aš manau tiktų
paknisau-pigiausia pas siulu damą dabar
Niuma . I feel your pain... Vakar kosinčią mažę pasilikau namie, be tempos ir skauda gerklę, tai ir tas kosčiojimas nuo dirginamos gerklės. Šiandien išstūmiau į mokyklą, nes paskutinis standartizuotas testas. Covid greitasis neigiamas. Žinau, net kada peršalo - kai jai buvo nešalta ir parėjo be kepurės ir šaliko, o buvo tikrai bjaurus oras... Ryt papildoma tikybos pamoka, kitą savaitę 2 koncertai, vienas su choru, kitas su senosios muzikos ansambliu Valdovų rūmuose, su senovinėm puošniom ilgom suknelėm, 6 mergaitės, ją vienintelę pasikvietė iš 4tokų ir individualiai mokė to sudėtingo repertuaro... Tai užduotis - atkočiot ik antradienio
. (ta prasme, tai per karantiną gyvenimas buvo daug paprastesnis, užtat kitom - ne
)
O kur nori, kad mažius stotų? Kokią LSMU ar kur?
Jau neužilgo ir maniškių stojimai. Pasistengsiu kažkaip nestresuoti šiemet dėl to, nes šįkart nesu garantuota, kad tai tikrai geriausi sprendimai būtų šitiems vaikams, jeigu įstotų.
Vakar ne 0,5 val, o 1,5 numigau bendrajame šeimos kambaryje, tik brolis prižadino. Iš paskutinių jėgų "pagaminau" valgyt - pašildžiau kijevus ir praplėšiau korėjietiškų morkų poką, pakimarinau ir 11 vėl išlūžau. Megzt tai nesimezga man tokios būsenos, net jeigu laiko yra. Ir duona nesikepa . Bet šiandien tikiuosi grįžt į doros kelią.
Qqutė tai veda iš doros kelio. Noriu aš tų Opalų. Bet be šansų man turimus kojininius sumegzt artimiausiu metu... Reikėjo švilpt preš perkant, gal būčiau prie kompanijos paprašius kokį 1 kamuoliuką prigriebt...
O tai jei pasivažinėjai smagiai, tai ko baisu
Ligoniams kaip ateina tos ligos, taip ir praeina. Eilinės. Tai neleiskim neeilinėm ateiti
Kažkokia š nuotaika.. gal dėl oro ir toks jausmas, kad kažką pamiršau
ką turėjau būtinai atlikt ir neatlikau. Nu. Kai prisiminsiu, tai bus dar šūdinesnė nuotaika.
Pf, man dar ir dabar pasitaiko, kad bėgį nepataikau arba užgęstu. Bet mano mašinoj kažkoks navarotas yr, kai va taip užgęsti pradedant judėt, tai vėl išmynus sankabą užsikuria be rakčiuko sukiojimo
Nu bet jo, ten egzamine tai bele koks š laikomas klaida
Plę, pasijaučiau visiška pensininke.... teisėms 27 metai .... vairuoju intensyviai biškį mažiau
gal kokie 15 tik.