Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, ką iš jų.megztum?

Aš tai labiau norėčiau vienspalvę pastelę smulkiai padryžuot... toks man šiuo metu bais gražus pernai megztas dryžius. Kur melsva su vos vos pistacijom dryžinta...tik pamiršau kaip modelis vadinas. Užtat pamenu, kad siūlai vadinosi.Casiopea :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet kokia pliuskytę vasarai. Kopą, Summerį ar pan. Ar toesiog išgalvinį reglaną. Spalvotam siūlui raštų nereikia. 

Atsakyti

Bet kokia bliuskytę vasarai. Kopą, Summerį ar pan. Ar tiesiog išgalvinį reglaną. Spalvotam siūlui raštų nereikia. 

Atsakyti

Well done

Priedas  received_740802177078694.jpeg   121,07KB   0 Parsiųsta kartų

Ką tik. Siūlgaliai, skalbimas dar laukia

Atsakyti

gadget3, 29 Bal 2022 - 22:00, parašė: Niumuk, tu tobulai fotkini siūlus. Atiminėji irgi, su plačia šypsena. Ir mane tobulai fotkini! Turiu rimto Gadgetyčio fuotuo, škia.

Viena rimta. Kita- nelabai

Priedas  received_1408007269631669.jpeg   94,45KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_668469814384238.jpeg   59,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Turi gi būt pusiausvyra!

Labai gera buvo diena.

Ir savo kašmyriuką vakar susiuvau, patingėjau, pasimatavau. Kontempliuoju rankoves.

Susitvarkiau, susipakavau mamai gražumus, bifki paknisau lysves ir važiuoju sėklų, kavos ir sakurų.

Kęstučio g. gali būti patikrinta dėl persikinio kašmyro.

Atsakyti

Bibliotekoj buvot?

Kašmyriuks, tas kur siuvamas buvo, žydras?

Mano adijalas toks treniruoklinis :B​ 700 gr

Atsakyti

Buvusioj bibliotekoj įkurtas Coffeinas. 

Nebuvau buvus. Gerai, kad draugės iš Vilniaus parodo lankytinas vietas 😁

Atsakyti

Uf... Vienas stojimas įvyko, galiu atsipalaiduot. Nuostabus rytas Vilniuje :wub:. Gana tuščias, saulėtas, gaivus,  nenorėjau sėdėti ir laukti, kol mergina išeis, tai smagiai prasižingsniavau. Sakė, kad nebuvo sunku, spėjo 9 puslapius per 40 min, tik neaišku kaip :). Jau kitą savaitę ir sužinosim. Daug mergaičių išėjo apsiverkę, lūpas susikramtę...

Katuk, dvigubu mezgimu varei? Kaip visada - neieškai lengvų kelių :). Karališkas kūdikis laukiamas :). Foto tai keistai man tas spalvų derinys, bet kai tik siūlus mačiau, atrodė neblogai. Parskris, ar siųsti dar reikės? 

Atsakyti

Bibliotekoj buvot?

Kašmyriuks, tas kur siuvamas buvo, žydras?

Mano adijalas toks treniruoklinis :B​ 700 gr

Tavo parūpintas kašmyras su linu.

Atsakyti

Katuk, čia rimtai dvipusis? :blink: Ir vienaip ir kitaip žiūrejau ir nesupratau. Man gal kraštams kažkokios apdailos norėtųsi :hmm: 

Anyway diddarbis :wub:  Aš tai lengvesnių kelių ieškau :D Išleidžiam kolegę į dekretą, tai brūkšt žinutę Nuoširdukui ir bus pledukas :B 

Siandien nuo pat ryto kieme darbavausi. Net pasideginau šiek tiek :) Išsiretinau vieną alpinariumą, pasisėjau dvi lysves daržo. Susisodinau kaimynės duotus irisus ir astilbes. Ir jėgelės baigėsi :B​  

Atsakyti

Restar, tavo mažoji čia stojo? Čia irgi oras gražus, nors rytas šaltas.

Pledukas gražus diddarbis.

Aš netgi mezgu po truputį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 balandžio 2022 - 14:50