Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, įdomumo dėlei gal pasitikrink kalį, magnį, natrį. Gal ir ne į temą, bet kolegei po covid buvo kalio trūkumas. Kai pasakojau, kad vestibiulerinis aparatas sutrikes. Gal tris savaites važinėjo lašelines lašintis, kol atstatė. Gytį irgi vis žadu pas gyd užregistruot- užeinz miegai ilgi. Ir paauglystė, bet matau, kad ir po to gali būt kraujas nusilpęs. 

Pirties labai noriu. Savaitgaliai riboti. Bet gal gegužės 14-15?

Šis atpuola. Paskui Velykos. Paskui 2 implantus turėčiau gaut. Pagal paskutinį kartą- bijočiau iš karto planuotis išvykas.

Bet jeigu per toli- planuokitės greičiau ;) 

Atsakyti

man tai patiktu tas geguzinis

Atsakyti

Aš nieko nenoriu tirtis  :B . Būtų dar vienas rūpestis, užtenka man čia ir privalomų reikalų. Pamiršau paskambint gydytojai dėl bernužėlio, reikia siuntimo ir registruot pas traumatologą, kad po 2 sav patektume... Dukrai reikia vėl siuntimo pas endokrinologę. O aš... jau pamiršau, ar turėjau pas ją būti, ar dar turėsiu, visiškai nebesiorientuoju, popieriuką pamečiau, kitur neužsirašiau... Tai ir vėl REIKIA skambint į polkę, pasiklaust, jeigu praėjo laikas - vėl registruotis iš naujo po kokių poros mėnesių... Ir dar yra būtinų pasitikrinimų, ale atmintis tuo klausimu visiškai sušlubavo, tai skirsiu tam laiko, kai bus ramiau. Reikia susirast ir panangino pagert. Neurorubinas irgi kažkur mėtėsi.

Gegužę daržai rūpės man sode :). Bet prie manęs nesiriškit, aš prisitaikau, kai labai noriu.

Atsakyti

Oj, aš be kalendoriaus- nei iš vietos. Neatsiminčiau visko. Penktadienį-peties echoskopija. Antradienį traumatologas. Ketvirtadienį Gyčiui kraują patikrint nusprendžiau, Emiliui 6 metų skiepas. Penktadienį man burnos higiena- tiek per dvi dienas naujai visko prisiregistravau. Siuntimą echoskopui irgi gavau. Myliu  savo gyd. 

Jūs dar ir sriubas Vilniuj galit susiorganizuot :) iki pirties. 

Atsakyti

Nu tai ir aš niekur be kalendoriaus. O vat poliklinikoj nesusivedžiau iš karto ir šūds. Ne visada ir į kalendorių pasižiūriu laiku :).

Reikia įsivest, kad šeštadienį šakotį paimt iš Benedikto turgaus. Atsimenat, apie tortus diskutavom? Tai va - levelis, leidau sau nieko nekepti. Aišku, kitas levelis, kad vos iš viso nepražiopsojau didžiojo vaiko gimtadienio, vakar pasakė, kad jau pirmadienį, tai suskubau užsakyt, nes žinojau, kad nori būtent šakočio.

Atsakyti

Dar viena naktibalda :) aš jau beveik sekmadieniui filmą išrinkau, bet, suprantu, kad sekmadienis irgi užimtas pas tave. 

Atsakyti

Naktibaldai kūrybinis įkvėpimas naktį, kai viskas aplink nurimsta... Naujienlaiškį kuriu...

Atsakyti

Baldutės  :wub: 

Mezgiau!

Atsakyti

Prabusit vėl ties link 12???

Atsakyti
Nea, link 12 jau kokia trečia kava geriama biggrin.gif

Nekepinti virti grikiai patroškinti su kepintom morkom, svogūnais ir brokoliais yra laaaabai skanu smile.gif Nu aš čia pusryčius nesenai pavalgiau.
Atsakyti

Na, tikrai, dvi kavos, pusryčiai ir baigta skaityti knyga. Galima eiti išsipakuot daiktų :rolleyes: nedaug, kokie 200 litrų :wink:  šįkart parsivežiau visokias karantinines atsargas :lol: 

Ai, beje, gavau užsakytą toršerą. (Alandeko, prieš pora savaičių) nepaisant to, kad vietoj deklaruotų 160 cm aukščio yr visi 180, kas yra sveikintina, jis man labai patinka ir pritinka!

Atsakyti

As tas kitas 12, kai jau tik aš kavą gerigeriu, turėjau raumeny.

Atsakyti