Labos. Waidaw ir kaip aš... Nenešioju, atiduodu, sezonui 1-2 poros, su išlaikymu. Nesuplyšo, nereik, nors ir galiu sau leisti. Šiaip taupau gamtą. Na, dar ir proginių batų nereik
Aš turėt ir keist batus mėgstu. Dar ir dėl to, kad pėdos ir nagai įnoringi. Atrodo patogūs batai, bet turiu turėt pasikeitimui. Tik šiuo gyvenimo momentu turiu 3 vnt, kurių dydžiai keičiasi ir jiems pirkt privalau. O sau- kai galiu/noriu. Jei galiu
Nugara šlapia. Kažkokia generalinė užklupo neplanuotai. Kaip prieš kokias Velykas 🤣 Net su vonios priemonių ir atvoros spintelės, kurioje viskas sustatyta, išvalymu. O kadangi aš kasrytą ten džiovinuosi plaukus, tai reik maždaug įsivaizduot, kad buvo ką veikt. Vonia, wc, veidrodžiai, grindys- švaru. Vaiksi irgi prisidėjo. Lazanija pagaminta.
Prisėsiu pamegzt. Gal daugiau, nei 1eilutę, kaip vakar. Ir dar kažkiek skalbimų planuoju, kiek spėsiu per savaitgalį.
Niuma, ir aš vonioj generalkę dariau jei taip galima pavadint.... nes realiai tai ten dvi spintelės su mini priemonių. Bet plaukų ir dulkių tai
apskritai, dulkės kažkokia amžiaus katastrofa. Su jomis sukovot misija neįmanoma. Atrodo išlaižai iki blizgezio ir oba-vėl skraido
Ir aha aha, mano kojos irgi įnoringos. Kartais matuojantis atrodo liuks, bet nešiot problematiška. Tai ir ieškai kitų... atiduot irgi kažkaip neišeina, tai nėra kam, tai gaila, tai gėda
Numezgiau kūną liemenės. Kol kas nieko nesuprantu, reik bent susiūt tas triūbočkas
Mano liemenė atiteko M
Screenshot_20220402_181025.jpg 123,41KB
0 Parsiųsta kartų
Kokia graži mergaitė
Liemenė tai ką-juoda
O kokios atitekimo priežastys?
Vaizdas ant jos žymiai geresnis O ir šiaip man liemenės nereikia. Mezgiau kad sumegzt be ryšio siūlą
Bet panašu bus neužmušamas.
Liniuka, vaizdas- kaip nulietas. Abiejų
Ir panelė, ir derinys su liemene - super!
Aš po bulvinių blynų tai užsimaniau miegot, kad tik spėjau akinius pasidėt ir nuvirtau ant šono ten, kur sėdėjau ir mezgiau . Gal savaitės neprimiegojimą pagaliau atsigriebsiu.
Ir šiaip tikrai, paskutinį 10metį galiu sau leisti pirkti batus ne tada, kai sunešioju iki skylių, o kai užsimanau save prasidžiugintiarba prie aprangos paderinti. O kartais pasirenku tokius, kurie atlaiko daugiau nei vieną sezoną
tai ką-atsisakyt džiaugsmo atsinaujinti dėl to
![]()
Katuk, šiuo klausimu aš tave palaikau. ;) Batai turi būti prie kiekvieno palto, prie kiekvienos progos. Kedai ne vienos spalvos. Užtenka žieminius batus prieš 4 metus nusipirkau iš Maslaus, tai jaučiuosi kaip Pelenė, kuri turi sunešioti kurpaites, - nesunešiojami, dar ir kitam sezonui lieka.
Pasijutau taupi!
Batų turiu, ilgai dėvimais - džiaugiuosi. Retsykiais atsinaujinu. Londonas buvo puikus (3 poros). Mėgstu dailius batus. Bet jie turi būti patogūs, todėl Martensų neprilaikau, o ecco turiu.
Pamezgiau.
Kino pavasaris šiemet nuostabus. Buvau Palaiminime ir Vestuvėse. Abu išskirtiniai.
Sveikos,
Norėjau sakyt, kad batų pas mane kukliai.Ale tikrai daugiau nei pas kukliausias . Nes kartais perku dėl to, kad randu dydį ar gera akcija mylimoji Rygos pardej atsiranda. Arba nusiperku, o nešiot nelabai galiu. Arba biškį jau nunešioti, bet dar galima nešiot... Toli gražu ne prie kiekvienos aprangos ir ne dėl to, kad gražūs perkami.
Buvau pietaut su 3 vaikais Paupio turguje. Nes pasijaučiau nusipelniusi nieko negaminti, o suvalgyti ką egzotiškesnio. Per scylių plantacijas praėjom, nors dar ne tiek gausiai žydi, kiek būdavo. Šalta.
Mezgu, bet ne tiek malonumo mezgant medvilnę su šilku, kaip kad vilną. Ir siūlą ėda. Įtariu, kad gali ir neužtekt. Bet jau 2 alternatyvius planus sugalvojusi, tai labai nestresuoju.
Noriu dar nors poros dienų savaitgalio .
Restar-mielai su tavim pasidalinčiau
Mezgimo fronte nieko naujo. Mezgu atnarą, jau paardžiau, bet vistiek esu abejonėse. Man rodos trumpoka gaunas ta liemenė, vyras sako normaliai. Atnaros dar kažkiek sustabilizuos, o bet tačiau po skalbimo gali ir pasitempti. Tai vat ir nežinau, ką darau
Vakar neblogai taip prasiėjau, virš 15 t žingsniukų. Bet jau koks vėjas šaaaltas, sustirau į ragą, šildžiausi visą vakarą šiandien darau revizijas spintose-vėl tos pačios abejonės-supakuot/išpakuot... išvežt/palikt...