Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk :4u: .

Nemėtyk gerų daiktų, atiduok ukrainiečiams. Aš seku visokias čia pagalbos grupes, daug ko prašo žmonės, įsikelia į tuščius butus. Arba dažniau naudoti pradėk.

Bus puikūs pledukai, dar nebuvo kitaip.

O kitą kadenciją gal gi kokią padoresnę šalį gautumet.

Atsakyti

Restar, nežinau su ta pagalba... man kažkaip ne visai smagu padėvėtus visokius daiktus iškišti :ax:  tuo labiau, kad tai ne pirmo būtinumo daiktai, pvz lėkštė vaisiams... torto kepimo forma, koks nors makaronų samtis ir panašiai. Ta prasme, daiktai ir neskirti naudoti kasdien. Čia iš mandro gyvenimo prisipirkta, arba iš dvigubo gyvenimo, kai reikia abejuose namuose.

Padori šalis, sakote :hmm:  :D turiu įtarimą, kad mano vyrs gali išvis darbovietę pakeisti :rolleyes: 

Baigiau liemenę. Reik išskalbt, bet visumoj man patinka, tikiuosi, nepages po skalbimo. Dabar reik biškį pataisyt dukros juodą kardiganą, nutrumpint rankoves, labai tysta, ir sagas persiūt, nupirkau naujas. O tada tikuosi sulaukti siūlų siuntinio ir pradėt adijalų epopėją :D  ir toliau kažkaip jokių norų.... reiktų kokio mėgstamo vasarinio megztuko, ber gal ir nereiktų... tai gal paardysiu per didelį pradėtą kardiganą, džinsinio tvido, ir pamegsiu iš naujo. Gal gi netaps dar vienu vietos užimtuku :D 

Atsakyti

Katuk, tu tai mėgėja prisikomplikuoti savo mintim gyvenimą :D. Ale man reikia pasižiūrėt į veidrodį irgi  :B . Man net rūbus nefaina atiduot, nors pati džiauguosi gavusi vaikams. Aišku, beveik jau niekas neatiduoda, tik mažė dar gali nešiot atiduotus. Daiktams dar yra stodelės DĖKUI. Nu, jeigu tikrai nereikia. Bet vardini čia tokius neperdaug vietos užiimančius daiktus :). O torto kepimo forma g praverčia vis tiek, kad ir nedažnai :).

Lauksiu taviškės liemenės pasirodymo  :4u: .

Aš biškutį mezgiau savo medvilninį. Patinka man labai faktūra, bet taip sunku mezgt, palyginus su vilna, nu taip be smagumo mezgasi. Ale bent truputuką pasistūmėjau.  O kadang ir siūlo trūkumą prognozuoju (r nebėra pasipildymui), tai gali būti trumparankovė bliuska :).

Ai, o vyro galimybė keisti darbą intriguoja, netikėta kažkaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 balandžio 2022 - 09:13

Kepimo forma praverčia :D 

Turiu

Kekso kepimo forma silikonas 2vnt

Duonos kepimo forma-2vnt metalas+1 keramika

Torto kepimo forma didelė metalas 2 vnt

Torto kepimo forma maža-2vnt

Pyrago kepimo forma silikonas-3 vnt

Pyrago kepimo forma metalas 2 vnt

Keksiukų kepimo forma silikonas 2vnt (po 6)

Keksiukų formelės metalas-daug :D  seniai skaičiavau  gal kokia 16 :hmm: 

Dar turiu skardų įvairaus dydžio stačiakampių kokias 5 :oh: 

Jos visos tokios panešiotos, pasitrynę, nu tikrai netinkamos dalinti kažkam.

Į Dėkui vežu. Bet jau kai tikrai atsisveikinu :D​  bet būtent atsisveikinti ir yr sunku...

Atsakyti

katukai koki ten kardiganą pradėjus?man idėjų reikia, galvoju tą cotton goldą sunaudot kažkam sau vasariniam užsimest, dvigubą imčiau nes daug turiu nu ir reikia kad būt toks tvirtesnis

Savo girfriendą sunešiojau vėl iki skylių alkūnėse, nu bet ir zulinau po namus kiaurus metus diena iš dienos

reik kažko naujo tokio jaukaus, tik iš kitokio siūlo

Atsakyti

Nu tada jo... Gana turtinga :). Jeigu nuspręsi, kad tikrai ko nors nori atsisakyti, tai švilpk man :D. Noriu įsigyti kepimo krosnelę į sodą, tai mielai ten turėčiau kokią nors formą. Patogu, kai nereikia vežiotis iš namų, nes atsiduria paprastai ne ten, kur būtinai prireikia tuo metu :).

O šiaip - valgyt gi neprašo, vietos turi, kur pasidėt :D.

Atsakyti

Kepimo forma praverčia :D

Turiu

Kekso kepimo forma silikonas 2vnt

Duonos kepimo forma-2vnt metalas+1 keramika

Torto kepimo forma didelė metalas 2 vnt

Torto kepimo forma maža-2vnt

Pyrago kepimo forma silikonas-3 vnt

Pyrago kepimo forma metalas 2 vnt

Keksiukų kepimo forma silikonas 2vnt (po 6)

Keksiukų formelės metalas-daug :D  seniai skaičiavau  gal kokia 16 :hmm:

Dar turiu skardų įvairaus dydžio stačiakampių kokias 5 :oh:

Jos visos tokios panešiotos, pasitrynę, nu tikrai netinkamos dalinti kažkam.

Į Dėkui vežu. Bet jau kai tikrai atsisveikinu :D​  bet būtent atsisveikinti ir yr sunku...

Katuk, tu tai mėgėja prisikomplikuoti savo mintim gyvenimą :D. Ale man reikia pasižiūrėt į veidrodį irgi  :B

:4u: 

Katuko skardų sąrašas rodo, kad nu noooors kur nors aš saikingiau perku! Bet čeee dar neskaičiavus.

Pamenat, buvau virbalus surašius....

Mezgiau. Kartu su Terezza išsprendėm iškirptę!

Atsakyti

Parodysiu kampuką.

Priedas  37769583-D917-47B0-9400-4A31F6F84254.jpeg   229,79KB   0 Parsiųsta kartų

Namuose turim kovidą. Ir mano savijauta visą savaitgalį su paleistais viduriais, bet testas neigiamas. 

Atsakyti

Jurgitak  :4u: sveikatos namiškiams ir tau

O kas čia bus? Aš irgi tokį spalvų derinį mezgu :)

Atsakyti

Ačiū, Qqte!

Bus dryžius reglanu.

Atsakyti

Jurgitak  :4u: . Pakartotinis sirgimas ar buvo kuris iki šiol atsilaikęs? Pamenu, kad mes maždaug panašiu metu prieš metus sirgom - tu truputį lyg anksčiau, o aš grynai dabar :). Dryžiaus spalvos labai atimtinos, nusimegzk per didelį :D. Ir siūlai įdomūs.

Atsakyti

Aw, kokis gražus derinys :wub:​  

Atsakyti