Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai prastai nešiojasi tas siūlas. Veliasi, ir ne burbuliukais, kuriuos galima nurinkt.

Miškininkės :blink: Man tai yra tekę tik kalades atmetyt, kai pjaudavo malkas. Na ir į malkinę vežti su karučiu.

Oras š... Iš to neturėjimo ką veikti važiavau į parduotuvę ir visai netikėtai nusipirkau batus. Jau senokai ieškojau ir vis netikdavo kas nors. Tai visai pasisekė.

Dar nusipirkau produktų ir sutepiau vaikystės pyragą - sausainiai, varškė su cukrumi ir grietine ir marmeladiniai saldainiai :wub:​ O vakar gaminau kokosinę panakotą su trintom braškėm.

Atsakyti

Ant saldaus traukia, Liniuka :D 

Aš visai netyčia nusipirkau sportinį kostiumą. Salotinį :D  nu biškį prigesintą, bet vistiek ryškoką. 

Kam man jo reik :hmm:  nežinau, pravers :D​  vistiek mano gyvenimas labiau treninguotas šiuo metu....

Atsakyti

Aha traukia tas cukrus zaraza :B​ 

Atsakyti

Mes tai su vyru visgi patraukėm į sodą. Neketinau nieko labai daryt, bet kai vyro brolis ėmė energingai sukasinėti mano lysveles, tai grėbliu išsilyginau ir vieną net užsodinau žirniais ir morkom. Paskui net braškes pardavėjau. Visai ūpas pakilo, tvarkos atsirado.

Pelenų maišą šen bei ten išbarsčiau, vieną dar pasilikau to gėrio -buvau prašius, tai brolis man pakaupė. Nes sode mizerį sudeginam, kaimyno, kuris pirtį kūrena ir nieko neaugina, vis nedrįstu paprašyt, kad man pelenus atiduotų...

Beliko laukti šilumos, kad tikrai malonu būtų į sodą važiuoti.

Saldėsio jokio negaminau, gal dar pasitaisysiu :). O gal ir tingesiu. Noriu rankovė vieną baigti ir kita pradėt.

Atsakyti

Restar braškes jau pardavinėja :D 

Na, kaip ten tas planas su rankovėm? Mano plediniai planai tai nevykdomi :B kažkoks sąstingis.

Atsakyti

Tai ir žiemą pardavinėja :). Aš tik žaidžiu daržą. Labiausiai patinka užsiauginti visokių žolių, na, ir pomidorai nepamaišo.

Rankovės gerai. Dar liko :). Šiandien dar nepradėjus, bet jau judesiu į tą pusę. Dasivariau iki peties skaudėjimo ir įvairių kūno dalių tirpimo. Tie visai netamprūs siūlai atima sveikatos.

Prasiėjau iki Žirmūnų ir atgal, sukaitau. Ne kasdien jau dorai vaikštau  :B . Kažkaip vis sunkiau...

Atsakyti

Dabar parduodamos braškės su skoniu!

Loropianolinas  :wub: 

Pasakyt, kur ieškot?

Turiu du daigus pomidorinius ir du agurkinius. Iš mugės. Ankstyvas ir vėlyvas, škia.

Galima sėti žirnius ir ridikėlius. Nu tai ryt pasėsiu. Smagu išėjus su kava, ant varškės nuosavą grąžgarstę užsimesti. Mėtų arbatos ką tik nuskinto šviežumo pasidaryti. Apsimetyti per helouvyną dekoratyviniais moliūgėliais.

Ajoooo, ir jiesti tikras saulės įšildytas braškes!!! Beveik vikunijos čiupijymo ekstazė.

Atsakyti

Gadget - pasakyk  :B . Bent akis paganysiu. Liną labiau už kokį šilką mėgstu. 

Atsakyti

Restar, ten, kur vikunija.

Atsakyti

Čiupinėjai, pirkai, mezgei, ar nuo pavadinimo svaigsti? Žiūrėjau šiandien kaip tik. Be konkrečios nuorods tingiu kiekvieną paveiksliuką atsidarinėt, kad rasčiau tą stebuklingą pavadinimą. Rankovės liko koks sprindis, bet jau pradedu miegot, tai stosiu. Reikėtų susirūpinti, what's next.

Atsakyti

Pirkau dvi spalvas, abi čiupinėju, poreikius atitinka.

Atsakyti

Vikunijos nepirkai?

Atsakyti