Šiandien kaip tik kalnas lietinių prikepta. Su pora didelių keptuvių. Jeigu reikėtų vieno kito, gal ir verta pirkti, o kai daug, o dar keliom dienom, tai nėra sunku ir išsikept. Ypač, kadangi tuo beveik visada vyras mėgsta užsiimt
. Bet šiandien ryte teko ir man pastovėt prie keptuvių, nes jis vežė žmogelį su ramentais į mokyklą. Buvo progos pasireikšt draugų gerumui
- kas kuprinę, kas ramentus neša, kai lipa laiptais, kas padeda valgykloj maistą nusinešt
. Bet pirmą kartą pamačiau savo vaiką su juodais paakiais... Nu nepaprasta jam ne vieną kartą per dieną į 4 aukštą užlipt. Sakė, daugiau neis į tas pamokas, kur 4 aukšte. Į dailę mokytoja net neleido eiti, nes ten reikėjo leistis ar tik ne į "katakombas", ypač siaurais laptais. Tai leido sėdėti kažkur kitur, davė užduotį ir leido vienam draugui būti kartu, tie "vaskinosi", kuris bus tas draugas
. Dailės mokytoja jo iš top 5etuko geriausių mokytojų.
O ramentų nepirksiu aš, yra pasirinkimas, kokus ir iš ko skolintis. Ne dėl to, kad neišgalėčiau susimokėti, tiesiog, kam tuos daiktus pirkti, apsikrauti ir pan. Dičkis labiau mėgo pažastinius, šitas išsirinko alkūninius.
Niuma - jeigu turėsi kokią konkrečią mintį, kur ir kada Kaune norėtum nueiti - duok žinią. Aš kol kas nieko neplanuoju, bet gal pavyktų kas nors daugiau mažiau spontaniškai. Šis šeštadienis tai mokymams skirtas - ryte ir vakar turėsiu nuvažiuot technikos susitvarkyt, tai kaip ir sugadinta diena...
Lusasita
.
Tiesa, vakar vakare bent viena gera žinia buvo - visgi draudimas po antro rentgeno pripažino mažės lūžį ir pervedė išmoką. 500 eur - jau cielas turtas mergičkai. Tik aš ne visus jai duosiu savo nuožiūra leist
. Dėl šito kojos piršto irgi po rentgeno parašyta - galimas lūžis. Bus būtina kartoti. Tai arba gaus, arba ne.