Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, man irgi schemutiąąąąą :). Nu gal kada nors ir aš megsiu. Kitados nei kiek neatkreipau į jį dėmesio, o dabar visai nieko pasirodė :). Ypač originalo spalva ♥.

Prasilėkiau po mišką, po apylinkes. Papliurpiau su broliu, su drauge. Biškį liko laiko ir pamezgimui.

Prieš 21 metus tapau mama. Tai bent draugė pasveikino :). Sūnui - šakotis, mėgstamas maistas vakar ir šiandien (čili sriuba, pica, kiniška vištiena), pinigų į sąskaitą - ir išdūmė pas draugus pavakarot.

Atsakyti

Cha,  :D  schemučių kaulytojos jau pamiršo, kokios paklodės kai kurie aprašymai būna. Nusiunčiau aš joms tuos 10 lapų... abi kaip susitarę: vajėėėėzau, kokia litanija :lol:  

Gal dar kas nori vietoj romano? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Aš noriu, romanų nebijau :)

Atsakyti

Nu, ką darysi *sektojaaaaa supanašėjama*

Atsakyti

Katuk, ten tas romanas toks nelabai kokybiško vaizdo? Biški paplaukęs?

Atsakyti

Katuk, ten tas romanas toks nelabai kokybiško vaizdo? Biški paplaukęs?

Jo, ne visai ryškus. Su Strana mam vandens ženklais. Nėr ko norėt nemokamų kokybiškų :D​ 

Atsakyti

Katuko risoto su vynu ir lelekinimu kaip vakar skaniai nuskambėjo :wub: 

Toks retorinis klausimas :B O rusių pavogtos mezginių schemutės neįeina į sankcijų sąrašus? :B 

Atsakyti

Iš rusų pavogtos :mirksiukas: ir dar ramiais laikais.

tai realiai nebuvo jokio finansavimo ar rėmimo. Juk esmė tame?

Nes tas baidymasis visko, kas bent kiek primena RU, .man panašu į paranoją. 

Atsakyti

Iš rusakalbių, nes gi nežinote kokios tautybės žmogus darė vertimą. Gal net ir ta pati ukrainietė.
Katuk, kaip tu mano mintis išsakei. Paranoja rusų kalbai, paranoja rusų tautybei.

Atsakyti

Nu ok ok nepurkštaukit :)  Gerai pagalvojus mes lygiai tokios pačios vagilkos :D 

Atsakyti

Aš tai nepurkštauju. Tik pasiaiškinau :D 

Mes į daug ką žiūrim paviršutiniškai. 

Pvz kodėl perkame daržoves, kurios užaugintos tręšiant baltarusiškom trąšom. 

Arba namas pastatytas naudojant rusiškus blokelius... kokia nors armatūra iš RU panaudota....

Prie mūsų kolegės prieina žmogelis stovėjimo aišktelėj-kodėl jūs su rusiškais numeriais.. dirbat RUsijai? Turite nedirbti, greit išeinat :D  bandai jam paaiškinti, kad tai LT institucija, kad esi su LT pasu. Ir taip gal 15 minučių, jokio suvokimo... nu tai ar ne paranoja su vištos smegenim?

Atsakyti

Katuk, oho...

Atsakyti