Kaip žiauriai😀
Kadangi koncertu (mažės choro) išviliojau vyrą iš darbo, tai labai tikuosi, kad jis vakariene pasirūpins, nes 0 idėjų...
Tikiesi? Ar pasakei garsiai?
Pasitikslinu, nes vėl po paskaitų apie bendravimą matau savo klaidų, kurios vis dar sunkina gyvenimą. T.y., yra būdų pasidaryti jį lengvesnį. Kalbėjimo ir bendravimo būdu.
Vakar buvo labai sunki psichologiškai diena. Verkiau daug. Iš dalies- ilgai po truputį visko prikapsėjo ir sprogo.
Skaitau knygą: Ribos paaugliams. Faina, konkreti.
Niuma - aišku, pasakiau . Jau virš 21 metų gyvenam kartu, išmokom susibendrauti kažkaip, ypač svarbiausiose sferose. Sutarėm, kad likučius valgysim
, o kam neliko likučių, tai pasidarėm šio to - aš pvz. bulves su kefyru ir raugintais agurkėliais. Pradėjom nuo jautriausių maistui personų, baigėm nejautriausiom - savim
. Šiandien nei pietums nieko, nei vakarienei, parlėkiau iš vieno gyvo renginio, likus 7 min iki kito onlininio, suvalgiau kažkieno pusryčių sumuštinius likusius... man baisiausia, kad smegenų resursai riboti - jeigu intensyviai darbe mąstau, tai namie jaučiuosi nebesugebanti nei sugalvoti nieko maisto klausimais, nei veiksmingai funkcionuoti. Jaučiu, kad ir šaldiklyje ne kažko yra doro greit padaromo. Gaila atiduot paskutinius kijevus, nes ir vakar juos valgėm perpiet... Nu dar yra lazanijos šaldytos....
Aš pasirodo taip atpratau anksti keltis, kad net nesitiki. Vaikštau kaip nesava. Šią savaitę sugrįžom į darbą. Pirmą rytą, kai jau kėliaus eiti į darbą, tai nuskambėjus žadintuvui, kurį laiką niekaip nesuvokiau, kas čia vyksta. O dar šiaip visokių reikalų. Pvz antradienį atsikėliau 5:30 ir kai išėjau, tai namo grįžau tik 22:40. Prisimenu, iki visų koronų pasitaikydavo, kad nueidavo ir pirmą miegot, o ryte taip sunkiai nesikeldavau ir po to taip baisiai nesijausdavau visą dieną, jei taip nebūdavo kelias naktis iš eilės. O dabar miegoti ėjau visai padoriu laiku apie 23. Šiandien ryte prie viso to nesuvokiamo nuovargio dar prisidėjo tai, kad abu namie gyvenantys vaikai pasielgė bjauriai - vienas dėl elementaraus klausimo, o kitas dėl to, kad pasakiau, kas vakarienei, nes po darbo vėl važiuoju į ligoninę, dar reikalų, vėl grįšiu vėlai. Tai nuverkiau posmą patyliukais. O dabar visą dieną jaučiuosi lyg apsiverkusi, kažkokia nosis net pateka. Tai nesuprantu ar čia nuo ryto, ar čia tikrai kokia kvaraba kimba.
Bet turbūt ir laikas toks. Pavasarinis. Vitaminų trūkumai. Pati miegu ir vaikai miegantys. Gyd vakar sakė, tikrint kraują. Dabar duot Vit D, VitC, dėl kitų paskui nuspręsim.
Pas mane dalis meniu nuo vakar- šaltibarščiai, vištienos suktinukai su sūrio įdaru, panašius kaip Kijevus dariau, ryžiai, kopūstų-morkų salotos. Dar šiandien pupelių-liežuvio-marinuotų agurkėlių-sūrio mišrainę padariau. Sau, kaip atskiro patiekalo, užsimaniau.
Mes irgi bendrai 21 metai kartu, ale moku ir nesusišnekėt. Arba tiesiog nešnekėt, bet pykt
Tai kad kartais ta antra pusė nelabai nori šnekėtis arba išmokę garsą išjungt.
Oras šiandien tiesiog įstabybė. Bet kaip suprantu, šiandie pasidžiaugsim ir užteks tuom kart ta proga išbandžiau Karcherio langų valytuvą. Stebuklų aišku kad nedaro, matyt svarbu, kas jį valdo dar
bet kad laiko sutaupo, tai faktas. Ir rankos sausos ir švarios. Žodžiu, vienu antgaliuku papurškei ir iškart pamozojai, kitam mygtuką paspaudei, perbraukei nuo viršaus žemyn ir viskas. Per 20 minučių išvaliau 6 didžiulius langus. Iš abiejų pusių.
Nu nesišnekėt ir mes labai mokam . Vyras labai išmoko negirdėt visai, nes vaikšto su ausinėm, atseit 1 ausis iškišta, bet pusaiu negirdi. Ima mane nervas, pasiputoju, bet ką jau čia. Bet apie valgį pasišnekam
. Ypač, kai aš nieko daryt nenoriu
.
Aš kai su Gyčiu kalbu (o su juo tenka dažnai), matau, kada dėmesį pameta. Maximum per 5 min turiu visą informaciją išdėstyt, o paskui jau pypauju- Gyti, atsisuk. Ar girdi. Ir pan..
Apie maistų gamybas:
Emilis:
-mama, einam į restoraną, kokių nors skanių patiekalų pavalgyt....
Kitas variantas:
-mama, o kodėl tu ir tu gamini maistą, o ne tėtė?
Sakau, va eik jo ir paklausk. Ir man įdomu.
Apie restoranus. Buvau darbinėj vakarienėj Dine. Skanu Savaitė crazy, bet jau matosi šviesa tunelio gale. Ir ilgas savaitgalis
Oooo, Dine puikus.