Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nesigailėti - tas jau taip. Būčiau likęs nususęs graužtukas, jeigu gailėčiausi visko, ko pridaryta/prisipirkta :). O dar tam ir suprastėjus atmintis padeda - nesigailėti :).

mano užsakmas išsiųstas, oi, kaip nagus niežti. Net nenoriu kojinės pradėt, kad greičiau galėčiau naujienas čiupti. Dabar aš gi ničnieko ant virbalų neturiu. Nuo ko noriu pradėti - tikrai žinau.

Atsakyti

Na pasakykit, ar tas puikus niežtinčių nagų jausmas, nekantrus laukimas pačiupyti neatperka tų sąžinės priekaištų apie neplanuotus siūlų pirkimus? :D​ 

Atsakyti

Kokios mes visos protingos, gražios ir siūlingos!

Tai mėginukų nieks čiūpyt nenori? Vyksmas Kaune.

Atsakyti

O iš pradžių dar dėjimo į kašikutį, svajojimo, kalbėjimosi apie pirkimą su draugėm, tada laukimas, tada ėjimas siuntinio, praplėšimas, čiupijimas, mėginuko mezgimas - štai kiek gerų emocijų. Ir jeigu įvyksta nenumetimas į drakiaus guolį :D, tai ar proceso malonumas, rezultato laukimas, fotkijimas, gyrimasis ir nešiojimas :). va, kiek malonumo gebam išspausti iš tokio šūdelioko kaip siūlai  :lol:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 balandžio 2022 - 13:06

O kai perki gyvai, ir pardavėja lygi tau išprotėjimu dėl siūlų ir šunų.... Ommmm.

Atsakyti

Faina pardavėja yra lobis. Pažįstu vieną nerealią ex-pardavėją iš nebesamos parduotuvės - vis prasukdavau su malonumu papliurpt su mūsų Limit ♥. ir pati baisiausia pardavėja dirbo Siūlų miške. Iš tokių geriau internetu pirkt, nes kaskart nervas ten būnan ir išėjus, nes be jokio kontakto žmogus.

Atsakyti

Šiemet siūlų pirkau nedaug ir labai konkretiems tiksliam - riešinėms draugei ir trūkstamus kamuoliukus savo mezginiui.  Kuris vis tiek nesimezga.

Buvo žiauriai sunki  savaitė. Darbe turėjau tokio intensyvumo dienas,  nes terminai susistūmė ne dėl mano kaltės. O dar tas ruošimasis mėnesiui pas tėvus ir visos baimės dėl mamos priežiūros.

Man jau ir atostogoms būdavo sunku išsiruošt, o čia ne atostogos.

Bet šiandien prieš pietus pasiėmiau mamą ir buvo ji pas mane,  o aš dar dirbau iš namų. Tai kažkaip visai normaliai viskas. Nors ir neprisimena,  kad buvus mano namuose, bet visai normaliai buvo,  niekur nesiveržė, dirbt galėjau. Dabar sesuo veža jau į tėvų namus. O aš beveik nusiraminus ir atsigavus, net nuovargis praėjo.

Atsakyti

Čiupyjimas įvyko.

Tas sviestas natūroj iš tiesų -šiaudai. Gražūs. Ir malionūs. Kaip medvilnė su šilku, nusprendėm.

Bet maaa jų vis tiek nereikia.

Priedas  received_993715398015696.jpeg   107,4KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_832949084332404.jpeg   80,18KB   0 Parsiųsta kartų

o va šitų- beveik reikia. Abi galvojam, kuriai labiau reikia (čia kažkas vakar ryte pasakė, kad siūlų neperka... tuo momentu... bet tai jau buvo senai. O be to galiu ir gegužės mėn palaukt). 

Priedas  received_415848206544950.jpeg   103,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, Niuma, tikrai vakar ryte sakei, kad siūlų neperki?  :lol:.Aš pasidžiaugiau savo atmintim ir nepatingėjau puslapį atgal paeit :).  Bet labai teisingai išsireiškei - šiuo momentu  :lol:.

Kaip Emilis? 

Beje, tais ir aš gundyčiaus. O Gadget prof gundymo meistrė :). Pagatava mane buvo prigundyt savo šiaudais, pro šalį važiuodama autobusu į rankas įbrukt :). Bet suskambo svarbus skambutis, pasiankstino svarbus susitikimas ir nebuvo jokių šansų. Šįkart atsilaikiau :).

Kerpena, iš anksto dažnai baimių prisikuriam, o realybė kažkaip vyksta ir įvyksta, atsigręžus net nesupranti, ko bijojai. Tai džiugu, kad tau palengvėjo, nors šiaip vis tiek tai iššūkis, pasikeitęs gyvenimas. Stiprybės tau :4u:.

Su vyru nuėjom iki sakurų paupiu ir parėjom - tik 13000 žingsnių... 

Atsakyti

Niumuk, tu tobulai fotkini siūlus. Atiminėji irgi, su plačia šypsena.

Ir mane tobulai fotkini! Turiu rimto Gadgetyčio fuotuo, škia.

Tie margi yra paskutiniai 1250 m. Kol kas gyvena pas mane.

Gerus siūlus aš mėgstu.

Atsakyti

Nu aš įtariu, kad tie visų geidžiamieji dideliam gabale visai ne taip nusispalvins...

Buvau jau tuos loooroopianooo pamiršus.nu :B​ 

Atsakyti

Restar, ane? Pradžioj buvau parašius ryte. Paskui pridėjau- vakar :)  Kažkokia ilga ir sunki savaitė su mano dantim, Emilio ligom ir kt dviejų mokslais.  

Emilis dar kosti, bet jau tempa normoj. Matysiu, ar naktį nebekils. 

Pagal (ne)mezgimo tempus siūlų man nereik. Bet anie gražūs. O paskutiniu metu matau tik pastelinius margus :) ir net ne juostom. Pvz., kaip šiandien Patrės siūlai FB Mimosą rodė. Nu man jie grooooožyyyyys. 

Atsakyti