Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Naktipiečiams kaip visad puikios kokybės foto.

Priedas  received_1053295691888878.jpeg   49,2KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1168641587290060.jpeg   41KB   0 Parsiųsta kartų

Ir premjera žmonėse

Priedas  20220414_224950.jpg   24,11KB   0 Parsiųsta kartų

100 proc merinas, kažkoks baisiai minkštas ir švelnus. Babininis, 4 gijos. Nepasvėriau... kokie 300 g bus

Biškį trumpoka, ir išskalbus rankovių atnaros praplatėjo, sparneliai atsirado. Bet visumoj patenkinta.

Atsakyti

Faina liemenė, ypač, kur žmonėse gerai atrodo, nors ir rūke :). Ant marškinukų geras ilgis.

Dine ir mes su valdyba vakarieniavom sausį. Skanu :).

Pora eilučių tepamezgiau... Persodinau pomidorus. Baisūs suskiai :B​ . Daug nedygo, paskui džiūvo, nusibodo man juos daiginti. Neturiu tam koncentracijos pavasarį...

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien stirnų stebėjimu neużsiimu, važiuoju į ofisiuką.

Restar, sodinau!!! Nuėstus bazilikus iš vazono į DIDELĮ vazoną. Ir mėtą, ir čiobrelį.

Ajooo, katuko liemenę glosčiau gyvai, katukas elegantas. Po apsilankymo DOLCE VITA  (ŠO TEEE MANE ĮTEMPĖ, aš po bespalvių daigggtų pardas nevaikštau) ėmiau suprast tų nespalvotų spalvų grožį.  T.y. graži pilka. Minkštas mezginys glostymui.

Kasparas Uinskas groja kaip dievas, glostantis tau tiesiai širdį (nemaišyt su atviru širdies masažu), taip jam ir pasakiau. Bus einančių su manim į filharmoniją jo dar kartą paklausyt?

Atsakyti

Labas, va, kas gražiai auga pas mane tai bazilikai  (ir tai tik vienos veislės sudygo). Paprikos nedygo, astros nedygo, nemezijos (ar diascijos, vis painioju jas) - nedygo, pomidorai nususo. Paprikų iš draugo nepaėmiau, kai prasitarė, kad baltom muselėm apsikrėtę. Teks pirkt daigus šiemet, nes jokio noro vazotis su vazonikais ant palangių, kurių bukvaliai nėra. Ir pastovaus noro daržininkaut nėra. Tik labai epizodiškas :).

Atsakyti

Mano paprikos irgi nedygsta. Pomidorai kol kas sudygę panašiai kas trečias. Nebus ir nereiks :) 

Jau bandau įsivaizduoti kiek šiemet kiemo vazoninės gėlės kainuos :B​ 

Atsakyti

O tai jūs jau visko prisėjot??? Oho.

Aš tai turiu vėdrynų, bijunų, kamelijų, dar šiobeito.

Dar turiu mezginių ant baigties ribos!

Atsakyti

Gadget, tu kaip visada padebesiuose, o žmonės ant žemės dar ir valgyt nori :D. Paprikos/aštrieji pipirai sėjami į daigyklas vasario mėn paprastai, pomidorai - apie kovo vidurį, pomidorai laukui - balandį. Aš dar neprisiruošiau, gal ir vėluoju. Visokios gėlės irgi sėjamos, persodinamos, į lauką jau sodinamos daigeliais. Į dirvą pasėjus derliaus sunkiau sulaukti, galima ir nesulaukti visai. Savaitgalį reikės gal pagaliau vėl man sodą aplankyt (pirkau sprandinės šašlykui), turėtų būti jau valgomų ridikėlių šiltanmyje ir salotos gal paaugo, svogūnai laiškams padygo. Šalta dirva pas mus ten, vėlokai viskas būna.

Atsakyti

Restar, kas padebesiuose, kas pazirzesiuose. As tai exeliuką įvaldžius, perku, kai apsimoka. Daigai paprastai perkami apsimoka.

Šalotus jau pirkau sėjai, su 50 off ;)

Atsakyti

Žiūrint, kiek daigų reikia :). Jeigu 40  - gal ir nelabai apsimoka, patikėk. Plius, nenusipirksi norimų bent 30 veislių - skirtingų spalvų, dydžių ir pan. Dar labiau nepasimoka, kai sėklas vis tike perki, o pasisėt nespėji/nesudygsta/vis tike reikia pirkt daigus :(. Bet čia kaip hobis, kur nebūtina skaičiuoti finansinio apsimokėjimo :).

Atsakyti

Gadget, kur pirkai šalotus? 

Aš mačiau visokių nuolaidinių, bet jie terbom, man tiek nereik, noriu pati suskaičiuot kiekį :rolleyes: 

Tiek, kiek man reik visokių ten daiginamų daržovių, tai tikrai labiau apsimoka nusipirkt. Dar ir dėl to, kad kiek daiginau, visada kažkokie sūtraukos pas mane gaunas. 

Nieko nesu dar pasėjus net ir iš nedaiginamų. Nes taip ir nebaigiau dar šiltnamio paruošt. Turiu ten visokių salotų, krapų, dar kažko.... bet šitie, tai kada pasėsi, tada ir pjausi :D ai, yra viena žydinti tulpė šiltnamy, neklauskit iš kur-nepamenu, turbūt pati kažkada įkišau. Ir riebus svogūnas.

Su gėlėm vargelis... kažkas auga kažkur... belekaip.

Ir šįmet turbūt pirmi metai, kaip taip baisiai nenoriu nieko daryt tam žemės ūky. Depresiakas, ne kitaip :B​ 

Atsakyti

Tai apsimoka ar hobis?

Nes 30 skirtingų veislių skamba kaip išpindėjimas hobis, kur tikrai labiau apsimoka pirktis daigus ;)

Atsakyti

Šalotai gan stambūs buvo Ermitaže. Tai ir pavalgymui, ir sėjai ;)

Atsakyti