Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar  :4u:  :4u: 

Oi aš irgi noriu pirties  :wub: nu tikros pirties gal ne. Bet pliur labai noriu  :unsure: 

Mylima gerklė vėl užsidegė. Kaip nelaukiau aš jos  :huh2: matyt vis tiek teks operuot jei taip dažnai vis užsideginėja..

Atsakyti

Taigi vykstame į Anykščius vikunijos čiūpyt ir valgom Vilnius SPA.

Atsakyti

Reik daugiau chebros, kažkaip 4 vnt per daug intymiai😀 ir per brangiai

Nu ir savaitgalių kažkaip neliko normaliai...

Atsakyti

Ai nu, Anykščiai visai faina būt

Atsakyti

Nu. Ir 4 vnt. bus pilnas ekipažas 

Aš kaip tik priduodi šeštadienį kraują ir galiu važiuot vikunijos čiūpyt.

Darom?

Atsakyti

Nu. Ir 4 vnt. bus pilnas ekipažas 

Aš kaip tik priduodi šeštadienį kraują ir galiu važiuot vikunijos čiūpyt.

Darom?

Šeštadienį Restar negali. 

Atsakyti

Kaip tik galvojau praeitą savaitę, kad gal reiktų pirties :D Tik tų savaitgalių ribotas skaičius :B 

Šiandien nusileidau kraujo, ta proga teko užvertus kojas pagulėt :B 

Restar, gal tu B grupės vitaminų pavartok?

Atsakyti

Aš suskaičiau, kad jai ryte reikia kažką sužiūrėt, ir vakare. Ar ne taip?

Atsakyti

ši šeštad ir aš negaliu

Atsakyti

Nu man tai nepatinka pramogų metu smarkiai apsiriboti.  Kaip jaunystėj-grįžti iki 12 :D​ 

Atsakyti

;)

Atsakyti

Aš tai noriu su nakvyne, kad bent parai atsijungt. Aišku, pasitenkinsiu ir mažesniu :). Sakau, man sugadinta visa diena, kai šeštadienį turiu 8 būt viešbutyje, grįžtu po 9, o jau po 16 val vėl ten turiu būt. 

Kažką pavartot reikia turbūt, bet tai reikia sugalvot ką. Nepatinka, kad man vėl fiziškai kūną po treniruočių ėmė skaudėt, nors lyg niekuo jos ten neypatingesnės. O jaučiuosi kaip sudaužyta.

O Katuko išsivadavimas iš nuovargio labai smagiai susiskaitė.

Aš atradau mažų prošvaisčių savam tuneliuke, jau vien sugalvoti ko norėtųsi (net jeigu tai niekada nebus realizuota) mane pradžiugino. Susiėmiau, pridariau kalną virtinukų, pabėgiojau namie, kol su broliu šnekėjua, kad veltui laikas neitų, tada prasiėjau ratuką per lietų sparčiu žingsniu, šio to papirkau Rimi, ką galėsiu mergom į dėžutes įdėti - jau vienu galvosūkiu mažiau.

O dabar dirbsiu iki pergalingos pabaigos tai, kam dieną negalėjau susikaupt  :B .

Atsakyti