Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kinas neblogai nuskambėjo, bet kinui man reikia fainos kompanijos. Vyras arba negrįžta namo, arba keičiamės su maisto gamyba. Mano draugas dabar bekojis, o jo sesė - susiraukėlė, nebus man smagu kartu eit. Su draugėm prastoki reikalai. Bet čia gal išsprendžiama, tik reikia užsimanyt.

O šalia kino, man dar suskambo Kaunas :). Galima irgi kokių pramogų prasimanyt netoli. Mums jau pramoga ir pavalgyt ne namie.

Atsakyti

Kaune Megoj yra - Visų šalių virtuvė atsidarius. Ne per brangus meniu.  Tiesiai prie akvariumo vietoj kažkurios picerijos. Ir Lindon Grillis. Valgom arba ten, arba ten. Man ryt paskutinė izoliacijos diena. Ir aš su tavim tikrai nueičiau į filmą savaitgalį, nes nepamenu, kada pati buvus. Čia tuo atveju, jeigu ne su šeima važiuosi ;) 

Tarp kitko, man pačiai vyras šizndien pasakė- jei nesistengtum tiek kontroliuot visko ir vadovaut visur, pačiai mažiau galvą skaudėtų...

Dar tarp kitko- Vilius vakar užsisakė Kijevo kotletų irgi. Pati negaminus ir neplanuoju jų daryt, bet užsakyt galiu :) 

Atsakyti

Restar o kur užsakinėji?

Nu mažum ten dar ko gero yra, ne vien Kijevo kotletų?

Atsakyti

Yra. Jau ne kartą užsakinėjau iš ten nuo pandemijos. Bet maniškiams tie kijevai kažkas tokio. Kai reikėjo dičkį palikt lūžusia koja namie, o mes iškeliavom - buvo išganymas. Išbandysiu lazaniją dar ir salotas. Man daug pigiau, negu pirkti maistą į namus porcijom min po 5 eurus žmogui.

Va čia: https://www.facebook.com/Sociai.lt (anksčiau vadinosi Kijevai ir kibinukai). Į namus atveža nemokamai gal nuo 30 eur aba šalia manęs į tokią parduotuvėlę, gal ir dar kur nors, nežinau.

Esu užsakinėjusi dar žemaičių blynus. Bet jie pas juos jau ir iškepti. Tai iš karto valgymui gal nieko, o šaldymui man nepatiko. Kažkur kitur buvau pirkus tik paruoštus ir užšaldytus, nekeptus, patiems reikia išsikepti, tai buvo skanesni visiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 balandžio 2022 - 14:31

vaa reik lietiniu užsakyt, vaikis mano mėgsta o aš taip tingiu kept

Atsakyti

vat  ir as laukiu, kada cia i ta zmogu atvirsiu ir megzt  pradesiu...  bet uztat  maciau  neapsakomai laimingas akis,  lengvute sypsena  ir lietuviskai  istarta ACIU  Ukrainos  pabegeliu  centre... vyras irgi be galo  laimingas buvo, o ypac kad  puse palovio  atsilaisvino

Atsakyti

Šiandien kaip tik kalnas lietinių prikepta. Su pora didelių keptuvių. Jeigu reikėtų vieno kito, gal ir verta pirkti, o kai daug, o dar keliom dienom, tai nėra sunku ir išsikept. Ypač, kadangi tuo beveik visada vyras mėgsta užsiimt :). Bet šiandien ryte teko ir man pastovėt prie keptuvių, nes jis vežė žmogelį su ramentais į mokyklą. Buvo progos pasireikšt draugų gerumui  :wub:  - kas kuprinę, kas ramentus neša, kai lipa laiptais, kas padeda valgykloj maistą nusinešt  :wub: . Bet pirmą kartą pamačiau savo vaiką su juodais paakiais... Nu nepaprasta jam ne vieną kartą per dieną į 4 aukštą užlipt. Sakė, daugiau neis į tas pamokas, kur 4 aukšte. Į dailę mokytoja net neleido eiti, nes ten reikėjo leistis ar tik ne į "katakombas", ypač siaurais laptais. Tai leido sėdėti kažkur kitur, davė užduotį ir leido vienam draugui būti kartu, tie "vaskinosi", kuris bus tas draugas :). Dailės mokytoja jo iš top 5etuko geriausių mokytojų.

O ramentų nepirksiu aš, yra pasirinkimas, kokus ir iš ko skolintis. Ne dėl to, kad neišgalėčiau susimokėti, tiesiog, kam tuos daiktus pirkti, apsikrauti ir pan. Dičkis labiau mėgo pažastinius, šitas išsirinko alkūninius. 

Niuma - jeigu turėsi kokią konkrečią mintį, kur ir kada Kaune norėtum nueiti - duok žinią. Aš kol kas nieko neplanuoju, bet gal pavyktų kas nors daugiau mažiau spontaniškai. Šis šeštadienis tai mokymams skirtas - ryte ir vakar turėsiu nuvažiuot technikos susitvarkyt, tai kaip ir sugadinta diena...

Lusasita :4u:​ .

Tiesa, vakar vakare bent viena gera žinia buvo - visgi draudimas po antro rentgeno pripažino mažės lūžį ir pervedė išmoką. 500 eur - jau cielas turtas mergičkai. Tik aš ne visus jai duosiu savo nuožiūra leist :B . Dėl šito kojos piršto irgi po rentgeno parašyta - galimas lūžis. Bus būtina kartoti. Tai arba gaus, arba ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 balandžio 2022 - 15:50

Va kas mane įkvepa šiandien :).

Priedas  megzt.png   610,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Spalvos. Ir daug. :wub: 

Visom nuvargusiom, nusivariusioms :4u:  aš kaip tik vakar pagavau save galvojant, kad gi mano letarginis nuovargis yr dingęs :bigsmile:  bet mankštų tai verkiant reik.

Atlikau dar vieną evakuacinį reisą....bet kažin ar šiandien pamegsiu, to baisaus nuovargio gal ir nėr, bet vistiek kažko nuvargau, gal nuo daiktų tampymo...

Ir regėjimas plę kritęs visai, jau net vairuojant į tolį vaizdas liejas :oh:  ne mirtinai, bet vistiek tenka prisimerkti, nuo to veido raumenys įsitempia...

Apie kokias tai pramogas, važiuojant sugalvojau, kad gal mums pirties reikia :lol:  kol visokie daržai neužklupo

Atsakyti

o ką, gi galima ir ne vieną kart metuose pirtintis :)

Atsakyti

Ne nu - pirtis, arba užsienis tik su megzėjom - PATS pačiausias poilsis ♥.  Nedrįsau net pasvajot, nes mes tokio rimtos moterys, turim tradicijas ir jas retai keičiam :). Aš tai labai labai labai už! Ar būtų dar norinčių?

Atsakyti

aššš aš aš

Atsakyti