Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oras šiandien tik per langus arba mašinoj gražus. Susigundėm kavos paverti Žvėryne prie Neries, tai per 15 minučių sušalom ir varėm namo.

Pasimezgiau bambuko mėginuką. Gražiausia tiesiog lygiu raštu, bet tada norisi kažkokio cinkelio. Dar nesugalvojau. Palauksiu Cotton woolo, gal jį imsiu pirmą.

Atsakyti

Aš tikriausiai kitam Vilniuj ar kitaip apsirengusi vaikščiojau, nes nesušalau ;)

Kino pavasaris baigtas Blogiausiu žmogum. Vidutinis.

Ajooo, taigi baigiau riešines. Ir šiaip yra šansų, kad megsiu.

Atsakyti

Labas,

Katuk, tai kurios šalies spintose šį kartą rauseisi? Lengva tau panorėt su manim kuo pasidalint, kai žinai, kad nepavyks :D.

Gadget gal vaikščiojo ant saulutės :). O palei upes, ypač prie Neries visada šalčiau, vėjuočiau. Pastebėjau, kai Jakšto g.dirbau - kiaurai ten košdavo išėjus, nors prie namų visai kitaip jausdavausi. 

Mano megztinis sunkėja (realiai) ir nuobodėja žauriai, nes per visą plotį mezgant taip lėtai einasi. O ir tas plotis kažko išplatėjęs tiek, kad abejonės vis rimtesnės. Ir rankos labiau jaučia tą medvilnę... Cotton Wool'as tam modeliui būtų daug daug geriau, bet turiu gi tai ko kito... Kaip supratot - ūpas megzti kritęs, stumiuosi po truputį, bet jau noriu malonumo reabilitacijai ką nors vilnonio alternatyvaus šalia turėti. Reikės turbūt antrą kojinę pradėt - tai kas paprastai būna be galo nuobodu megzti, šitam kontekste bus kaip atgaiva :).

Atsakyti

Vis dar tos pat šalies, kaip anoj savaitėj :D  bet jau jau baigiasi mano lankymosi laikas, tuoj varysiu atgal.  :rolleyes: 

Sumažėjęs čia tų spintų turinys, bet nuo to abejonių ne mažiau. Šįkart kuičiausi po bendro naudojimo daiktus, bo nes asmeninių čia nebėr. Tik tas gyvenimas dėžėse toks š.. jei tik kokį mėnesiuką, tai dar dar, bet jei bent pusę metų, tai veukt.

Nu ir orelis šiandien.....

Atsakyti

Nu ką, mėnuo praėjo su trupučiu ir vėl mūsų šeimos ekipažas varo į Santaras.  Aš tai bandžau praignoruot, ale ar tas vaikas leisis praignoruojamas. Nu tai va vyrelis tekėsi iš darbo grįžt ir tegu veža. Norėtųsi, kad būtų be didelio reikalo tas nuvažiavimas  :B . Futbolas ir kojos pirštas ištinęs.

Šiandien lygiai 3 mėn kaip sportuoju ir vaikštau. Ir ką - vis labiau tingiu :D. Sausį ir vasarį per pūgas, per ledus daug mieliau vaikščiojau, nei dabar. Entuziazmas prasigaravo, o įpotis tingėt daug seniau įsišaknijęs :D. Bet veikia sąžinė ir valia  vis dar :).

Atsakyti

Restar-pavasaris, žalumynų trūksta.

Vargšai tie futbolistai...

Kažko man šiandien info per daug... smegenis vėl užspaudė...

Atsakyti

Aš negaliu sustot gert info, aštrinu jausmus, nors pati kenčiu, bet negaliu sau leist atbukt.... 

Atsakyti

Nu ką, jau užmigau nesulaukus savo vyrų, daug traumatikų. Vyras sakė, kad tokios eilės dar nematęs.... Tai grįžo su gipsu :(. Lyg atskilęs gabaliukas kaulo. 

Atsakyti

Restar ligoniui :4u: 

Gavau vakar siūlus. Spalvos :wub: Iškart čiupau megzti. Tik dabar bijau, kad neužteks siūlo, nes kažkodėl nusipirkau tik 325 g :hmm:​ 

Atsakyti

Kadangi šiandien į darbą važiuoju su tarnybiniu autiku, tai problemą dėl siūlų trūkumo išsisprendžiau :D Prie to pačio ir dar vienam dryžuotam siūlus užsisakiau :B Fainas tas Cotton woolas :wub: O jau spalvos :wub:​ 

Atsakyti

Restar ligoniui :4u:

Gavau vakar siūlus. Spalvos :wub: Iškart čiupau megzti. Tik dabar bijau, kad neužteks siūlo, nes kažkodėl nusipirkau tik 325 g :hmm:​ 

Ligos tiek čia ir tėra, atsikėlė su kreiva šypsenėle. Man tik stresas pagrinde dėl to, kad stojimo reikalai balandžio gale, nu tai mokytis labai svarbu, vis gal ką prilaižytų iki testų...Bandysim atsitaikyt ramentus (reiks paimt vėl iš močiutės, jau 3 vaikai bus jais naudojęsi... Ir kitokius iš dukterėčios) ir bandys eit į mokyklą. Nes kai testavau, tai viena mergaitė atvarė su ramentais. Bet ten tie jų labirintai, sunku įsivaizduot užlipimą į 4 aukštą siaurais vingiuotais laiptais... O dar - nugi reikėtų nuvežt ir parvežt kasdien. Kam? Aišku, pasikeisdami, bet vis tiek daugiausia man, ir byra visa rytinė rutina, kur ir taip gana skausminga būna...

O dar didžioji sesė baisiausiai piktinasi savo dvynio lūžiu, kaip čia nesisaugojo, kaip čia jam dėmesio reikia, tai mane pradeda baisus deja vu jausmas apimti, kai visi 4 kas mėnesį lūžo... 

Kol supratau, kaip čia tarnybins autobusas siūlų trūkumą išsprendė :D. Laisvos rankos, ar ne? :). Iš dvigubo megsi? Nes labai jau jis skalsus, pati žinai, paprastai perdaug prisiperki :D. O spalvos ta jų daugumos nugesintos visos, išskyrus kai kurias, įtaru tau labiausiai vasarą primena tavo pasirinktos dryžiui :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 balandžio 2022 - 08:23

Restar- nu rimtai, te  :4u: . Už tuos visus stresus, nervus..

Liniuka, kokių šįkart spalvų? Bet negeras gi tu žmogus :D aš net nuėjau patikrint to siūlo spalvas, nors NiEKO man nereik :D  ir net pamiršau, kad tas siūlas man nelabai patiko. Numegzt gerai nesugebėjau :D  per kietai, neišlindo tas švelnumas, o ir kažko jis mane kandžiojo :hmm: tai vat patikrinau, spalvos gražios ir uždariau :D 

Liemenė manęs nedžiugina, manau, kad ardysiu. Dalį. Ilginsiu, tai viens. Ir reik permegzt apykaklės atnarą laisviau. Tiksliau, pirma supratau kas reik laisvint atnarą, o tada ir nutariau, kad bus problemų ir su ilgiu, erzins mane. Todėl premjera atidedama gan ilgam, bo nes vėl kelias dienas bus nemezgimas. Kadangi mezgiau nuo apačios dalimis, ilginimas vyks didinant rankovių išėmas, nugarą užteks tik keletą eilių paardyt, o vat priekį... dar nenusprendžiau, ar palikt iškirptę gilesnę, ar ardyti iki jos taško.

Atsakyti