra taip, kad užsimanei/prireikė, nuėjai ir nusipirkai. Na, bet bent jau dydžio dažniausiai yra.
Dar man toks klausimas, plę, kodėl pas rusus rastum spalvų įvairovę-mėlyni, žali, bordo, pilki, geltoni ir t.t., o pas lietuvius vien juoda ir balta, geriausiu atveju ruda-šviesi, tamsi nors greičiausia tai kilmės šalis lemia-jų asortimentas turkai, kinai, o pas mus vien lenkai turbūt.
sveikos,pavasaris
megzt nesinori, noris lėkti laukais ...
Girdėjote, Kijeve susprogdino lietuviško kapitalo didelį prekybcentrį.. Tai juk tas, kurio rūsyje Ingriduska slėpėsi karo pradžioje...
Ir Ingrida vėl apturėjo diidelių nuostolių.
kai kažką paliečia iš pažįstamų, karas dar baisesnis darosi...
Iš principo kedai tinka, bet ne visi prie visko . Ir vėl klausimas atsimuša į pasirinkmą. Bet aš nebesiskundžiu, nes iš principo ir neturiu didelio poreikio puoštis.
Treniruotė buvo tokia, kad į pabaigą pirmą kartą nuo sausio nebegalėjau atkelti kojų nuo batuto, negalėjau net pati patikėt. Tai grįždama pėsčia namo savęs pagailėjau - nusipirkau pyragėlį su bezė . Bet nebuvo tas kremas toks skanus, kokį prisimenu iš studijų laikų parduotuvėlės Pilies g...
Vilmak - atkreipiau dėmesį vakar. Bet tai kodėl sakai, kad Ingrida apturėjo nuostolių? Ar dar kažką žinai? Nes, kaip suprantu, ar tik drektorė, ar ir savininkė to prekybcentrio buvo Ingridos pažįstama, su kuria kartu ir pabėgo. Kare kaip kare, baisu...