Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš manau tiktų

paknisau-pigiausia pas siulu damą dabar :)

Atsakyti
Galvojau ligos baigėsi. Vakar mažius grįžo iš darželio 38,3. Šeštadienį jam turėjo būt stojimo testas į pirmą klasę. Ryte irgi šiltas. Greitasis neigiamas. Stebėsiu. Palikau Vilių namie. Vyriškiui irgi mažai darbo. Karaliaus visi.
Išvažiavau į darbą. Nes kita savaitė vėl turbūt teks nuotoliniu. Bent dalinai.

Vakar vieną rankovę užbaigiau. Kitos - pusę. T.y., prailginimą padariau, liko stulpeliai. Bet geras akis mezgu persuktas, tai nevakarojau ilgai.
Atsakyti

Niuma  :4u: . I feel your pain... Vakar kosinčią mažę pasilikau namie, be tempos ir skauda gerklę, tai ir tas kosčiojimas nuo dirginamos gerklės. Šiandien išstūmiau į mokyklą, nes paskutinis standartizuotas testas. Covid greitasis neigiamas. Žinau, net kada peršalo - kai jai buvo nešalta ir parėjo be kepurės ir šaliko, o buvo tikrai bjaurus oras... Ryt papildoma tikybos pamoka, kitą savaitę 2 koncertai, vienas su choru, kitas su senosios muzikos ansambliu Valdovų rūmuose, su senovinėm puošniom ilgom suknelėm,  6 mergaitės, ją vienintelę pasikvietė iš 4tokų ir individualiai mokė to sudėtingo repertuaro... Tai užduotis - atkočiot ik antradienio  :B . (ta prasme, tai per karantiną gyvenimas buvo daug paprastesnis, užtat kitom - ne :))

O kur nori, kad mažius stotų? Kokią LSMU ar kur?

Jau neužilgo ir maniškių stojimai. Pasistengsiu kažkaip nestresuoti šiemet dėl to, nes šįkart nesu garantuota, kad tai tikrai geriausi sprendimai būtų šitiems vaikams, jeigu įstotų.

Vakar ne 0,5 val, o 1,5 numigau bendrajame šeimos kambaryje, tik brolis prižadino. Iš paskutinių jėgų "pagaminau" valgyt - pašildžiau kijevus ir praplėšiau korėjietiškų morkų poką, pakimarinau ir 11 vėl išlūžau. Megzt tai nesimezga man tokios būsenos, net jeigu laiko yra. Ir duona nesikepa :(. Bet šiandien tikiuosi grįžt į doros kelią.

Qqutė tai veda iš doros kelio. Noriu aš tų Opalų. Bet be šansų man turimus kojininius sumegzt artimiausiu metu... Reikėjo švilpt preš perkant, gal būčiau prie kompanijos paprašius kokį 1 kamuoliuką prigriebt...

Atsakyti

Ligoniams ir jų mamoms :4u: 

Atsakyti

Niuma  :4u:  :4u: 

Restar  :4u:  :4u: 

Aš jau beveik sveika. Galima bus toliau judint remontą. 

Dangų temdo tik anytos gąsdinimai dėl vaikų teisių. Vis rašinėja, grąsina, gąsdina. Oh bijau palūžt  :(​ 

Atsakyti
Oj, ne ne. Mes niekur aukštai nepjaunam su mokyklom. Čia į tą pačią eilinę katalikiška gimnazija, kur visi ėjo, ir kuri mokama, bet ne tūkstančiais. Tik ten pradinė atskirta nuo didžiosios, tai man tas patinka. Ir paruošia gerai. Emilis šiaip gudrus, matau, tai būt gerai, kad į ją eitų. Aktyvus labai, bet jei jį sudomins, tai suvaldys.
Atsakyti

Restar tai kad man kai užeina staiga tai nei švilptelt nespėju nei nieko :D atsipeikėju tik jau kad yr  :B 

sveikatos ligoniam  :4u: 

pasivažinėjom smagiai su vėjeliu :)

jau ir nedaug liko tų pamokų, baisu darosi  :unsure:​ 

Atsakyti

O tai jei pasivažinėjai smagiai, tai ko baisu :hmm: 

Ligoniams :4u:  kaip ateina tos ligos, taip ir praeina. Eilinės. Tai neleiskim neeilinėm ateiti :4u: 

Kažkokia š nuotaika.. gal dėl oro :hmm:  ir toks jausmas, kad kažką pamiršau :hmm:  ką turėjau būtinai atlikt ir neatlikau. Nu. Kai prisiminsiu, tai bus dar šūdinesnė nuotaika.

Atsakyti

baisu nes vistiek visokių situacijų atsitinka, o mokytis laiko nelabai jau liko :)

bet vistiek smagu  :D​ 

Atsakyti

Visokių situacijų atsitinka ir nevairuojant.

Gali imti papildomų pamokų, jei matai kad trūksta praktikos. Mūsų dukros ėmė. Ir vistiek iš pirmo karto neišlaikė :D  bet iš antro išlaikė. Ir va jau kaip asai, trečius metus važinėja

Atsakyti

oho nu iš antro visai kaip ir neblogai :)

o situacijų nu pvz pasimetu kai reik į žemesnį bėgį perjungt :D arba kai užgestu kur ikalnėj prie sankryžos :) nu bet kaip nors

Atsakyti

Pf, man dar ir dabar pasitaiko, kad bėgį nepataikau :D  arba užgęstu. Bet mano mašinoj kažkoks navarotas yr, kai va taip užgęsti pradedant judėt, tai vėl išmynus sankabą užsikuria be rakčiuko sukiojimo :D 

Nu bet jo, ten egzamine tai bele koks š laikomas klaida

Plę, pasijaučiau visiška pensininke.... teisėms 27 metai :blink:​ .... vairuoju intensyviai biškį mažiau :rolleyes:  gal kokie 15 tik.

Atsakyti