Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien jau gyvensiu. Vakar gavau du varžtus su procedūra- sinuso pakėlimas. Prieš važiuodama paskaičiau: neskausniga. Parvairavau kažkaip autopilotu. Vienas žandas jaunatviškai patinęs. Siūlai gydo 😍:

Priedas  received_737619050580018.jpeg   108,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Spalva :wub: 

Už varžtus te  :4u: 

Suprantu, kad man su varžtais kažkaip nuskilo, bo nes diskomforto praktiškai nebuvo jokio

Atsakyti

Niuma :4u: , nesupratau, kaip tie varžtai su sinusais susiję, bet gal geriau man ir nežinot... Visgi pirkai tą Drops šilkalpakę? Kas iš jos planuoja būt?Nematau spalvos :D, nes labai akį rėžia tos mėginukų spalvos. Iki tiek, kad net įsivaizduoju, kad norėčiau, bet tokių spalvų tik vasarinių siūlų, ne šiltų.

Man tai reikia greičiau knist savo podėlius (atidėlioju, nes labai daug visko reikės išversti, kad dugne rasčiau arba ne pakankamą kiekį reikiamo siūlo...), kad susivokčiau, ar turiu pakankamai pridėtinio plono lino, ar a) skubiuoju būdu užsisakinėt iš 9 gijų, nes mačiau tinkamą spalvą, b) pėdint iki Mezgimo zonos ir gyvai išsirinkt. Brangiau ten, bet koks skirtumas, kai nedaug reikia, o gyvas spalvos pasimatavimas turi privalumų. Nereikia pirkti 2 kartus :).

Atsakyti

Restar-akmuo į mano daržą :D  apie pirkimą du kartus. Nors aš ir gyvai rinkausi....

O ten mėginukuose tai žinok vasara. :mirksiukas: ... Phil Coton 3. Man irgi tokių įdėjo, tik gal spalvų kitų

Atsakyti

Va, gundykis :D  spalvų paletė gausi

https://www.siuludam...dvilne-su-aloe/

Atsakyti

Čia tik dėl viršutinių dantų taip būna.

Vienam varžtui trūko kaulo. Nes nuosavo buvo 5 mm, o turi būt minimum 7. Tada daroma sinuso kėlimo operacija, kas yra 20 min plaktuku kalimas į kaulą. Tada prileido dirbtinio kaulo ir įsuko varžtą. Darė foto prieš ir po. Parodė, paaiškino viską išsamiai.

Dabar: antibiotikai, sinupretas, nimesilis, eludrilis. Ledas vakar. Šiandien pagal poreikį. Saugotis šalčių, karščių, spaudimų, čiaudėjimų (instrukciją ir tam gavau).

Iš siūlų turėtų būti: https://www.instagram.com/p/CcAcsnson8M/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Atsakyti

Baisu skaityt, kas trečią raidę skaičiau apie tas baisias procedūras :B .

Niuma, nu :B . Tas anas buvo labai iš mano norimų, kurio neminėjau FB :D. Tu jau turi, kaip supratau? Tai gal man jau nebenorėt  :lol: . Aš jam tai norėčiau arba savo turimą pilką megztinį išardyt, kuris moraliai paseno, bet visai nesusidėvėjo, ten drops lace su mohera+ plono šilko gija arba Drops Nord pirkti. Bet sutinku, kad tai labiau tavo stiliaus megztinis :).

Katuk, aš akmenim nesimėtau, net minties apie tave nebuvo :). Pati irgi darau klaidas. O kad medvilnės nepamačiau, nu tai  :oh: . Storoka gal ta medvilnė. Dabar mezgu iš 100 g 330 m. Tai rankoves net 3,75, šiaip 3,5 virbalais.

Atsakyti

Restar, man pačiai baisu :D 

Laukiau kol paleis ir galvojau likt mamos bute nakvot, ar dar grįžt į Kauną.

Taip, nusipirkus turiu schemą, kai tik išleido ją, laukiau. 

Nepamišk, kad medvilnė sunkesnė ir sukresnė  už vilną, tai pagal svorį metražas būna mažesnis, bet siūlas gali būt ir nestoras. 

Atsakyti

Vikunija?

Kokia vikunija?

Kas kalba apie vikuniją?

:rolleyes:  :rolleyes:  :angel2:​ 

Atsakyti

Kaip suprantu, tai norint ką nors iš Gadget išpešt, reikia normalaus žmogaus - Niumos klaust  :lol:.  Nes mįslės - nekenčiamiausia dalis mokykloje buvo, kartu su kirčiavimu :D.

Vat kad ta medvilnė - siūlas gali būt ir nestoras, o storu virbalu reikia megzt. Su vilna man viskas aiškiau. ir lengviau.

Atsakyti

Niuma irgi geniali, jeiguką.

Atsakyti

Niumos genialumu niekas neabejoja. Tik jos genialumas nenuskraidina į kosmosus  ir jos kalbą eina suprast  ir žemiškiems žmogeliams :D.

Atsakyti