Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sūnus per pusmetį antrą kartą. Šį kartą su normaliais gripo simptomais vieną dieną, kai net raumenis skaudėjo.

Aš su dukra ir sirgom, ir skiepijomės, tai gal ir kovoja imuniteto sargybiniai viduriavimu. :)

Vyrui irgi buvo kovidas be simptomų, bet kol kas jam viskas gerai.

Atsakyti

A jo, qqtė klausė, koks kardiganas.

Tai Woodfords

https://www.ravelry....brary/woodfords

Visai nenuobodžiai mezgas kažkaip ten, kartu su apykakle nuo viršaus. Bet užtat sunku numatyt dydį, ir aš gerokai per didelį pasirinkau, supratau tai tik kai iki pažastų daėjau. Tai numestas ir laukia permezgimo. Labai kažkaip siūlai modeliui tam tiko, tai ir norisi išpildyt

Atsakyti

A jo, qqtė klausė, koks kardiganas.

Tai Woodfords

https://www.ravelry....brary/woodfords

Visai nenuobodžiai mezgas kažkaip ten, kartu su apykakle nuo viršaus. Bet užtat sunku numatyt dydį, ir aš gerokai per didelį pasirinkau, supratau tai tik kai iki pažastų daėjau. Tai numestas ir laukia permezgimo. Labai kažkaip siūlai modeliui tam tiko, tai ir norisi išpildyt

Gražus  :yahoo:  

Galima schemutę?

Atsakyti

ai aš nebemegsiu nieko iš to siulo, matyt labdarai atiduosiu, nesmagus koks man jis

žodžiu atsiminiau kad žadėjau sau blue sand cardigan iš cotton merino likučiu su baltu megzti

nu tai ir megsiu kai jau likučius turėsiu (t.y. kai laukiantiem eilėj vaikiam po megztinį numegsiu)

Atsakyti

Kokio siūlo nebemegsi?

Man kilo dar vieno kaŠmyro poreikis. Renkuosi SPALVĄ: RUSVA, RUSVAI RAUSVA, TURKIO arba MĖTINĖ.

Atsakyti

Gadget3 nu buvau nusprendus pataupyt ant vaikų :) cotton gold papirkau galvojau paeis..du kart pamėginau pradėt. Nerimta. Prataupiau žodžiu:)

Atsakyti

Jamk rusvai rausvą. Kai apsigalvosi perpirksiu :)

Kur tu čia akis ganai?

Man prasidėjo baisus poreikis ryškių gyvų spalvų. Net skauda kaip noriu oranžinės, raudonos, geltonos...gyvensiu?

Atsakyti

Man patiktų rusvai rausva :rolleyes:  :D  

Schemutė kažkur laisvai prieinama. Surasiu, kur nukišau ir galėsiu duot :P​ 

Atsakyti

Qqtė grįžo į gyvenimą pavasariui :D 

Aš tai buvau vėl atsidarusiam vietiniam sporto klube :showoff: daržas vadinasi :hihihi:  šįkart buvo treniruotė "šiltnamis". Pritūpimai, pakėlimai, pratimai rankoms ir užpakaliui. 

Gal net ką ir pasėsiu šįmet daugiau, ne vien tik garstyčias :D 

Laikrodis mane gyrė be perstojo  tai "ėjau" tai "bėgau", buvo ir "dviratis". Galų gale davė prizą :D 

Atsakyti

Jamk rusvai rausvą. Kai apsigalvosi perpirksiu :)

Kur tu čia akis ganai?

Man prasidėjo baisus poreikis ryškių gyvų spalvų. Net skauda kaip noriu oranžinės, raudonos, geltonos...gyvensiu?

Įkalbėjottt.

Man patiktų rusvai rausva :rolleyes:  :D  

Schemutė kažkur laisvai prieinama. Surasiu, kur nukišau ir galėsiu duot :P​ 

Abidvi.

Schemūcios laukiu.

Za kompaniju irgi gražią papurkau, jaučiuos kavos su virbalais pagėrus.

PS šiandien kaimynutės dukra atėjo ant pamegzt  :wub:  :wub:

Atsakyti

Gaminu rizotą.

Atidariau vyno :alc:  

gerai, kad laikrodis nesupranta :pleasantry: 

O į rizotą tai dar pridėjau tokių gražiai spalvotų kalafiorų :victory2: . lidle pirkau, rinkinukas iš dviejų-violetavas ir skaisčiai žalias, salotinis sakyčiau. Kokia spalvinga vakarienė gavos :wub: 

ir tas vynas taip ant plepesių patraukė :D 

Atsakyti

Uoj katuk biškį net žvygtelėjau dėl laikrodžio.

Man vieną blauzdą skauda. Vakar skyparke tiesiog laiptais palipinėjau:)

Atsakyti