Iš dvigubo megsiu. Ir nors ir skalsus siūlas, bet tie du kamuoliukai vakar susirodė baisiai mažai
O prisipirkau tai visokių atspalvių žaliai mėlynų ir bandysiu ką nors marginti kaip Restar.
Niuma, o tau dar nesibaigė? Izoliacija? Ar kažkas vis tik perėmė iš tavęs? Kaip sveikata?
Mano vyras bent po kartą per dieną pasiskundžia, kaip prastai su kvapais ir skoniais. Visiškai iškraipyti, keisti. Sako, gal dar kartą persirgo arba kažkokios komplikacijos išlindo. Nu žodžiu, planuoja kažkada su šeimos gydytoja pasitart, kąsu tuo daryt.
Liniuka, gal tau grąžint dalį likučių margiinimui? Aš va dabar namie tampau tą savo margį, nes baisiai patogus ir pats tas (ne)šiltumas. Tai gali būti, kad kartosiu kada nors. Aprašymą lyg buvau įdėjus kur nors? Nelabai jo reikia, bet kaip ten tas spalvas jungti, būtų visai verta pasiskaityt .
Aš kai pirmas partijas pirkau, tai būdavo po 50 g vynioti tie siūlai, o dabar gi po 25 g lyg. Net pasžiūrėjau, tai šitam mano megztiniui iš dvigubo 425 g išėjo: https://www.ravelry....s-priedzinsinis. Susitraukė man jis. Realiai, ne aš padidėjau . Ir dar ... sugebėjau apdegint jo skvernus prie dujinės. Kaip - neklauskit
. Galma būtų taisyt, bet tai ar įdomu
.
Turbūt tavo darbovietė ne vienu tarnybiniu autobusu vežioja? Nes nuo ex Minsko, dabar Vilniaus IKI, nuo vakar tokia garbanota mergina pradėjo važinėti - mano dukterėčia .
Restar, ačiū bet ne tas spalvynas šįkart. O receptą paskaitinėčiau
Autobusų pas mus vien Vilniuje yra 12 ar 13 skirtingų maršrutų. Tai tikrai ne tuo pačiu važiavau. Ir išvis važiuoju į 3 mėnesius kokį kartą
Niuma, reikia MRT pasidaryti, kitaip ortopedas nieko nepasakys. Aš jau irgi kaupimosi procedūroms, nes naktim ypač skauda. Sakė šildymai gerai. O kineziterapija tik kai baigsis uždegimas. O uždegimas gali tęstis ir metus
Jei neklystu, prieš keletą metų MRT siuntimą aš gavau iš reumatologės. Na,bet matyt priklauso nuo skausmo lokacijos ir kitų atmestų priežasčių.
Man toks keistokas peties skausmas (kairiojo) išlenda po ilgo ėjimo. Ant to peties būna rankinės dirželis. Bet ne šiaip ant peties, o kryžmai. Kadangi praeina savaime atsisėdus, tai įtariu, kad tai dėl kreivo stuburo ir visokių ten jo slankstelių patologijų.
Tai dabar dėl to siuntimo ir eisiu pirmiausiai pas ortopedą-traumatologą.
Man- tept sviestą, užsisegt liemenėlę- tokie lenkimo, traukimo į vidų judesiai. O naktinis skausmas paskutinę savaitę išryškėjo, net ant kitos pusės gulint. dar pvz., ištiesiu rankas į šonus ir nesulenkiu pilnai žemyn tos rankos per alkūnę. Ir į priekį atkišta, ir statmenai prie šono nepriartėja.
Skausmingai skaitosi jūsų skausmai. Nors mano petys šiandien irgi apie save nusprendė duot žinot, bet ne iki tiek, kad skaudėtų ar trukdytų ką nors daryti. Tiesiog nepatogus pamaudimas. Nuo ilgų sėdėjimų prie kompo nepatogiai, nuo streso... Man lyg neurologė buvo davus suntimą MRT, bet negaliu duot galvos nukirst. Arba traumatologas.
Valdiškas autobusas gerai . Nebent yra visokių reikalų pakeliui dar, bet panelei labai patogu bus.
Ai, prisiminiau, kad nuo galimų visokių užspaudimų ir pan gali padėti koks manualistas pratempdamas ten kur ką reikia. Mano kolegė periodiškai lankosi. Mano irgi padėdavo kuriam laikui - kaip stebuklas buvo, kai negalėjau necypdama apsirengt, o po vizito visą savaitę neskaudėjo. Bet neužteko man kantrybės lankytis igliau kaip kokius 3 ar 4 kartus. Ir kainuodavo tada 40 eur vizitas, dabar gal dar brangiau. Bet ta prasme, kad gali pagreitinti atsistatymą.
Kaip mane nervina ta kvaila reklama kiekvieną kartą atsidarius sm Jei ką tai nieko panašaus negooglinau, sm patys nusprendė, kad man turbūy aktualu
Screenshot_20220405_143710_com.android.chrome.jpg 119,9KB
1 Parsiųsta kartų