Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Waidaw, stiprybės šiuo metu. Ir tai praeis.

Viskas bus gerai. Kažkaip :) 

Atsakyti

Ačiū už palaikymą. Praeis. Susitvarkysiu. Kolkas sunku atlaikyt manipuliacijas, pykčius ir anytos atakas telefonu. Nepatogu man nekelt bet jau bręstu kadndėsiu ignorą..

Atsakyti

Labos. Waidaw, laikykis.

Atsakyti

Waidaw :4u:​ 

Atsakyti

Labas merginos😉 Skaičiau skaičiau jus ir pagaliau pasivijau. Žaviuosi jūsų mezginiais🥰Man dar toli iki jūsų lygio. Bet žiūriu ir mokausi . Mezgu mažai,darbas ir namų darbai atima daug laiko. Restar,kasdieną suvaikštau mažiausiai 10 000 žingsnių. Jei man jų trūkdavo šokdavau arba žingsniuodavau vienoj vietoj namuose.

Atsakyti

Labas merginos😉 Skaičiau skaičiau jus ir pagaliau pasivijau. Žaviuosi jūsų mezginiais🥰Man dar toli iki jūsų lygio. Bet žiūriu ir mokausi . Mezgu mažai,darbas ir namų darbai atima daug laiko. Restar,kasdieną suvaikštau mažiausiai 10 000 žingsnių. Jei man jų trūkdavo šokdavau arba žingsniuodavau vienoj vietoj namuose.

Atsakyti

Atsakyti

Labas merginos😉 Skaičiau skaičiau jus ir pagaliau pasivijau. Žaviuosi jūsų mezginiais🥰Man dar toli iki jūsų lygio. Bet žiūriu ir mokausi . Mezgu mažai,darbas ir namų darbai atima daug laiko. 

Atsakyti

Labas merginos😉 Skaičiau skaičiau jus ir pagaliau pasivijau. Žaviuosi jūsų mezginiais🥰Man dar toli iki jūsų lygio. Bet žiūriu ir mokausi . Mezgu mažai,darbas ir namų darbai atima daug laiko. 

Atsakyti

Atsakyti

Labas,

Šarpule, neįpratus  prie SM fintų :). Užtenka viena kartą parašyt, atsiranda postas, nereikia kartoti :).

Aš irgi vaikštau ir bėgioju namie, kai trūksta žingsnių  ir nebėr sveikatos eiti jau kur be tikslo.

To megztinio, kurio rašto ieškojau, raštas toks pagudrintas, pati nebūčiau jo išmąsčius niekaip. O ardyti ji dar sunkiau nei išmegzti :oh: . Palinkėkit man sėkmės.... Kol kas atrodo per platus gaunasi, bet sunku spręsti kol kas. Bent įdomu, kol neuzkniso negyvai rašto eilutės lėtumas.

Bandysiu virti žagarėlius, 100 metu nedarius ir nevalgius. Bent 30, tai tikrai... Vakare eisim su broliu į koncertą.

Waidaw - jau rašiau asmeniškai ir pakartosiu - ačiū, kad paatviravai, suprantu, kad tai tau daug kainavo. Esam jau daug metų ir džiaugsme, ir varge -palaikysim :4u:  :4u:  :4u:​ .

Atsakyti

O siaube kiek prisidubliavo 😬 Atsiprašau 🙈

Atsakyti