Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vis tik ėjom į mokyklą, testą rašė, nes nebekarščiavo, o nieko papildomai neišlenda. Sakė, viską žinojo. Pvz., grįžtant namo mano vaiko monologas:

Buvo metematika:
 50+10. Easy. 60.
O žinai, kiek 60+60? 120.
O 120, tai dvi minutės. Nes minutė turi 60 sekundžių...
Va tokie jo pokalbiai :) 
Planuoja 6klases, apie 140 vaikų. Norinčių, kaip visada daugiau, bet apie gegužės vidurį žinosim ar patekom. Turim tokį pranašumą, kad daugiavaikiai ir kad trečias vaikas į tą mokyklą (maždaug trečdalis vaikų su brolisis/sesėm), tai paildomų taškų prisideda. 
Atsakyti

Gudrutis Emilis :). Beje, pagrandukai ir būna gudriausi :). Man mūsų mažė pergreit protinga pasidarė.... Kai norisi to naivaus mažumo... Maniškė niekur nėjo, pas tikybos mokytoją sutarėm per atostogas eiti. 

Buvau paleisti mokymus , pusiau zombio būsenos, iš ten į Benedikto turgų užsakyto šakočio. Pirmas mano apsilankymas ten. Ten tiems, kas pinigų neskaičiuoja. Nuvariau į savo pažįstamą Kalvarijų turgų apsipirkti, tada į Lidl, vyrui teko 4 maišus užtempt, aš tik šakotį parsinešiau.

Papusryčiavau, va, po visų žygių, ir noriu miego...

Atsakyti

Aš irgi buvau Benedikto turguje. Vyras šašlų ekspromtu užsimanė, o ten marinuoti visai neblogi. Ir mėsą ten beveik visada perku. Šiandien dar ir daržoves susirinkau salotoms. Tos tai iš tikrųjų brangios. Bet patinka man tas turgus, kaip kokioj Ispanijoj :wub: 

Emilis koks gudruolis :4u: 

Man jau ramu su mokyklom, nes irgi buvo užknisę, jau trečią mokyklą turėjom susirast, kuri mums nepriklauso :B Šitoj vis dar patinka, su mokslais jau įsivažiavo po šoko rudenį. Dabar klasėj ketvirta. Tai aš labai happy :)​ 

Atsakyti

Aš pro Tymo turgų tik praeinu ;) O Benedikto - fajnas!

Atsakyti

Dėkui dėkui :) nu čia liaupsės Emiliui, bet man pačiai smagu. Kaip sakom, nors vienas iš vaikų saviugda užsiima. Nupirkau Batuotą katiną ir Tris paršiukus spausdintom didžiosiom raidėm ir skiemenimis parašyta. Pats pasiima ir mokosi skaityt. Man čia iš fantastikos srities toks žingeidumas :D Aišku, būna, kad greitai pavargsta, būna -ilgiau paskaito. 

Atsakyti

Nu vat...

Pirkau...

Siūlų....

Bet...

Nežinau...

Žodžiu, idėja buvo a la tokia. Be aplikacijų tik.

Priedas  received_1086371725252105.jpeg   138,52KB   0 Parsiųsta kartų

Spalvos panašiai, gal ne tokios ryškios.

Pirkau tokių. Sudėtis bais faina. Biškiuką iškreipia aišku fotikas. Blanki alyvinė ir a la mėta :hmm:

Priedas  received_714079653289877.jpeg   239,35KB   0 Parsiųsta kartų

Bet grįžau namo. Ir kažko man nebepatinka tos spalvos. T.y. ne tos! Reik žalsvos ir riužavos. Nu vat cotonmerinas dropsų gal geriau derėtų :hmm:

Priedas  Screenshot_20220409-194409_Samsung Internet.jpg   120,56KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20220409-194338_Samsung Internet.jpg   140,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pavyzdy- ramesnės spalvos.

Prasimegzk mėginuką, kad jau vis tiek siūlus pirkai. O gal visai žaismigai gausis ir iš tų, kuriuos turi. Gal patiks :) 

Atsakyti

Geras tas derinys, neprisirišk prie pavyzdžio :4u:​ 

Atsakyti

Katuk, nesiblaškyk, nusipirkai siūlus ir megzk. Nes kur kitur juos dėsi? Kaip suprantu, čia dar negimusiam užsakovui? Tiks jam, garantuoju :). (Nors aš asmeniškai rinkčiausi ką nors kukliai skandinaviško, ne tokių spalvų, bet nemezgiau jokio pleduko gyvenime, tai man tik tylėt :D). 

Atsakyti

NegimusIAI  :D  ir ne užsakovui, o tipo dovanų. Ir visai ne skandinavei- amerikonkai  :D 

Spalvos šiaip gražios. Ir sudėtis kaip sakiau gera, 40 merino, 44 medvilnės, 16 kašmyro, a la virvutė. Bet kažko mano mintis sako, kad tai šachmatinei idėjai labiau tiktų tie žali/ružavi. Na, dėl stiliaus. Norisi kažko nestandartinio, ne kaimietiško, ne banalaus. Iš principo. Kad pati save pagirčiau, nes iš ten pagyrų ir padėkų sunkiai sulauksiu. Kad būčiau patenkinta ir taškas. :D 

Vyrs leido šiaip ir cotonmerino papirkt. Bet kąžinau, aš jo nečiupinėjus :hmm:  ar jis man patiks... ir siūlų dama jau be nuolaidų.... kitur spalvų nėr....

Plę, kokios š kančios :D​ 

Atsakyti

Dropsų cotton merinas labai fainas megzti ir šiaip malonus siūlas. Aš turiu megztinį, tai mezgant taip gražiai sugulė siūlas, kad kurį laiką net neskalbus nešiojau, bijojau, kad gal tįs ar trauksis, o atrodė gražiai. Bet ir išskalbus nieko neatsitiko.  Nors lyg kažkur skaičiau kad kai kurios spalvos apsivelia. Mano toks marguliuotai pilkas (Nr 19), tai neblogai nešiojas.

Atsakyti

Ai, šiandien dar pameditavau... su šeima pasitariau.... ir užsisakiau cotonmerino :D  bet jei gausiu vėl lievas spalvas....numegsiu du  lievus pledukus :lol:  aš gi taip moku

O šiaip tai tokia š... nuotaika lygioj vietoj... kroviau tuos savo daiktus su kažkokiu akmeniu ant kupros. Taip slegia tie pilni kampai... visokio š :oh:  atrodo ir geri daiktai, bet suprantu, kad naudojami gal kartą per metus. Nu ir taip sunku taip sunku, nes ir išmest gaila ir laikyti nėr prasmės. Norėjau rašyt, kad reiktų išmokt pamoką kitai rotacijai, bet žopoj čiūjū, kad kitos tai jau ir nebus....nu pakaupsiu turtus dukrų kraičiui, bet ale irgi-gi žinau, kaip ten būna, kai senesnė karta bando atsikratyt visu tuo kaupiamuoju bagažu :D 

Atsakyti