Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,
aš gal savaitę-dvi nemezgu. Bet vakar praėjo metinis pokalbis su šefu. Pirma iš viso skyriaus. Jaučiu, kad atsipalaiduoju ir gal vėl grįšiu į gyvenimą. Nieko dar neaišku, bes vis tiek toks pasiruošimas būna kiekvieną kartą. O dabar, kai visa padėtis šakėm ant vandens, tai ir tas pokalbis..... karabli barazdiat. Šiuo metu gyvenu su mintim: šiandien darbą dar turiu, bet jei ryt neturėsiu- ne tragedija.
Kažko kosulys bando kibti. Savaitgalį vėjas gerklę užkabino, turbūt. Buvom pas mamas, su draugais kavinėj dar.
Atsakyti

Oho Restar, varai greitai, jei jau pažasties gylį pasiekei.

Aš vėl nemezgiau. Nu. Gal šiandien pavyks. Lankausi pas dirbančius :D

Nu va, klasikinis pavyzdys, kaip galima padaryt neteisingas išvadas, nežinant pilnos info :). Megztinis mezgamas  nuo viršaus, pradedant nuo nugaros. tai kol kas turiu tik nugaros dalį iki pažastų. Buvo virš 20 cm, padariau, kad liktų 18. Juokas. Mezgas negreit, nes medvilnė su šilku ir raštas toks, kad 3 akis pimyn atgal kilnot reikia. Ir dar chimičinsiu kažką - ties pažastim ne pridėsiu akių, o mažinsiu, nes man taip įprasčiau, kai megzu nuleistas pečiais. O turint omeny, kad ir taip ant perplatumo ribos... Tik reiks kažką suskaičiuot dėl rašto.

Katuk, labai paslaptingai išsireiškei. Ar teisingai supratau, kad bandai ir tu tapti dirbančiąja artimiausiu metu?

Niuma  :4u:  :4u:  :4u: . Įsivazduoju, kad nervatriopkė tie pokalbiai. Ypač, jeigu kažką gali lemti. Nu bet tu neprapulsi bet kuriuo atveju su savo visom gerosiom savybėm  :4u: . Ir neįsisirk  :4u:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 kovo 2022 - 09:02

Restar, turėjau tokią mintį, kad konstrukcija nebus įprasta. Bet nesakyk, sunkus siūlas su raštu ir turi jau 18 cm. Daug. Man rodos, ką tik virkavai, jog neturi ką megzt, t.y. nepasisprendusi.

Nea, neteisingai supratai :D  kaip tik atsisakiau siūlomos darbo vietos. Nesilankydama. O lankau savo dirbantį artimajį. Kuris leidžia man nedirbti. Grįžau į žiemos laiką. :D  eisiu šiandien pračekint, kaip prekybcentriai atrodo.  Kainas apžiūrėsiu. Gal šiandien, o gal ryt...  turiu keletą dienų :D​ 

Atsakyti
Dėkui už palaikymą. jo, lemiantys pokalbiai šie būna. Finansine prasme. Už preitus ir būsimus metus. Tai dėlioji, argumentuoji, bet galutinį sprendimą sužinom už mėnesio kokio. O šiais metais tų sprendimų gali būti labai įvairių.
Atsakyti

Kai tik nusipirkau aprašymą - iškart apsisprendžiau :). O dar keli šviežiai pirkti eilėj...

Dabar reikės pradėti priekį po kekvieną petį atskirai ir tada po pažastim jungsis į ratą.

Man tai labai smalsu, kokios ten tavo likimo peripetijos, bet kai tu toks biškį atsakingas asmuo, tai nežinau, kiek viešai galima klausinėti, mažu kas seka :). Artimąjį tik lankai, negrįši su visais daiktais dar?

Papasakok, kas ten per situacija, cekava biškį. 

Atsakyti

Niuma, kiek metų šitam darbe? Kartais pokyčiai būna visai naudingi :mirksiukas:  net jeigu ir ne iškart pamatai naudą..

Aišku, mano darbas visai ne toks buvo, kad lyginčiausi. Bet pas mus irgu buvo metiniai vertinimai. Kažkaip niekada dėl to nepergyvenau. Taip, balansą reikdavo suvest, planelius susidėliot, bet tai būdavau pakankamai rami, nu nes savo vado nuomonės per tą pokalbį jau nebepakeisi, jis dažniausia jau turi savo nusistatymą, o kaip pasirodžiau per metus, tai jau irgi nebepakeisi.

Bet suprantu tikrai tavo pergyvenimus.  :4u:  ir kadangi jau viskas PO, tai grįžk į gyvenimą :D 

Atsakyti
PO pokalbio. Bet dar gali būti vienas aptarimas, kur kaip sakoma du keliai: arba randam kompromisą, arba skirstomės, nes per pokalbius išsakom savo norus, kuriuos daniausiai sumažina. Kasmet vyksta šitie pokalbiai.
Dirbu ilgiau, nei ištekėjus biggrin.gif Bet tam pačiam darbe keitėsi skyriai. 3 metai vienam, tada 3 metai dekrete, tada 7 metai kitam skyriuj, tada beveik du metai dekrete ir vėl jau 4 metai grįžus į pirmą skyriu, bet darbo specifika kita. Tai ir vadovai, ir pobūdis skyrėsi per tuos 19 metų.
Atsakyti

Tai esi puikus, kompetetingas darbuotojas. Jei nieko neprisidirbai, ir linkusi į kompromisus, skirstymasis gali būti tik dėl ne nuo tavęs priklausančių priežasčių. Kam parintis dėl to, ko negali įtakot.

O darbo, manau  kad visada rasi. Pačiu blogiausiu variantu, va, mačiau Lidlas ieško krūvos darbuotojų :D 

Atsakyti
Man reikės kada prie CV Jūsų rekomendacijas prisisegt biggrin.gif
Dėkui dėkui. Nuotaiką pakėlėt.
Atsakyti

Ką čia pamotyvuot dėl darbo keitimo :D Nors su tokiais 19 metų vienam darbe išdirbusiais tai itin sunku būna :D​ 

Atsakyti

Aš jau irgi nuo 2008 vienam darbe... Keičiau padrąsinta Liniukos (prieš tai 10 m dirbau) ir po to daug kartų gailėjausi dėl pakeitimo :). Teoriškai keisti norėčiau, o praktiškai -1) kol kas labai patogu 2) nežinau, nei ką moku, nei ko noriu, nei kam manęs reikia. 

Atsakyti
Liniuka, skyrių, vadovų ir darbo pobūdžio pakeitimą skaitei? Ar tik kad 19 m. Net ir įmonių pavadinimai kiti, kuriose dirbau. Ofisas jau trečias, visai skirtinguose miesto galuose biggrin.gif Aišku, kolegos irgi keičiasi. Tai plačiąja prasme, pokyčiai kas tris- keturis metus. Bet kadangi tas pats holdingas, tai va turiu papildomas 3 d atostogų per metus biggrin.gif Bet taip, taip pardavimuose esu.
Atsakyti