Katuk, geras tu žmogus
Na, visapusiškai geriau būti geru nei blogu
Nesutikčiau Tau būtų naudingiau būti blogu žmogum
Liniuka, blogio genijus, muhahaaaa
Liniuka, blogio genijus, muhahaaaa
Nesutikčiau
Tau būtų naudingiau būti blogu žmogum
Turi omeny konkrečiu atveju?
Savo principų neišduosiu, nors ir kaip visokie chamai to siektų
Katuk,kiek planuoji sumegzt siūlo?
Koks simpatiškas spalvų derinukas
Katuk,kiek planuoji sumegzt siūlo?
Kai prieš pora metų mezgiau, tai maždaug 400-500 g sumezgiau. Bet gal kiek didoki ten gavos. Du vnt. Iš skirtingo materiolo.
Pirkau daug, rausvo 400 g žalsvo 300 g. Rausvu dar aprėminsiu.
Bet manau, kad tiek nereiks. Vis dėl to ėmiau su atsarga, nes būtent žalsvos spalvos tik šitoj parduotuvėj buvo ir minimaliai, tai jei pritruktų, būtų tragedija.
Savo principų neišduosiu, nors ir kaip visokie chamai to siektų
Nu va, vakar kaip tik filmas labai panašia tema buvo - apie vertybes ir kaip susikomplikuoja viskas, jegu bent truputį, norėdamas geras būti kitam, paslįsti... Išvada - geriau būti nuosekliam savo pasirinkimuose. Pačiam sau geriau .
Spalvos man, aišku, gražesnės šitos .
Šiandien dar vienam koncerte pabuvau, tiesiog gyvenimo sugrįžimas ♥. Ir darbe pabuvau, ir kraują pridaviau ir su 2-iejų vakų logistika daviausi, nuvežt, parvežt, išlygint, pamaitint, išstumt... Kažkas nukentėjo .
Kadangi koncertu (mažės choro) išviliojau vyrą iš darbo, tai labai tikuosi, kad jis vakariene pasirūpins, nes 0 idėjų...
Vakarienei gaminom kalmarų kūnelius. Visiškai elementariai-druska, pipirai ir elektrinis grilius kokias 5 minutes. Mxm akcija, 1 kūnelis gaunas virš euro, man buvo daugoka. Šalia -batatų košė, kepti burokėliai ir mėgstamos žalios salotos.
Batatai virė gal 15 minučių, burokėliai buvo virti, griežinėliais apkepti keptuvėj su provanso žolelėm, po to pašlakstyti balzamiku.
Suprantu, kad idėja gal kiek gurmaniška, bet tikrai greitai, paprastai ir man buvo skaniai
Screenshot_20220413-214145.jpg 142,43KB
0 Parsiųsta kartų