Labas ryras
Ir kaip jus tuo nauju laiku?
Aš nemezgiau pora dienų, vakar per filmą pradėjau antrą liemenės pusę, mezgiau mezgiau, filmas ilgas.... ir gale supratau, kad plę, anos pusės atnara tai 2×2, o šitą įsijautus 1×1 pavariau išardyta
Vakarbuvom su šeima tokiam restoranėly, Gaspar's. Biškį link Indijos, bet labai skaniai, subalansuotai taip, įdomiau, ne per daug prieskonių. Aišku, ir nepigiai bet jei ko įdomiau ieškosit kada, tikrai rekomenduoju.
Man tai normaliai, kėliausi 5:50, nes važiavom M. paso. Tik nervino, kad dar tamsu.
Stumiu po biškutį liemenę, liko vienos rankoves ir kaklo atnaros. Tikiuosi baigti šią savaitę.
O kada tu, Linuka, guliesi? Nes aš anksčiausiai 23 val, o dažniausiai 24 arba kiek po vidurnakčio... Važiavot į kitą miestą? Ar nuo kada pasų atsiėmimas dirba? Man, aišku, dar pridavimo laikas tik biirželį ateis .
Katuk . Mezgei, aišku, nuo apačios?
. Rūpi man savo megztuką pamegzt, bet ir kartu tas nerimas neapleidžia dėl perplatumo....
Guluosi aš apie 22, o vakar 23:30. Vyturys aš Ir dar lunatikas
Šiąnakt vyras sakė kažko po juo ieškojau, liepė eit miegoti, tai sakiau, kad kai jam prispaus tai sužinos ką reiškia
Restar, pasui laiką buvau rezervavus tokį 7:30, kad niekam į niekur vėluoti nereikėtų. Uzsakiau per 5 d.d., laiką rezervavau atsiėmimui, bet dabar jau vyras važiuos.
Labryt,
Ryte išardžiau, ką vakare numezgiau, nes nužiūrėjau kažkodėl ne tą skaičių pažasties gylio . Reikia raudonai apsibrėžt
.
Kaip aš laukiu lietaus, kad pagaliau bent kiek dulkes nuplautų, einant šalia gatvės debesys kyla. Vieną dieną su kauke vaikščiojau, nes buvo siaubas. Mašina siaubinga, bet neplaunu, nes nėra prasmės - vėl tokia pati iškart bus...
Vakar prigaminau maisto, bent šiandien bus ramiau tuo klausimu.